- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi Skygirll06
Bu forumda konu var hatta şu an ilk sayfada, bakıp inceleyebilirsiniZKegel nedir acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu forumda konu var hatta şu an ilk sayfada, bakıp inceleyebilirsiniZKegel nedir acaba
bir kere eşimle problem olmuştu aramızda kızmıştım ağlamıştım bile,sonra birlikte olduk, moralim bozuk kesin orgazm olmam dedim, onda bile bir kaç kere orgazm oldum,Merhaba ben her iliskide heriften önce oluyorum ya da aynı anda oluyor.
Hani istekle ilgili kısmını düsündüm de bazen cok yorgun oluyorum halim yokken bile baktım ki istiyor tabiri caizse kacis yok zevk almaya bak kizim diyorum kendi kendime akfjdkf
O zaman bile oluyorum.İsteksizligim starttan sonra geciyor
Ben işin sırrını şu sekilde hallettim..Kağit kalem hazırsa soyluyorum..ya da ss alin öhömm alfjfjf..
Klitoral olarak orgazm olmadan hemen once simdii diye veriyorum gazı.O an oldu oldu olmadi kacıyor..klitoral orgazm ile vajinali ayni anda saglamak diyorum..
Kendimi defolu gibi hissediyorum bunları duyuncabir kere eşimle problem olmuştu aramızda kızmıştım ağlamıştım bile,sonra birlikte olduk, moralim bozuk kesin orgazm olmam dedim, onda bile bir kaç kere orgazm oldum,
bir kere de başım ağrıyordu, hiç isteğim yoktu, birlikte olduk hem orgazm oldum hem bir şeyim kalmadı
Ben hiçbir şey hissetmiyorum bile bitse de gitsek modundayım Sanırım öğreneceğim çok şey varKendimi defolu gibi hissediyorum bunları duyunca
Vajina kaslarini sıkip birakma islemi cisinizi tutar gibi vajinadaki kaslari sıkmak bunu gunluk 10 15 aklina geldikce yap sık 10 saniye bekle birak. O bolgedeki kaslari aktif edip vajina sıkılasmasi + iliski sirasinda orgazm ve haz alma etkiliKegel nedir acaba
Bu forumdaki konuları geçmişe doğru tara mutlaka işine yarayacak şeyler bulursunBen hiçbir şey hissetmiyorum bile bitse de gitsek modundayım Sanırım öğreneceğim çok şey var
Sex ve orgazmin agrilari gecirmeye etkili oldugunu biliyormuydunuz agri kesici resmenbir kere eşimle problem olmuştu aramızda kızmıştım ağlamıştım bile,sonra birlikte olduk, moralim bozuk kesin orgazm olmam dedim, onda bile bir kaç kere orgazm oldum,
bir kere de başım ağrıyordu, hiç isteğim yoktu, birlikte olduk hem orgazm oldum hem bir şeyim kalmadı
Kendimi defolu gibi hissediyorum bunları duyunca
Başım agrıyor, kirpik diplerim ağrıyor dedikten sonra benbir kere eşimle problem olmuştu aramızda kızmıştım ağlamıştım bile,sonra birlikte olduk, moralim bozuk kesin orgazm olmam dedim, onda bile bir kaç kere orgazm oldum,
O her neyse bana da olsa keşke, böyle de çok keyif alıyorum mutsuz değilim ama keşke daha iyi olsa, eşime suç bulma ihtimalim kesinlikle yok, kendim de gayet becerikliyim ama beni mekanizma bir yerden sonra %50 işlemiyorEstağfirullah, senin bir çok kişiye faydan var, bir tık istek düşüklüğü olabilir ya da heyecan eksikliği, senin kadar hakim değilim bu konulara.
Ben yıllarca vajinal ogazm olamadım, klitoral oluyorum diye de çok üstüne düşmedim,
Sonradan bir kere nasıl olduysa ilişki esnasında orgazm oldum, ondan sonra üstüne düştüm, araştırdım, kendimi keşfetmek için uğraştım, bir şey dönüm noktası oldu ama ne bilmiyorum, bir değil bir kaç defa orgazm olmaya başladım, bir açıldım pir açıldım yani,
Kilo vermeniz bu konuda etkili oldu mu acaba ? Hayır olduysa bi de oyle denıcem gercekten ne yapıp edip şu işi ogrenmem lazım vajınusmus geçmişim de var ben tam defoluO her neyse bana da olsa keşke, böyle de çok keyif alıyorum mutsuz değilim ama keşke daha iyi olsa, eşime suç bulma ihtimalim kesinlikle yok, kendim de gayet becerikliyim ama beni mekanizma bir yerden sonra %50 işlemiyor
Kilo vermek özgüveni çok etkiliyor onu inkar edemem. Ama zevk almak başka bir şey, hepsini bir arada yazmak çok zor, sen asıl meselenin ne olduğunu söyle kendi tecrübeme göre işine yarayacak bir şey biliyorsam anlatayım sana ama cinsellik forumunda zevk almıyorum başlıklı çok konu var onları tarasan daha çok fikir edinirsinKilo vermeniz bu konuda etkili oldu mu acaba ? Hayır olduysa bi de oyle denıcem gercekten ne yapıp edip şu işi ogrenmem lazım vajınusmus geçmişim de var ben tam defolu
Size ozelden yazabilir mıyımKilo vermek özgüveni çok etkiliyor onu inkar edemem. Ama zevk almak başka bir şey, hepsini bir arada yazmak çok zor, sen asıl meselenin ne olduğunu söyle kendi tecrübeme göre işine yarayacak bir şey biliyorsam anlatayım sana ama cinsellik forumunda zevk almıyorum başlıklı çok konu var onları tarasan daha çok fikir edinirsin
YazabilirsinSize ozelden yazabilir mıyım
Ben takviye alıyorum isteksizlik için, bırakınca geri geliyor çünküBenim alici ayarlarim bozuldu galiba macunlarmi yiyim napim ya
Ciddimi nerden aldin canim ya nasil bitkiselmi nasil bisey adi markasi biseyi varmii gerci istekte sorun yok benimde belki orgazma daha yaklastirir beniBen takviye alıyorum isteksizlik için, bırakınca geri geliyor çünkü
Düzenli olarak incir çekirdeği yağı kullanıyorum sabah aç karınla bir çay kaşığı, akşamları da melisa çayı, yalnız melisa çayını erkeklere içirmiyoruz. Bunun dışında ginkobiloba ya da gingseng içeren vitamin takviyeleri de kullanabilirsin.Ciddimi nerden aldin canim ya nasil bitkiselmi nasil bisey adi markasi biseyi varmii gerci istekte sorun yok benimde belki orgazma daha yaklastirir beni