Aklıma düştü bir kere...?

Reactions: 000
Ya konuyu yeni okudum tam, kaydırmalı arkadaşlık sitesi ne oliy hala üye mi, kısa boya uzun bacak mı 1 metreden fazla bacak boyum var valla konu sahibi gibi özgüven patlamam yok , nişanlı adama en son nişan ne durum da acaba dedi mi, kariyeri ile övünürken aradığı kocayı ben buldum sanırım eşime layık değilim konu sahibine göre eşim iş hayatında çok başarılı okumuş falan felan bende eşimin yanında soğan cücüğüyüm . Allah nasip kısmeti kariyere göre vermiyor ki.
O değil de nişanlı adama takmış ya sorular sorucaktim üzgün olduğunu gördüm.

Ya bu işlerin bacak boyu, okumak, kariyer, etrafa radar açmakla ne alakası var konu sahibi.
Nasiptir kismetdir Allah'ın ol demesidir.

Daha geçen gün THY kadın pilotlarının çektiği bir videoya denk geldim. Yorumlarda ne evleri görünüyor diye görgüsüzlükleri kalmış, ne çirkinlikleri... Kadınlı erkekli giydirmiş herkes.
Bir tek ocak başında yemek yapan kadını övmüşler biraz "samimi" diyerek.
Oysa ki hepsi gayet güzel kadınlardı ve maddi imkanlarının getirisi olan hayatı yaşıyorlar. Bu bile nefret toplamalarına yetmiş.
Çünkü bir kadın sahip olduklarını söyleyemez, gösteremez ve kriter belirleyemez.

Evlendikten sonra sarf edeceği maksimum efor çorabını kirli sepetine atmak olacak olan adamlar bile aylık market listesi gibi kriter sıralıyor. Kimse de çıkıp "dayı sen napıyorsun" demiyor.
Ama burada biri "Görüştüğüm biri var ama eğitim durumumuz denk değil. Kararsızım, ne yapsam?" dese hemen "Okumakla da adam olunmuyor. Sen nerenin profesörüsün? Böyle aşağılayacaksan adama yazık etme" yorumları geliyor.
Çoğu kişinin tek kriteri erkeğin nefes alması ve düğünde altın takabilmesi olduğu için kriteri olanı anlamak zor geliyor sanırım.

O videoya da mı laf etmişler??
O kadınların evine tipine giysisine o videoya laf atan kadın varsa gerizekalıdır net

O kadınlar ve THY dünyada gayet bilindik bir akımı yapıyorlar: Başarılı kadınların işdünyasındaki yerlerine dikkat çekmek. Amazon da kadın mühendislerin resmini videosunu koyuyor reklamını yapıyor, Google da. Kadın pilot çalıştırmak THY için de bir onur, çalışan kadınlar için de. Bu alanda çalışan kadınların olması beni ancak mutlu eder.

B.k atanlar erkekti diyin lütfen. O videoya b.k atan laf eden varsa vizyonsuz, zavallı vb de değildir, direkt gerizekalıdır net. Kadınlarımızın bu kadar vizyonsuz olduğuna, bu kampanyayı anlamayıp giysisi öyle evi böyle şeklinde yorumlar yaptığına asla inanmıyorum.

O nasil orantisiz vucütmus ahahaha bacaklar uzun gövde kucuk sonrada kislanclar die cemkirmis cookk gözel ama Enteresan sitelerde koca ariyo ve. Nisanli heriflere asiliyo omurgasizlik budur iste

şu ünlüye benziyorum boyum kısa ama bacaklarım uzun gibi gibi böbürlenenlere ben çok üzülüyorum ya; hakikaten o ünlüye benzeseydiniz okuduğunuz okul sosyal imkanlar vs derken zaten siz arayışta olan taraf değil eleyen seçen taraf olurdunuz. ha insanın kendisini beğenmesi elbette güzel bi şey ama bi kere yemek yediğiniz adamın nişanlısından ayrıldıysa bi mesajla size yöneleceği özgüveninde acıklı bi taraf var. yengeç de yazmış; adam sosyal normal bi insan olarak tanıdığı biri istek gönderince kabul etmiştir ne var bunda. aynı şekilde yemekte karşısında oturan kişiye de gülümsemiştir medeni kurallar gereği. bazı üyeler size mesaj atmayın derken, aman adamı baştan çıkarmayın diye değil; kendinizi rezil etmeyin diye uyarıyorlar. Corona yüzünden eve kapandım, eski defterleri ve tinder'ı karıştırıp evlenecek adam arıyorum halinizi bir de afişe edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…