AKLIMDA BITEN EVLILIK

Siz de çocuk yokken çocuklu asamla evlenmeseydiniz keşke hele bu adamla hiç evlenmeseymişsiniz hepsi hata olmuş ama geç değil. Çalışmanız sizin için çok iyi olmuş çocukta yok ayrılabilirsiniz.

Ortada benim gordugum bir yuva yok ki yikilsin, yuva dedigin yer huzur buldugun kendini iyi hissettigin sevip sevildigin saygi duyuldugun yerdir benim icin.

Kendinize bunlari reva goruyorsaniz devam edin ama tavsiyem arkaniza bakmadan bosanmaniz yonunde, insan gibi davranilmadiginiz hicbir yerde durmayin bundan sonra.

Boyle insanlari hayatiniza almayin siz kimsenin sinirini cikaracagi kum torbasi veya hizmetcisi degilsiniz, buna gore davranin iliskilerinizde.

Sinirlarinizi cizin boyle haysiyetsiz insanlarin hayatinizi daha da mahvetmesine asla izin vermeyin.

Bosanicam biraz birikim yapıp gidicem çok yoruldum itilip hor görülmekten.

Çok sağolun sizin gücünüze desteğinize ihtiyacım var.Kararim net zaten biraz çalışayım.

Babanızla yaşayın daha fazla o evde kalmayın. Evde ezilip dövülüyorsunuz. Karşımızdakiler çocuk da değil. Bir gün daha kalmayın lütfen
Artık çocuklar babannende, kendisi bas edemedi.Artik çocuklar onuda dinlemiyordu çünkü bıraktı oraya.Simdi ayrı odalarda kalıyoruz biraz çalışıp gidicem sığınma evine ordan da kendime ev kiralicam.Babamin piskolojik ve fiziki siddeti yüzünden annem kendini asti, O yüzden gidemem o eve zaten gelme dedi

3. Evlilik yapan erkekle de evlenirken bi iyice arastirın arkadaş bu ne boyle

Vallaha gülüm kac kurtar kendini. Böyle bir muameleyi kendine asla layik görme. Babalari ne ki, cocuklari ne olsun. Bak adamin 3. Evliligi bu. Bu sana kocaman bir olmaliydi. Önce kendini kurtar, toparlanmaya bak. Yasadiklarina üzüldüm, ama calisip kendini kurtarma sansin var.

Kavga ederken söylediği sözler, size olan gerçek düşünceleri. Çünkü öfkeliyken otokontrol devreden çıkıyor.

Size kaldırdığı o ellerin bedelini çok ağır ödetmeniz lazım. Kendinize saygınız için bunu yapmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…