Aklıma hiçbir şey gelmiyor.

Niloyaaniloyaaa

Nilay
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2020
439
352
33
Merhaba.

bir ödev grubumuz var ben hiç yardımcı olamıyorum.Şimdi yine çok düşünüyorum bulamadım.

siz KK kadınları:) size bir şeu sorabilir miyim.

size orta yaş ve genç yaşta pandemi bilinci oluşturmak için nasl bir kamu spotu yapılabilir? :)

Vallaha yogun bakim spotlari bizim insanlari pek etkilemiyor gibi. Belki her dizide zaten ful dram oldugu icin. Farkli birsey olmasi lazim

Ben bir anneyim bana çocukların bu hastalıkda nasıl etkilendigini anlatmanız beni kendime getirir
Yada anne babamın üst yaş gurubunu anlatsanız içim acır mesela

İnsan en çok sevdiğini kaybetmekten korkar

para sayma makinesinde evde oturup paralarını sayan orta yaşlı karı koca ile çocuklarını çizin.
cep telden uygulamalarla eve market siparişi versinler bir yandan..
camdan baksınlar arada virüsler uçuşsun havada.

Kendisinden anasına babasına bulaşıp onların öldüğü olabilir.
sanırım en korktuğum
Ebeveynlere hitap edebiliyorsa;
Çocukların ruzgarı hissetmeden büyüdüğü, parklarda salıncakların boş kaldığı, birbirlerine sımsıkı sarılmadığı vs vurgulanabilir.
kelebek etkisi kurgulanabilir, hastalığın bulaşmasına dair.

Ben olsaydim orta yaş için evliyse bu kisi veya kisiler.o kisi maske takmadigi icin eve getirdigi virusle cocuklarindan birini kaybetmesi.sonucta bir anne baba icin bu dunyada en deger verdigi sey evlatlari.genc yastakiler icinse anne babasi kardesi

Önce gezen insanlar, sonra gezerken birbirine sarılan insanlar sonra da o insanların cenazede olmasi ama aralarından iki kişinin orda ayakta olmaması anlatılabilir. Anladiniz siz onu. Korkunç....

Önce gezen insanlar, sonra gezerken birbirine sarılan insanlar sonra da o insanların cenazede olmasi ama aralarından iki kişinin orda ayakta olmaması anlatılabilir. Anladiniz siz onu. Korkunç....
Tabii o durumda hala cenazeye gitmeleri akillanmadiklarini gösterebilir ama orda en az 5 metre arayla gelişiguzel arkaya doğru sıralanmış bir şekilde duruş düşünün. Siyahlar içinde baslar yerde gözlerde pişmanlık... Ayy yine korkunç...

Sokağa çıkma yasağı varken, pencereden bakanlarin maskesiz, mesafesiz ortamları hayal etmeleri.
; Ki ben öyle yapıyorum ve çok özlüyorum o zamanı..
Bide sağlık çalışanların gösterdiği çaba için bir bölüm olmalı.. Kaybettiklerimiz mesela.

bilinç oluşturmak için bizde ödul ceza sistemi lazım, içsel motivasyonla bişey olacağı yok.
yasakta dışarı çıkanlardan anında alınacak 300-500 lira ancak kendilerine getirir.

genç vefat edenlerin baş harfleri yanına yaşları parantezde yazılıp, "ölmek için çok gençlermiş değil mi?" "peki siz kaç yaşında ölmek isterdiniz" gibi böyle acı gerçekle karşılaştıran packshot gibi bir şey son görselde yapılabilir.
saçma bir fikir olabilir bir dk içinde aklıma gelenin en iyisi buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…