AKLIMDA BITEN EVLILIK

KIS MASALI

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
13
14
36
Merhaba hanımlar ben 6 yıllık evligim.Benim çocuğum olmuyo ,esimin 25 yasinda evli bi kizi 16 yasinda da bi oglu var,benim ikinci, esimin ucuncu evliligi.Ilk evlendiğim 6 aylıkken çocuklarını yanımıza aldı benim çocuğum olmadığı icin anneliği böyle yaşarım diye tamam dedim.Ama hiç umduğum gibi olmadı.Cocuklar icin etraflarında pervane oldum.Ama onlar beni çok pasif buldular ve hizmetçi muamelesi yaptılar çünkü ailem arkamda değil,annem intihar etti babamın piskolojik ve fiziki şiddetine dayanamayıp.Babamlada bu yüzden görüşmüyorum arkamda ailem yok.Neyse yataklarını toplamazlar,burunlarını sildikleri mendiller yatağın altlarından cıktı makyaj bezleri sağda solda saçlarını tararlar dökülmüş halinin üstünde, odalarında çerez yiyorlar boş paketler yerlerde,çıkardıkları kirli çamaşırlar nerde nasıl çıkarırlarsa, orda öylece kalır, kac kere tuvalette sifonu bile ben cektim.Cok söyledim en azından odanızı toplayın diye ,bana ne senin işin, yap dediler.Annelerine gidip geldiler ,kapıları camları çarpıp durdular ,ben hep diken üstündeydim.Bana hep sen benim annem değilsin sana ne karışamazsın ben istediğimi yaparım dediler.Esime dedim beni saymiyorlar, sen ilgilen terbiyeleriyle dedim ,onlar cocuk boşver ne yaparsa yapsın dedi.Ben yetişemiyorum dedim, sürekli okuldan da şikayet geliyo dedim ,basim kaldirmiyo ne haliniz varsa görün dedi.Aradaki dengeyi bul desemde hep sus kes diyo.En son kızı sağlık ocağına götürüp serum baglattim, karni ağrıyı diye ,evle yanyana iki dakikalığına eve geçip para alıp gelcem sen yat dedim.Ben girdim eve parayı aldım oğlanı uyandırdım biz yokuz diye korkmasın diye ciktim kapiya, baktim kiz söktürüp serumu gelmiş.Niye geldin bak geliyorum dedim ,ben tek başımami yatıcam dedi.Ama kivraniyo.100 lirada seruma para vermistim,Neyse eve geçti esime dedim aradim sen konus diye.Esimde dinlemiyorsunuz madem babannenizde kalicaksiniz dedi götürdü ikisinide.Neyse sonra bende işe girdim çalışıyorum,bi gün eşim eski karısına bulgaristanda nikah kiyacağını söyledi. Çocuklar oranın vatandaşı olsun diğeymiş, kabul etmedim boşanırım yaparsan,benim nikahimin ustune dedim ,yapicam dedi ama kaynanamlar vazgeçirmiş.Ama sürekli içip içip beni kolumdan tutup merdivenlere fırlattı.Her içtiğinde beni evden kovdu.Kufurler hakaretler etti defalarca.Artik buraya ait hissetmiyorum evim diyemiyorum.Bazen ne isim var burda diyorum ,Defalarca itip kaktı sarhoşken, kac kere gitmek istedim ayılınca ağlayıp özür diliyo, tedaviyi kabul etmiyo.Butun bunlar soğuttu beni ondan yüzüne her baktığımda aklıma yaptıkları geliyo.En son sarhoş olduğunda yaklaşık 3 ay once içkisi bitince geldi diğer odaya arabanın anahtarını istedi vermedim ayakta duramiyo birine çarpar diye.Beni öyle bi dövdü ki yüzüm yaniyodu, aynaya baktım ne oldu diye gözüm mosmor olmuş şişmiş.Aynaya niye bakıyorsun şişsin birşey olmaz dedi,tuttu yatağa yatırıp daha çok dövdü.Sonra da bana, keşke evlenmeseydik sen içkime izin vermiyorum, keşke ikinci karımla yeniden barışsaydım, O karismiyodu içmeme, bak onun şimdi 3 yaşında birde cocugu olmuş ,O cocuk benim olabilirdi,senin çocuğunda olmuyo dedi,ben o kadar yıkıldım ki.O zaman niye iki kadin da bosadi seni , demekki sorun sendeymis ben goremedim bunu,ben sana tutundum ,yuvam dedim ama sen beni bu hale koydun dedim .Sonra odaya geldi koltukta uyudu gece 3 te taksi çağırdım. hastaneye gittim darp raporu aldım.Ertesi gun gene yalvardı bidaha icmicem dedi son bi şans ver diye,3 gun ayrı odada kaldik ben yemek yiyemedim 3 gün, sonra bayilcak gibi oldum yedim iki lokma.Ona son kez dedim bu son sans bir kere daha yaparsan,darp raporunu kullanıp şikayetçi olucam dedim.Tamam dedi,3 aydır içmiyo ama iki lafindan biri bi rakı olsada içsem, işte yılbaşında içerim ama falan diye.Yani o kadar soğudum ki.Zorla devam ediyorum yuva yıkılmasın diye ama yuva da kalmadı ki.Sadece mutluymus gibi yapıyorum.Cunku daha sonra acaba denesemiydim diye pişmanlık duymamak icin bu son cirpinislarim.6 yıllık hakaretler zihnimde ,itip kakmaları,vücudundaki morluklar geçti ama ,affedemiyorum onu.Simdi geçici bi işte çalışıyorum iki ay sonra isim sabit olucak.Biraz para biriktirip yeniden tek başına bi hayat kurmak istiyorum, sadece sizden biraz fikir ve cesaret almaya ihtiyacım var.Hepinize teşekkürler.(bebek tedavisi çok gördüm kaç kere tüp bebekte yaptırdım ama olmadı, nasip,zaten şuan artık ıyiki bu adamdan olmamış diyorum.)

