- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 31
-
- Konu Sahibi Skygirll06
Muzik isini denedim 1 gun oldu 2. Baska seferde olmadiBenim de her ilişkim orgazmla sonuçlanmaz, çözümünü henüz bulamadım. Eşim artık işin araştırmasına girdi 2 seferden birinde mi yoksa 1gün arayla birlikte olunca mı zirveyi görüyorum diye hesap yapıyor. Hatta iş inada biniyor sen rahatlamadan bitmeyecek bu iş diye
Bİraz ön hazırlık mı yapsan acaba, sonuçta birlikte olunacak zamanlar az çok belli sizde, erotik şarkılar dinlemek, hikayeler okumak gibi, zihin odaklanınca beden daha hızlı harekete geçiyor. Ben bazen yapıyorum bunu, işe de yarıyor.
Milli sorunumuz bu heraldeBelki olacak mıyım sorusunu düşünmekten ıskalıyoruz bu işi belki de metabolizma her zaman aynı formda olmuyor daha ben de çıkamadım henüz içinden.
Hahahah ya cidden oyle herseyi bilip kendi basina merhem surememek gibi biseyAlışma bence bu, ilk zamanlardaki kadar heyecan hissedilmiyor, olayı normalleştiriyorsun. Pozisyonlarda ya da taktiksel durumlarda bile değişiyor bu, bir taktik seni 5 birleşmede zirveye taşıyorsa 6.da taşımayabiliyor. Spontan gelişende yaşadığın zevkin farklı olması da bunun kanıtı, rutin düzende gidiyorsa adrenalin üretmiyor bu da alınan zevki azaltıyor.
Benim de aklımdaydı aslında böyle bir konu açmak her şeyi bilip yaparken neden orgazm bu kadar uzak kalıyor diye
Evet okudum onuBir konu hortlattım bak, kegel egzersizi ve cinsellik diye, onu da oku, belki işine yarayacak bir şey çıkar
Bende sana sasirdim suanAlışma bence bu, ilk zamanlardaki kadar heyecan hissedilmiyor, olayı normalleştiriyorsun. Pozisyonlarda ya da taktiksel durumlarda bile değişiyor bu, bir taktik seni 5 birleşmede zirveye taşıyorsa 6.da taşımayabiliyor. Spontan gelişende yaşadığın zevkin farklı olması da bunun kanıtı, rutin düzende gidiyorsa adrenalin üretmiyor bu da alınan zevki azaltıyor.
Benim de aklımdaydı aslında böyle bir konu açmak her şeyi bilip yaparken neden orgazm bu kadar uzak kalıyor diye
Merhaba ben her iliskide heriften önce oluyorum ya da aynı anda oluyor.Kizlar merhaba size bir sey soracagim.
Her iliskide orgazm oluyormusunuz yoksa 2 iliskide bir, uc iliskide bir falanmi oluyorsunuz?
Bazi kadinlari goruyorum her iliskide hergun iliski yasasalar bile 2 - 3 defa orgazm olduklarini soyluyolar bendemi bi gariplik var anlamadim
(Yasim 28 bu arada) Haftada 2 iliski oluyosa bazen ikisinde de orgazm olamiyorum kendime dokunsamda zevk aliyorum ama orgazm kasilmalari rahatlamasi yasayamiyorum
Kendi vucudumu taniyorum nerden nasil orgazm olabilirim biliyorum ama kimi zaman resmen klitorise dokunmaktan parmaklarim yoruluyo yine olmuyo bende sinir olup birakiyorum, bazende zorlanmadan oluyorum oda ayda 1 defa denk gelirse
(Erkek arkadasimla on sevisme problemimiz beni rahatlatmadan kendi bosalinca yataktan kalkip cise gitme vs gibi huylari vardi onceki yazimi okuyan bilir bu sorunu cozduk ama on sevisme olup benimle bayag ilgilenip kivama gelsemde bu durum ayni oldugunu fark ettim)
1 sene once boyle bi sorunum yoktu her iliskide orgazm olabiliyodum son 8 - 9 aydir bu durum boyle doyumami ulastim olamiyorum sorunu bulamadim ki her hafta iliski yasamiyorum daha evli olmadigimiz icin, hani denk gelirse 2 hafta beraber kalma durumumuz oluyor bazen yada beraber kalmicaksak 2 haftada bir 3 haftada bir iliski yasiyoruz o siralar fark ettim bunu.
