- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Aktarda varmidir bu ginkobilobali takviyelerDüzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum sabah aç karınla bir çay kaşığı, akşamları da melisa çayı, yalnız melisa çayını erkeklere içirmiyoruz. Bunun dışında ginkobiloba ya da gingseng içeren vitamin takviyeleri de kullanabilirsin.
Onu daha çok eczanelerde bulabilirsin, gingseng de aynı şekildeAktarda varmidir bu ginkobilobali takviyeler
Bi alayim deneyim bakalimOnu daha çok eczanelerde bulabilirsin, gingseng de aynı şekilde
Reisim sende orgazm olmuyorsan biz hiç olamayızBenim de her ilişkim orgazmla sonuçlanmaz, çözümünü henüz bulamadım. Eşim artık işin araştırmasına girdi 2 seferden birinde mi yoksa 1gün arayla birlikte olunca mı zirveyi görüyorum diye hesap yapıyor. Hatta iş inada biniyor sen rahatlamadan bitmeyecek bu iş diye
Bİraz ön hazırlık mı yapsan acaba, sonuçta birlikte olunacak zamanlar az çok belli sizde, erotik şarkılar dinlemek, hikayeler okumak gibi, zihin odaklanınca beden daha hızlı harekete geçiyor. Ben bazen yapıyorum bunu, işe de yarıyor.
Erotik şarkı önerin petek dinçözden foolısh casanova mı ahsjdjsjsj doru seleeeBenim de her ilişkim orgazmla sonuçlanmaz, çözümünü henüz bulamadım. Eşim artık işin araştırmasına girdi 2 seferden birinde mi yoksa 1gün arayla birlikte olunca mı zirveyi görüyorum diye hesap yapıyor. Hatta iş inada biniyor sen rahatlamadan bitmeyecek bu iş diye
Bİraz ön hazırlık mı yapsan acaba, sonuçta birlikte olunacak zamanlar az çok belli sizde, erotik şarkılar dinlemek, hikayeler okumak gibi, zihin odaklanınca beden daha hızlı harekete geçiyor. Ben bazen yapıyorum bunu, işe de yarıyor.
Hayır murat dalkılıç acil durum varErotik şarkı önerin petek dinçözden foolısh casanova mı ahsjdjsjsj doru seleee
Ya ben ex öküzleyken ekşını arttırsın dıye su meshur uclemenın muzıklerını ındırmıstım ama sadece bana fayda saglamıstıHayır murat dalkılıç acil durum var
Yok yavrum +18in çoook geçmiş konularında erotik şarkı önerileri var, geçmişi tararken gördüm, ayrıca sportfynin böyle bir öneri sayfası da varmış, o topicte yazıyordu, oraya bakman lazım
Bu bedensel bir durum, kendini kimseyle kıyaslama, olamıyorum değil zaten her zaman olamıyorumReisim sende orgazm olmuyorsan biz hiç olamayız
Seninki umutsuz vakaymış, düşünme artık, önündeki maçlara bakYa ben ex öküzleyken ekşını arttırsın dıye su meshur uclemenın muzıklerını ındırmıstım ama sadece bana fayda saglamıstı
Onunla libido yükseliyorsa hiç tutmayalım biz seniİlla cikita muz dinlicez yaniturp gibiyim turp turp surup gibiyim suuurupp
Olan libidoda gider ama yan etkisi buyukOnunla libido yükseliyorsa hiç tutmayalım biz seni
3 aya raziyim ya bayadir bu sorun bende hani ara ara orgazm oluyorum ama her iliskide olmuyo yada 2 ikiskide bir olmuyo bakalim biraz daha beklicemYa valla kimyasal bir şeyler dönüyor bence. Hormonların o dönemki düzeyi ile alakalı olabilir diğer her şey tamamsa. Ben bir ara 3 ay falan asla orgazm olamadım. Ne olursa olsun. Bir derdim sıkıntım da yoktu. Şimdi de şakır şakır oluyorum. Ama aynı şeyi yapıyoruz yani başka bir taktik denemedik.
Nasıl şaşır yolları yaa Artık adamın aklını başından nasıl alıyorsanSonuna ekleme yaptım son yazdığım mesajıda oku. Bizim arada hararetten yolun şaştığı oluyor canım acıyor, geçende kızdım nasıl karıştırıyorsun hiç mi anlaşılmıyor dedim.Kendini sıktığını sandım dedi. Hissi Karışacak kadar sıkabiliyorum yani, ben bile şaşırdım bu kadarını becerebildiğime
yeter. Her başlığa şunu yazmayın öğrendik artık..Bence olay erkekde bitiyor gün aşırı uzun ön sevişme de cok uzun yalamadan en az iki kere orgazm olmadan eşim birleşmeye dahi gecmez yani enaz 3 kere orgazm olurum
Çok şanslıymışınızBence olay erkekde bitiyor gün aşırı uzun ön sevişme de cok uzun yalamadan en az iki kere orgazm olmadan eşim birleşmeye dahi gecmez yani enaz 3 kere orgazm olurum
Teşekkürler canımÇok şanslıymışınız
Ben 7 yıllık sevgilimle evlendim ama hıc bir zaman boşalamadım masturbasyon dısında olamıyorum istek cok ama sonuc olmuyorKizlar merhaba size bir sey soracagim.
Her iliskide orgazm oluyormusunuz yoksa 2 iliskide bir, uc iliskide bir falanmi oluyorsunuz?
Bazi kadinlari goruyorum her iliskide hergun iliski yasasalar bile 2 - 3 defa orgazm olduklarini soyluyolar bendemi bi gariplik var anlamadim
(Yasim 28 bu arada) Haftada 2 iliski oluyosa bazen ikisinde de orgazm olamiyorum kendime dokunsamda zevk aliyorum ama orgazm kasilmalari rahatlamasi yasayamiyorum
Kendi vucudumu taniyorum nerden nasil orgazm olabilirim biliyorum ama kimi zaman resmen klitorise dokunmaktan parmaklarim yoruluyo yine olmuyo bende sinir olup birakiyorum, bazende zorlanmadan oluyorum oda ayda 1 defa denk gelirse
(Erkek arkadasimla on sevisme problemimiz beni rahatlatmadan kendi bosalinca yataktan kalkip cise gitme vs gibi huylari vardi onceki yazimi okuyan bilir bu sorunu cozduk ama on sevisme olup benimle bayag ilgilenip kivama gelsemde bu durum ayni oldugunu fark ettim)
1 sene once boyle bi sorunum yoktu her iliskide orgazm olabiliyodum son 8 - 9 aydir bu durum boyle doyumami ulastim olamiyorum sorunu bulamadim ki her hafta iliski yasamiyorum daha evli olmadigimiz icin, hani denk gelirse 2 hafta beraber kalma durumumuz oluyor bazen yada beraber kalmicaksak 2 haftada bir 3 haftada bir iliski yasiyoruz o siralar fark ettim bunu.
Benim gibi olan varmi yada benim gibi olup sorunu cozen varmi? Yada ne yapmam lazim taktik verinİliskiden sonra orgazm olamayinca sinirim bozuluyo insan bi son noktayi koymak istiyo ama yok olmuyo hormonal bi problemde yok
Öyle şarkı da mı var?Benim de her ilişkim orgazmla sonuçlanmaz, çözümünü henüz bulamadım. Eşim artık işin araştırmasına girdi 2 seferden birinde mi yoksa 1gün arayla birlikte olunca mı zirveyi görüyorum diye hesap yapıyor. Hatta iş inada biniyor sen rahatlamadan bitmeyecek bu iş diye