Boşanın, bu evlilik en başından hata olmuş, canınıza yazık, cekmeyin elin kahrını ,kendi kahrınızı çekin daha iyi..

Hepsini okumadim ama bu adamla keske evlenmeseydiniz, neresinden tutsam elimde kaliyor tutulcak hic bi tarafi yok gercekten.

Hayatinizi geri kalanini böyle mi gecirmek istiyorsunuz? Adam ayri dert kizlari ayri dert böyle hayat mi olur? Madem size saygi duymuyorlar siz siz olun kendinize saygi duyun ve evliligi sonlandirin.

Neden yıkılıyorsunuz? Elindeki 2 taneye bakabilmiş mi ? Bi üvey ananın başına atıyor bi babannenin. 3. çocuk senin neyine zaten hırt, Allah biliyor da vermiyor diyemediniz mi yüzüne?

çalışmanız çok büyük bir artı. bu adamdan hızlıca kurtulabilirsiniz. kendi çocuklarına nasıl davranıyor peki?

Sen de bunların üstüne, o insan müsvettesine çocuk yapabilmek için tüp bebek tedavisi falan mı oldun? Allah akıl fikir versin, ne diyeyim

Çalışmaya da başlamışsınız,kendinize yeni bir hayat kurarsınız.Boşanmaktan başka çareniz yok,bu evlilik değil,başka bir şey.Keşke çok daha önce verseydiniz bu kararı.

Bişey soracağım, bundan kadının haberi var mı? Kollarını açmış sizin ayyaş dızo kocanızı mı bekliyor? Gerçekten mi?

Yıkılacak ne var? Çok anlam yüklemişsiniz. Çekin kendinizi böyle birinden. Değerli, düzgün iyi birisiniz. Karşınıza düzgün biri de çıkar. Bu adamı boşayın, tazminat da alın.

