• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri aklıma çok takıldı

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar aklıma takıldı gerçekten gerçi bnm evlenmeme çok var ama geçen bir düğüne gittik gelin ufak tefekti ama gelinliğin eteği neredeyse yok yani çok kötü durmuştu bnm de boyum 1.63 civarı acaba bnm boylarımda olanlara da öyle mi olur yoksa gelinlik seçiminden mi kaynaklanıyor nedir sizce sebebi

cnm benimde boyum 1.63 gelinliğimide aldım ama gayet etekli metekli bi gelinlik yanikaydirigubbakcemile3

o kesinlikle gelinlik seçiminden kaynaklanıodur, hoş tam olarak gözümde canlandıramadım tarif ettiğin tarzı ama :uhm:

gayet ortalama bi boy, kısa falan değil, gelinlikle gelin uyuşmamıştır, ayrıca bazı modeller insanı daha uzun gösterir, gelinlik seçerken buna dikkat et, korkuyorsan

aynı boydayız yüksel bel olunca sanırım kısa gösteriyor ben platform topuk aldım 13 cm felan vardır

bune saçma konu ya kısa gelin gördüysen uzunda görmüşsündür bunda sorucak nevar fazla düğünlere katılmıyosun galiba.

bune saçma konu ya kısa gelin gördüysen uzunda görmüşsündür bunda sorucak nevar fazla düğünlere katılmıyosun galiba.

cnm dediğimi anlamadın galiba sen ben merak ettiğimden sordum dedim benim boyum da çok uzun olmayınca korktum aklıma takıldı hayatımızda hiç gelinlik giymedik heralde bilen arkadaşlara sorup fikirlerini alayım dedim niye saçma geldi anlayamadım yani

cnm kolay yolu var ayakkabı yaptrıyosun 10 punto falan diye gidiyo ayakkabıcılar özel yapıyo gelinliğinin altına göre gelinliği kaldırabilesin ii taşıyabilesin diye şahsen ben yaptrcam:):) üzülme yani kötü görnmez sanmam

bu soru bana da saçma geldi

boyunu gelinle karşılaştırdığında aynımıydınızki??
hem etek kalça altından falan başlamışsa öyle görünebilir =///

cnm kolay yolu var ayakkabı yaptrıyosun 10 punto falan diye gidiyo ayakkabıcılar özel yapıyo gelinliğinin altına göre gelinliği kaldırabilesin ii taşıyabilesin diye şahsen ben yaptrcam:):) üzülme yani kötü görnmez sanmam

anladım cnm çok sağol ya öyle görünce dedim allah korusun biz de öyle olur muyuz ama içim rahatladı vallahi yerimseniben

163 kimisine göre çok uzundur, kimisine göre kısa..
sen eğer kendini kısa buluyorsan biraz fazla topuklu giymeni.. kalcayı saran modelleri tercıh etmemenı ve kuyruklu modelleri önermem.

Türk hanimlari genelde o boyda olurlar zaten, siz baska bir ülkenin vatandasi misiniz anlayamadim :umursamaz:

Bende bir gelinlik denemiştim boyum 1.60 ve gelinlik düşük belmiş. Hakikaten boyumu daha da kısa gösterdi.O yüzden tavsiye etmem :)

1.58 boyum cnmmm gayette memnunumm gelinlikte güzel oluyo valla..hatta çok uzun boylu geliinleri begenmiyorum diyebilirm..

sanırım gelinlik seçimi ile alakalı bi sorun...
çünkü benim boyumda aynı ama gelinliğimde hiç bir sorun yoktu herkes gözlerini alamadı vallahi :)))))))

benm boyumda 165 gelinliğim gayet uzun durdu topuklu ayakkabıyla falan 175e geldim neredeyse. o gelinin gelinliği düşük bellidir kısa boylularda düşük bel daha bi kısaltır boyu

Back