- 21 Şubat 2022
- 329
- 353
- 23
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
hayır yogunluk var bırde sureklı yenı projeler alıyorNeden ki
Personel kaybi mi yaşıyor surekli
Sigortam olucak paraya çok ihtiyacım var beni ise alsın diye dedimEn az asgari ücret. Onun altını neden teklif ediyorsunuz. Haftada 60 saat ayda 240 saat çalışacaksınız. Yapmayın lütfen. Sigortanız olacak değil mi?
Paraya çok ihtiyacım var kadın başka biri daha başvurdu SGK gününü doldurmak için maaş bile istemedi deyince ben de dedim ki bu kadın az verir diye düşündüm bu yuxden 5500 diyemedimSizi işe alacak kişi de şaşırmıştır asgari tutarın altında sanırım sizden başka teklif yapan yoktur Türkiye'deParayami ihtiyacınız yok anlamadimki nasıl bi teklif bu
Evet paraya çok ihtiyacım var korktum beni ise almaz diyebence tam tersıne ıssızlıkten bunalmıs
Evet ama kadın bana dedi ki başka bir kadın daha var 50 yaşında sadece SGK mi odeseniz olur demiş şimdi ben bunuj üzerine 5500 deseydim belki almazdı diye öyle dedim 4500 dedimSizin akliniz basınızdami neden boyle bisey soylediniz en az asgari ve sigorta olmali zaten heleki istanbulda
onu kadın pıyasasını dusurmek ıcın soylemıs allah askına kım gunde 10 saat parasız durur yapmayın lutfenParaya çok ihtiyacım var kadın başka biri daha başvurdu SGK gününü doldurmak için maaş bile istemedi deyince ben de dedim ki bu kadın az verir diye düşündüm bu yuxden 5500 diyemedim
Nick mi degistiniz ?hayır yogunluk var bırde sureklı yenı projeler alıyor
evet:)Nick mi degistiniz ?
Başka üyeyi alintilamisim siz cevap vermissiniz o yüzden sordum
Ya oyle dicek tabi parasiz kim calisir allah askina ne olursa olsun asgarinin altinda calisilirmi bu olmaz baska is bulurdunuz yaniEvet ama kadın bana dedi ki başka bir kadın daha var 50 yaşında sadece SGK mi odeseniz olur demiş şimdi ben bunuj üzerine 5500 deseydim belki almazdı diye öyle dedim 4500 dedim
asgari ücretin altında ve sgk sız işçi çalıştırmak yasak. bu şartları vermeyenle çalışmayın özellikle sgk çok önemli.Ben kırtasiye de çalışmaya baslicam arkadaşlar daha önce dediğim iş olmadı şimdi haftanın 6 günü 10 saat kırtasiyede çalışicam sizce maaş ne kadar olur 2000 3000 olmaz di mi daha maaşı konuşmadım pazartesi konusucam kadın eleman arıyordu bir çalışana o kadar düşük ücret verilmez di mi
SGK yapicak yarın hepinizi bilgilendiricdm dua edin lütfen asgari versin bir de en az 4500 kabul etmiş olsun çok ihtiyacım varasgari ücretin altında ve sgk sız işçi çalıştırmak yasak. bu şartları vermeyenle çalışmayın özellikle sgk çok önemli.
En az 4500 dedim zaten okul açılınca asgari dedimYa oyle dicek tabi parasiz kim calisir allah askina ne olursa olsun asgarinin altinda calisilirmi bu olmaz baska is bulurdunuz yani
İki kere dedim en az asgarînin bir altı alırım dedim o da 4500 olur yabi dedimİyide
SSK + maaş vermeme seçeneğiyle gelen birisi varsa
Size zaten SGK + 4500 de vermez.
Bunu anladım demek istediğim şu.İki kere dedim en az asgarînin bir altı alırım dedim o da 4500 olur yabi dedim
Hayır aradı beni gel dedi işi anlatayım dedi yaniBunu anladım demek istediğim şu.
4500 yada 5500 ne farkeder karşınızda ücretsiz çalışabilecek bir ihtimal var. Size o parayı vermeyecekse 4500üde vermez. Gider ücretsiz kadını tercih eder.
O zaman siz fiyattan düşün diye demiş. Yalan yani. Kimse bu iki seçenekten para vereceğini seçmez çünkü.Hayır aradı beni gel dedi işi anlatayım dedi yani
Bence de bilerek yaptıO zaman siz fiyattan düşün diye demiş. Yalan yani. Kimse bu iki seçenekten para vereceğini seçmez çünkü.
4500 çok azBence de bilerek yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?