Ayrıca 25 yaşında 16 yaşında kardeşiniz yaşında biri kocaman kadın ve oğlan ne çocuğu? Ne şımarıklığı? Pis, pasaklı tipler. Takmayın bile.

Kendinizi bu kadar eksik noksan görmeyin. Siz izim vermeyin kendinize böyle davranılmasına .

Adam sizinle çocuklarına baksın evi temizlesin gönlünü hoş etsin diye evlenmiş. Aslında bu zamana kaar bile sürdürmemeliydiniz bu evliliği. Kendi çocuklarının sorumluluklarını bile size yükleyen dana 5 kere de evlenir 10 kere de. boşanın kurtulun bu adamdan

Çalışmaya da başlamışsınız,kendinize yeni bir hayat kurarsınız.Boşanmaktan başka çareniz yok,bu evlilik değil,başka bir şey.Keşke çok daha önce verseydiniz bu kararı.
Annem ölene kadar,O üzülmesin diye yuvamı toplamaya çalıştım.Ama artık kimsem kalmadı daha fazla cekemicem biraz para biriktirip tek yoluma bakıcam.

Yanlış anlamayın ama işiniz var çocuk yok bu adama muhtaç değilsiniz zaten daha neden sürdürmeye calisiyorsunuzki inanın pişman olmazsınız kendinize yazık etmeyin gencmissiniz daha gidin yolunuza bakjn bu adamdan bir halt olmaz

Annem ölene kadar,O üzülmesin diye yuvamı toplamaya çalıştım.Ama artık kimsem kalmadı daha fazla cekemicem biraz para biriktirip tek yoluma bakıcam.
İnşallah karşınıza,sizi gerçekten seçen,değer veren,mutlu bir yuva kuracağınız biri çıkar.Ben çok üzüldüm adınıza.Çok nahif bir insan izlenimi aldım sizden.

Teşekkür ederim
İnşallah karşınıza,sizi gerçekten seçen,değer veren,mutlu bir yuva kuracağınız biri çıkar.Ben çok üzüldüm adınıza.Çok nahif bir insan izlenimi aldım sizden.
Artık kimseyi istemiyorum,sadece tek başıma huzur istiyorum.Rahmetli anneme de dedim çocuğum olmuyo böyle anne olayım dedim ,aslında o dedi ezerler seni diye ama o annelik duygusunu yaşamayı çok istemistim.Ama onlar bana kısır dediler ,hemde misafir yanında.Neyse sagolun, biraz birikim yapip sonra yol ayrımı.

Çalışıyorum biraz birikim yapıp ayrilicam.Bu konuda netim.Yasim 34 eşim 44.Ama olgunlaşmamış.

Çalışıyorum biraz birikim yapıp ayrilicam.Bu konuda netim.Yasim 34 eşim 44.Ama olgunlaşmamış.
Yaş 25 sandım pardon orayı yanlış okumuşum . Ama olsun 34 de genç yaş daha uzunca bir yol var önünuzde ömrünüzü hayatınızı başkalarına heba etmeyin kendinize adayın kendiniz için uğraşın kendi ayaklari üzerinde duran hiç bir kadını kimse yıkamaz

Çalışın ve paranızı biriktirin. Sonrada boşanın o canavardan. Veya direk bir kadın sığınma evine yerleşin orada kalıp para biriktirin, yeni bir hayat kurmak için adım atın. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama yaşaması daha kolay bir şehir seçip orada hayatınıza devam edin. Kirası uygun olan 1 odalı bir ev bile olsa yerleşin. Bazı şer gibi görünen şeylerde bir hayır vardır. Eğer geçmiş evliliklerinizden çocuklarınız olsaydı bir de onları düşünmek zorunda kalacaktınız. Tek başınıza her türlü ayaklarınızın üstünde durursunuz. Kendinize güvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…