Aklıma düştü bir kere...?

AbsolutPromise

perfectly imperfect
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
7.892
32.669
Arkadaşlar merhaba,

Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Bu arada çok seçiciyim evet çünkü kendimi övmek gibi olmasın ama
türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorum 😑😑😑 ay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.

Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?

türkiye ortalaması üzerinde bir güzelliğe sahibim. Arkadaşlarım özellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem görüntüme hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Madem bu kadar güzelsin neden böyle koca arama telaşına girdin anlamadım ?

Arkadaşlar merhaba,

Bilenleriniz vardır belki uzun süreli çok güzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine üye oldum. Yalnız durum çok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Minyon gösterdiğim için bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum görüntüde iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz geçsin kelli, göbekli, boşanmış adamlar çıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama çok yoruldum, hiç ümidim kalmadı.
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya çalışmıyorlar mı ölüyorum 😑😑😑 ay bir de bu adamlara ayılıp bayılıp alanlar var, üstüne deli gibi de kıskanırlar oraya hiç girmeyeyim çıkamam.

Okulumda başka bir bölümden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu için ortak olarak yemeğe çıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yüzden çok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti çünkü ne zaman benimle konuşsa utanıp gülüyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye düşünüyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yüzük vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hiç fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?
İdda etiğin kadar güzelsen bekle kısmetin sana gelicektir acele etme

Evet ankaraya taşındım 😄 siyasi çevreden olmayan bir aday bulabilirsin çok makbule geçer

aklimdaki adayin babasi bakan danismaniydi valla hsjshsjshhshsh ama bastan soyleyeyim bende odtulu falan yok sen istedigin ozellikleri soyle hemen insta paslarim
:KK53:

Arkadaşlar merhaba,

Off buralar fena karışır çekirdeğimi aldım izliyim 🤣🤣🤣

Ben nişanlısı olan birine yazmazdım.
Bir de yaş 27. Neden bu kadar acele ediyorsunuz ki?
Şimdiden evleneyim moduna girmişsiniz.
Şu an duygu durumunuzu sağlıklı bulmadım. Sipariş verir gibi eş adayı arıyorsunuz gibi geldi.
Ben olsam internetten arayışta olmam.
Ve nişanlısı olan birine katiyen yazmazdım. :stop:

O siteden sana koca çıkmaz uzak dur
Neden çıkmasın ki? Evlenen arkadaşlarım var. Ayrıca eximle de böyle bir siteden tanıştık ama ilişkimiz buna bağlı olmayan bir sebepten bitti.
Madem bu kadar güzelsin neden böyle koca arama telaşına girdin anlamadım ?
İdda etiğin kadar güzelsen bekle kısmetin sana gelicektir acele etme
Kısmetin bana öyle geleceğine inanmıyorum ben. Oturduğum yerde bekleyince gelecek olan kısmet ortalama olur. Ama kendi seçeceğim aday daha kaliteli biri olur.
Pazardan karpuz secer gibi sitelerden erkek seçmeyin.

Biraz akışına bırakın..
Fotoğraf eklemeyince nişanlılık düşüyorsa hemen yüklüyorum üç beş tane 🤣 çocuk seni tanıyor diye kabul etmiş sakın milletin huzurunu bozma.
Zaten bacaklarını görüp başkasıyla nişanlandıysa seni haketmiyodur o boşver
Kıştı tanıştığımızda bacaklarımı görmemişti. Ama şimdi sosyal medyamdan görebilir

X