Aklıma takılan soru

Sevgiperisi88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2022
385
46
48
Ben kırtasiye de çalışmaya baslicam arkadaşlar daha önce dediğim iş olmadı şimdi haftanın 6 günü 10 saat kırtasiyede çalışicam sizce maaş ne kadar olur 2000 3000 olmaz di mi daha maaşı konuşmadım pazartesi konusucam kadın eleman arıyordu bir çalışana o kadar düşük ücret verilmez di mi

Çalışmaya başlıcam demişsiniz ama şartlar konuşulmadan iş kabul edilmez ki

İşverenlerin sağı solu belli olmaz. Şartları netleştirseydiniz keşke. Asgarinin yarısından azını bile verebilir çünkü

Konuştuk dedim en az asgarinin 1000 altı alabilirim aşağısı kurtarmaz dedim
Çok yanlış bişey söylemişsin sana asgarinin bir lira bile altını veremez. Kabul etme, razı gelme başka iş bak. Haftanın 6 günü günde 10 saat yani haftada seni 60 saat çalıştıran iş öyle vazgeçilmez bir iş değil. Zaten haftalık çalışma süresi 45 saat üzerine çıkıldığı an aslında sana fazla mesai ücreti vermesi gerekirken sen 1000 TL azını kabul etmişsin. Uyanık ol asgari ücret bile az bu çalışma saatleri karşısında.

Ben haftada ortalama 45 saat çalışıyorum. Bazen altı bazen üstü. Ama yinede asgari ücret üstü alıyorum. Gerçekten neden altını teklif ettiniz ki

Asgarinin kelime anlamı bile en az tutar demek. Neden böyle bir şey yaptınız? Haftalık 45 saatlik mesailer asgari ücret alır. 15 saat fazlayı bari asgari ücret alarak en azından işim rahat diyerek kapatsaydınız

Sizi işe alacak kişi de şaşırmıştır asgari tutarın altında sanırım sizden başka teklif yapan yoktur Türkiye'de Parayami ihtiyacınız yok anlamadimki nasıl bi teklif bu

Ben haftada ortalama 45 saat çalışıyorum. Bazen altı bazen üstü. Ama yinede asgari ücret üstü alıyorum. Gerçekten neden altını teklif ettiniz ki
ben de öyleyim hatta 40 saat çalışıyoruz ama hafta sonu, tatillerde falan illa ki bakmam gereken bişeyler olduğu için 42-43 saat olarak düşünüyorum ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…