- 4 Şubat 2019
- 3.933
- 8.715
- 158
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
Yanlış demedim. Oradaki profilin kalitesiz olduğunu söyledim. Bu benim fikrim. Konu sahibi de kaliteli birini aradığını bas bas bağırdığına göre bence yanlış platformda arıyor. Olsun canım tinder'da araması nişanlı adama asılmasından iyidir tabikiii..Olay kendisinin talep görmesi değil ki.Taleplerin denk olması,anladınız mı ?
1000 kişi benimle olmak istese benim için bir anlam ifade etmiyor içlerinde hiçbiri benim kafama/kafamdaki profile uymadıktan sonra.Öyleyse neden bu app lerde bakmayayım kafama göre biri var mı yok mu diye ? Neden yanlış olsun,yıl 2020 yahu Tinder dünyada en çok kullanılan app lerden biri,gerek seks için gerek aşk için.Bu kadar yabancı kalmayın.
Mesajınızın ikinci kısmı kendi uydurmanız yalnız, nişanlısı olan birine yürüyebilir diye bir şey demedim ben. Güzel kadın sanaldan eş bulmaya gerek duymaz yargınıza cevap verdim. niye konuyu saptırıyorsunuz?Güzel ve başarılı olan herkes evlenir demiyorum ki. Randevu sitelerinde eş aramaya gerek duymaz talep çok olur diyorum. Ayrıca güzel ve başarılı olunca sevgilisi olan/evli olan/nişanlı olan birine yürümek etik mi oluyor birden bire? Burda bir kadın gelip nişanlıma okulundan biri nişanlı olduğunu bile bile yürüyor diye konu açsa diğer kadını linç ederdik, noldu şimdi yürüyen aramızdan biri olunca ahlaki prensiplerimizi çöpe mi attık? Konu sahibesi adamın nişanlı olduğunu bile bile kesişmiş adamla kendisi söylüyor. Ee şimdi buna yanlış demek neden yanlış oldu ki?
Evet adam da karaktersiz kesinlikle ama adam karşımızda değil ki ne diyelim şimdi ona. Biz konu sahibini uyarıyoruz.Adam da kesişmiş oluyor ama ? nişanlı olan adam , kız değil.
Bir öneri de ben bulunayım madem, internetten tanışmak isteyenlere.Yengeç bende eximle tinderdan tanıştım hatta evliliğe giden bir ilişkimiz vardı. Ama bu süreç içinde başkalarıyla takılmadık hiçbir zaman, ilk görüşte başlayan bir etkilenmeydi. Evliliği zaten hemen düşünmüyorum ama bundan sonraki ilişkimin bir nihayete ermesini istiyorum.
iyi olmuş yani aklı karışacaksa da nişanlıyken karışsın. nişanlısı kurtulur en azından. konu sahibi kadınlık egosunu tatmin ediyor ya, muhtemelen incinmiş çok .yoksa kaydırmalı mı sündürmeli mi neyse oralarda takılmazdı. nişanlı şunu bir ayartayım dediğini sanmıyorum. takılıyor kötülük yok aslında bence yani.Evet adam da karaktersiz kesinlikle ama adam karşımızda değil ki ne diyelim şimdi ona. Biz konu sahibini uyarıyoruz.
ayrılmış olabilir diyorum, ayrılabilir de. Bekarlık değişen bir durum ama pis bir insan olmak değişmez bir durum maalesef.En azından sevgili adayınızın bekar olması kriteriniz olsaydı keşke.
Iyi de 7/24 yakın olmakla kıyaslanacak bir durum değil ki. Kaldı ki diyelim nişanlı beyefendi hoşlanmış konu sahibinden. Nişanlılık bağı ile bağlıyken biriyle duygusal bağ kurabilen bir insanla bence yine de olmamalı. Direkt güveni sifirliyor bu hareket. Bir çok insanın demek istediği bu. Yani fotoğraf paylaşmıyor diye bir hanımefendi eşime hala evli misin yazsa iş ortamından, nahoş bir durum olur. O duruma düşmemeli diyoruz.
Ve dediğim gibi nisan devam etmesine rağmen hanımefendiye yeşil ışık yakarsa o da ayrı sıkıntı.
Senin de bacaklar uzun mu?Düşüyo mu öyle yabiz de de var bacakta keşke her şey bacakta bitse yoksa kapardık biz de birer tane yakuşuklu,
Ah canım ne kadan da iyimsersinHesabınız hacklenmiş olabilir mi? Konuyla sizi bağdaştıramadım
Once Türkiye nin T sini büyük yazmayi ogren de sonra kendine eş secemeye başla bu kadar ozguven fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?