Aklimda bir soru (tabiki orgazm)

Aktarda varmidir bu ginkobilobali takviyeler

Reisim sende orgazm olmuyorsan biz hiç olamayız

Erotik şarkı önerin petek dinçözden foolısh casanova mı ahsjdjsjsj doru seleee

Erotik şarkı önerin petek dinçözden foolısh casanova mı ahsjdjsjsj doru seleee
Hayır murat dalkılıç acil durum var

Yok yavrum +18in çoook geçmiş konularında erotik şarkı önerileri var, geçmişi tararken gördüm, ayrıca sportfynin böyle bir öneri sayfası da varmış, o topicte yazıyordu, oraya bakman lazım

Ya ben ex öküzleyken ekşını arttırsın dıye su meshur uclemenın muzıklerını ındırmıstım ama sadece bana fayda saglamıstı

Reisim sende orgazm olmuyorsan biz hiç olamayız
Bu bedensel bir durum, kendini kimseyle kıyaslama, olamıyorum değil zaten her zaman olamıyorum
Ya ben ex öküzleyken ekşını arttırsın dıye su meshur uclemenın muzıklerını ındırmıstım ama sadece bana fayda saglamıstı
Seninki umutsuz vakaymış, düşünme artık, önündeki maçlara bak

Ya valla kimyasal bir şeyler dönüyor bence. Hormonların o dönemki düzeyi ile alakalı olabilir diğer her şey tamamsa. Ben bir ara 3 ay falan asla orgazm olamadım. Ne olursa olsun. Bir derdim sıkıntım da yoktu. Şimdi de şakır şakır oluyorum. Ama aynı şeyi yapıyoruz yani başka bir taktik denemedik.

3 aya raziyim ya bayadir bu sorun bende hani ara ara orgazm oluyorum ama her iliskide olmuyo yada 2 ikiskide bir olmuyo bakalim biraz daha beklicem

Nasıl şaşır yolları yaa Artık adamın aklını başından nasıl alıyorsan

Bence olay erkekde bitiyor gün aşırı uzun ön sevişme de cok uzun yalamadan en az iki kere orgazm olmadan eşim birleşmeye dahi gecmez yani enaz 3 kere orgazm olurum

Ben 7 yıllık sevgilimle evlendim ama hıc bir zaman boşalamadım masturbasyon dısında olamıyorum istek cok ama sonuc olmuyor

Öyle şarkı da mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…