Aklıma düştü bir kere...?

Yanlış demedim. Oradaki profilin kalitesiz olduğunu söyledim. Bu benim fikrim. Konu sahibi de kaliteli birini aradığını bas bas bağırdığına göre bence yanlış platformda arıyor. Olsun canım tinder'da araması nişanlı adama asılmasından iyidir tabikiii..

Mesajınızın ikinci kısmı kendi uydurmanız yalnız, nişanlısı olan birine yürüyebilir diye bir şey demedim ben. Güzel kadın sanaldan eş bulmaya gerek duymaz yargınıza cevap verdim. niye konuyu saptırıyorsunuz?
Ayrıca talebin çok olması aradığı kişiyi hemen bulabileceği anlamına gelmiyor. Kendine gelenleri beğenmiyor demek ki.

Absolute oncelikle burada hep yaziyoruz biliyorsun, bir iliskiden cikinca hemen yeni bir iliskiye baslamak insana daha cok zarar veriyor. Yaşın 27 diye mi panik oldun bilmem de yaşın daha cok genc. Bu donemi kendine ayirmakla gecir.
Ikincisi su nisanli arkadasin ola ki nisanlisindan ayrildi. Yeni ayrilmis biriyle bir iliskiye baslamajk da sorun yaratabilir. Seni onunla kiyaslayabilir, yara bandi gibi gorebilir, yaralarini tam sarmadan bir iliskiye girdigi icin iliskide problemler olabilir. Acele etme. Once bir ruhunu dinlendir. Kendinle biraz basbasa kal. Yapmak isteyip yapamadigin seyleri yap biraz. Merak etme elbet karsina uygun biri cikacaktir.

Bende 29 yaşındayım, böyle konuları görünce çok üzülüyorum. Bu saatten sonra acaba karşıma düzgün biri çıkmayacak mı diye bir karamsarlık oluyor. Sosyal çevrem sadece kızlardan oluşuyor, birini ayarlayalım diyen de yok daha Ayrıca o tipte kendinden 10-15 yaş küçük kız peşine düşenlere de sinir oluyorum Umarım gönlünüze göre birini bulursunuz

Bir öneri de ben bulunayım madem, internetten tanışmak isteyenlere.
Couchsurfing uygulaması var, ben yıllardır aktif olarak kullanıyorum. Esas amacı başka ülkeye tatile gittiğinde otele para verme,bu sitede gezginlere evini açan insanların evinde kal/ya da senin evinde kalsınlar. Ya da 'hangout' bölümünü seç , bugün musaitsen şehrinden bir turist gezdir / sen x ülkesine gittiginde birileri seni gezdirsin.
Gerçekten harika bir site. (Eski) sevgilimle de her zaman yaptigim gibi turist gezdirirken tanışmıştım. sonra elektriklenme ,aşk , salak bir uzun mesafe ilişkisi,masraflar, vizeler falan filan... (bana göre internetten tanışma değil. Neticede numara yazip buluşma noktası belirliyorsun öncesinde. Ha sultanahmette bulmuşum ha couchsurfingde. Aynı şey bence)
Ama bu siteyi- her site gibi- amacı dışında kullananlar var. Ben ne zaman hangout açsam bir sürü turkten mesaj geliyor. Profillerine bakiyorum, tip on numara, kimi mühendis,kimi pilot, resimlere bakiyroum yirmi ayrı ülkeye gitmiş. Referanslara bakiyroum herkes yazmış 'cok iyi çocuk,çok nazik' vs vs.
Ben prensip olarak uyuz oluyorum Türk olup Türk'e yazana. Çünkü site böyle bir site değil, turistlere yardım amaçlı -harika bir site. Aynı şehirde yaşadığın birine yazılması bir kere uygulamanin ruhuna aykırı. O yüzden asla konuşmuyorum herhangi bir türk ile
Aamaaaa yine de tavsiye ederim. Böyle prensipleriniz yoksa taş gibi çocuklar var :)

Evet adam da karaktersiz kesinlikle ama adam karşımızda değil ki ne diyelim şimdi ona. Biz konu sahibini uyarıyoruz.
iyi olmuş yani aklı karışacaksa da nişanlıyken karışsın. nişanlısı kurtulur en azından. konu sahibi kadınlık egosunu tatmin ediyor ya, muhtemelen incinmiş çok .yoksa kaydırmalı mı sündürmeli mi neyse oralarda takılmazdı. nişanlı şunu bir ayartayım dediğini sanmıyorum. takılıyor kötülük yok aslında bence yani.

Konu okuyunca gerçekten çoğu yorumunu beğendiğim absolut mu diye bir kontrol ettim Birisi olursa olur olmazsa da şansa artık diye düşündüğünü düşündüm belki de ondan şaşırdım.

Herkesin kendine uygun ve kendi kriterinde birini istemesi çok normal bana göre. İnternetten tanışmak belki çoğuna absürt geliyor ama doğru kişi olduktan sonra bir sakıncası yok. Tek takıldığım nokta anlattığın gibi biriysen zaten bir şekilde birisiyle denk gelip ciddi yola girersin. Yani hiç bir meziyetiniz ve ortamınız olmasa birileriyle tanışma ihtimaliniz düşük derdim ama zaten çevrenizde yada ortamınızda birisi karşınıza çıkabilir. Beklemek sıkıcı geliyorsa da internette bir seçenek olabilir. O nişanlı çocuğa yazma fikrine pek sıcak bakamadım. Tabii ki zaten hayatında biri varsa söyler ama sonrasında siz zor durumda kalabilirsiniz aynı ortamı paylaştığınız için. Nişanlısıyla fotoğraf paylaşmamak belki tercihleri o yöndedir. Hala nişanlısı ile birbirinde ekli mi onu öğrenip ordan ilerleyebilirsiniz .

Bu kısma katılıyorum,ama o konu sahibinin bileceği şey.Bize sorsam mı demiş eğer bu konuyu mesele etmeyecekse bence sorabilir ya da ortak bir arkadaştan bilgi alabilir,bu yaptığını yanlış kılmıyor bana kalırsa.Hal hatır sorulur,laf arasında nişanın devam edip etmediğini anlar,ona göre de konuşma devam eder ya da etmez.

O değilde ben Türkiye ortalamasından daha güzel değilim, bacaklarım da uzun değil. Ama evliyim sen yalnız kalmışsın nasıl olcek
Ha ayrıca eşimde göbekli ve kel değil, gayet fit
Bu kibir(özgüven sandığın şey) seni yer bitirir ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…