Benim gibi olan varmi yada benim gibi olup sorunu cozen varmi? Yada ne yapmam lazim taktik verinİliskiden sonra orgazm olamayinca sinirim bozuluyo insan bi son noktayi koymak istiyo ama yok olmuyo hormonal bi problemde yok
1 sene oncesine kadar banada zor bisey degildi ne olduysa 1 senede oldu banaBen orgazmın bu kadar zor olduğunu burada açılan 7373992 orgazm konusuyla anladım. Hala tuhaf geliyor bana. Bence o kadar zor bişey değil.
Vajinale daha gecemedim ben yani vajinalde g noktasi denilen zimpirtiyi titreme kasilma kendine hakim olamama olarak hissedip son atisi rahatlama kismini yapamiyorum hele bi o dursun bacim ben su klitorali bi cozeyim vajinal orgazma daha sonra baslik acicamMerhaba ben her iliskide heriften önce oluyorum ya da aynı anda oluyor.
Hani istekle ilgili kısmını düsündüm de bazen cok yorgun oluyorum halim yokken bile baktım ki istiyor tabiri caizse kacis yok zevk almaya bak kizim diyorum kendi kendime akfjdkf
O zaman bile oluyorum.İsteksizligim starttan sonra geciyor
Ben işin sırrını şu sekilde hallettim..Kağit kalem hazırsa soyluyorum..ya da ss alin öhömm alfjfjf..
Klitoral olarak orgazm olmadan hemen once simdii diye veriyorum gazı.O an oldu oldu olmadi kacıyor..klitoral orgazm ile vajinali ayni anda saglamak diyorum..
Sonuna ekleme yaptım son yazdığım mesajıda oku. Bizim arada hararetten yolun şaştığı oluyor canım acıyor, geçende kızdım nasıl karıştırıyorsun hiç mi anlaşılmıyor dedim.Kendini sıktığını sandım dedi. Hissi Karışacak kadar sıkabiliyorum yani, ben bile şaşırdım bu kadarını becerebildiğimeEvet okudum onu
Kegel egzersizide yapiyorum ordaki kas hissini bayag gelistirdim icimdeyken bile siktigimda sasiriyo oha nasil yapiyosun onu sıkıyosun beni diyo
Hersey iyi guzel yani bi son nokta yok
Deneme yanılmayla öğreniyoruz canım, diyorum ya her taktiği bilip kullanıp zirveyi ıskalamak deli ediyor insanı.Bende sana sasirdim suan
Çok şanslısınızBen orgazmın bu kadar zor olduğunu burada açılan 7373992 orgazm konusuyla anladım. Hala tuhaf geliyor bana. Bence o kadar zor bişey değil.
Kegel candirSonuna ekleme yaptım son yazdığım mesajıda oku. Bizim arada hararetten yolun şaştığı oluyor canım acıyor, geçende kızdım nasıl karıştırıyorsun hiç mi anlaşılmıyor dedim.Kendini sıktığını sandım dedi. Hissi Karışacak kadar sıkabiliyorum yani, ben bile şaşırdım bu kadarını becerebildiğime
Yani bendr o yuzden bildgni bildgm icin sasirdim demek teori ile uygulamada farkliliklar olabiliyor .Deneme yanılmayla öğreniyoruz canım, diyorum ya her taktiği bilip kullanıp zirveyi ıskalamak deli ediyor insanı.
Çok şanslısınız
Kegel nedir acabaKegel candirsasirtmayi seviyoruz
Son eklemenide okuyim du bakalim
Onun pek çok sebebi var, ben 3 çocuklu bakire kadın da duydum ne orgazmı, hatta tanıyorum.Yani bendr o yuzden bildgni bildgm icin sasirdim demek teori ile uygulamada farkliliklar olabiliyor .
Bu arada ben dde ilk kez duydgmda cok sasirmistm ama 20 yillik evli olup hic orgazm olamamis kadinlar varmis .