Aklım Fikrim Darmadağın Farklı Bakış Açılarına İhtiyacım Var :(

Adam iyi diyonda. 2 tanede cocuk var zor ilerde kesin problem olacak sen bekarsin 2 cocuklu adamla evleneceksin bu sorumluluğu almaya hazirmisin. Tamam ben onu cok seviyorum diyosan cocuklarinida seveceksin. Demedi deme
Iste oyle bir durum var ve kendim de ne yaparim ne ederim kestiremiyorum.. Keske kestirebilseydim de adam akilli bi karar verebilseydim.. Oyle veya boyle cocuklari icin eski esleriyle bi sekilde iletisimi oluyor vs kaldirabilirmiyim onu kestiremiyorum cocuklardan ziyade..

Aileniz ne der . 2 evlilik 2 çocuk kısa olması evliliklerinin önemli değil . Sonuçta evlenmiş . Evliliği hafife alıyor gibi geldi . Evlilik çocuk oyuncağı değil .

Anlattiklarinin dogru olduguna eminim ortak tanidik var. Ilk evliligi evet bende soyledim 19 yasinda cok basarili bi karar vermis tebrikte ettim cana kiymaktansa bana gore de yapilmasi gerekeni yapmis.. Ikinci evliligi daha buyuk sıkıntı benim icinde..

19 yaşta gebe kalınca evlilik, aynı evde yaşarken evlenin lafıyla evlenmeklik, bunlar hoş referanslar değil. fakat kim bilir. ben olsam yanaşmazdım. çünkü iki başka yerden çocuk iki kere boşanma, yaş daha 28 bunun var 40 ı. iki çocuk da benden olsa. bu adam kime ne zaman nerde babalık edecek. şube açmak gibi. beni korkuturdu şahsen.

Aileniz ne der . 2 evlilik 2 çocuk kısa olması evliliklerinin önemli değil . Sonuçta evlenmiş . Evliliği hafife alıyor gibi geldi . Evlilik çocuk oyuncağı değil .
Ailemin her durumda her sartta benim kararima saygi duyacagini biliyorum ha onaylarlarmi hayir cok gonullu olurlar mi hayir ama benim kararima saygi duyarlar..
Kesinlikle evlilik cocuk oyuncagi degil bende evlenip kucagimda cocukla tek basima kalmak istemem sonucta babasiz cocuk buyutmekte cok kolay birsey degil..

Bak sen madem böyle bi konu actin ben dahil burdaki bayanlarin yazdiklarini tekrar tekrar oku ona göre kararını ver duygularinla değil mantigini kullan senin durumun mantık yurutmek.bazen duygulara kapılıp ilerideki yasantimizi kabusa cevirecek kararlar verebiliyoruz sonradan eyvah demenin bir anlami yok hayatım

Bende çok korkuyorum ve evet gecmisi gercekten cok kotu referans ama keske sansim olsa o kadar uzun yazabilsem anlatabilsem bana davranis seklini..
Elde edene kadarmi acaba diye de kuskulaniyorum bi yandan evet su an bana gosterdigi yuzuyle kalirsa hersey cok guzel olabilir.. karmakarisigim anlayacaginiz

cok cok tesekkur ederim inanin yapicam bunu cunku mantikli yaklasamadigimin mantikli dusunemedigimin cok fazla bilincindeyim..

yani öyle de olabilir. belki evlenene kadar iyi sonra sapıtıyodur. tertemiz adam bile değişip ne hallere geliyor riske etmeye değer mi ? hem daha çok gençsiniz. bence aceleye gerek yok. bu yaşta hemen 2 çocuk (ki emin olun o da bir yük sorumluluktur) artı siz evli sora çocuk. düşünmek için bence erken. çok değil birkaç yaş büyüğüm ama bana bile korkutucu geldi açıkçası durum. ben girmezdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…