- 7 Ocak 2022
- 385
- 46
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
Çalışmaya başlıcam demişsiniz ama şartlar konuşulmadan iş kabul edilmez kiBen kırtasiye de çalışmaya baslicam arkadaşlar daha önce dediğim iş olmadı şimdi haftanın 6 günü 10 saat kırtasiyede çalışicam sizce maaş ne kadar olur 2000 3000 olmaz di mi daha maaşı konuşmadım pazartesi konusucam kadın eleman arıyordu bir çalışana o kadar düşük ücret verilmez di mi
Neden kiAsgari ucret vermesi lazim en az. Is olup olmamasi degil swni kilitliyor sonucta hangi ildesiniz acaba calistigim sirket cok hizli calisan aliyor o sebeple soruyorum.
Konuştuk dedim en az asgarinin 1000 altı alabilirim aşağısı kurtarmaz dedimÇalışmaya başlıcam demişsiniz ama şartlar konuşulmadan iş kabul edilmez ki
Nasıl yani tabi bdn dedim en az asgarînin bin TL altı alabilirim diyeAsgari ucret vermesi lazim en az. Is olup olmamasi degil swni kilitliyor sonucta hangi ildesiniz acaba calistigim sirket cok hizli calisan aliyor o sebeple soruyorum.
Gunde 10 saat seni orada tutacak ise en az asgari ucret verecek. İl sordum ama soylememissiniz.Nasıl yani tabi bdn dedim en az asgarînin bin TL altı alabilirim diye
İstanbulGunde 10 saat seni orada tutacak ise en az asgari ucret verecek. İl sordum ama soylememissiniz.
Neden altında istiyorsunuz. Asgari ücret en az verilebilecek ücret demekNasıl yani tabi bdn dedim en az asgarînin bin TL altı alabilirim diye
Çok yanlış bişey söylemişsin sana asgarinin bir lira bile altını veremez. Kabul etme, razı gelme başka iş bak. Haftanın 6 günü günde 10 saat yani haftada seni 60 saat çalıştıran iş öyle vazgeçilmez bir iş değil. Zaten haftalık çalışma süresi 45 saat üzerine çıkıldığı an aslında sana fazla mesai ücreti vermesi gerekirken sen 1000 TL azını kabul etmişsin. Uyanık ol asgari ücret bile az bu çalışma saatleri karşısında.Konuştuk dedim en az asgarinin 1000 altı alabilirim aşağısı kurtarmaz dedim
Ben haftada ortalama 45 saat çalışıyorum. Bazen altı bazen üstü. Ama yinede asgari ücret üstü alıyorum. Gerçekten neden altını teklif ettiniz kiÇok yanlış bişey söylemişsin sana asgarinin bir lira bile altını veremez. Kabul etme, razı gelme başka iş bak. Haftanın 6 günü günde 10 saat yani haftada seni 60 saat çalıştıran iş öyle vazgeçilmez bir iş değil. Zaten haftalık çalışma süresi 45 saat üzerine çıkıldığı an aslında sana fazla mesai ücreti vermesi gerekirken sen 1000 TL azını kabul etmişsin. Uyanık ol asgari ücret bile az bu çalışma saatleri karşısında.
Asgari ucret vermesi lazim en az. Is olup olmamasi degil swni kilitliyor sonucta hangi ildesiniz acaba calistigim sirket cok hizli calisan aliyor o sebeple soruyorum.
burdan soylesem reklam yapmıs olabılırım ozelden yazayım dılersenızMerhaba, hangi şirket acaba? Ben de iş arıyorum. İzmirdeyim.
ben de öyleyim hatta 40 saat çalışıyoruz ama hafta sonu, tatillerde falan illa ki bakmam gereken bişeyler olduğu için 42-43 saat olarak düşünüyorum ben bunu.Ben haftada ortalama 45 saat çalışıyorum. Bazen altı bazen üstü. Ama yinede asgari ücret üstü alıyorum. Gerçekten neden altını teklif ettiniz ki
bence tam tersıne ıssızlıkten bunalmısSizi işe alacak kişi de şaşırmıştır asgari tutarın altında sanırım sizden başka teklif yapan yoktur Türkiye'deParayami ihtiyacınız yok anlamadimki nasıl bi teklif bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?