aklım çok karışık !!!

lovenur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
29
21
26
öncelikle herkese merhaba aklım o kadar karışıkki, benim su anda sevgilim var hatta nişanlıyız bayağı ciddi düşünüyoruz ancak eski sevgilim bana dün mesaj attı. evet ben şu an ki nişanlımı cokk seviyorum ancak aklım az da olsa eski sevgilim hakkında benı yargılıyor onu düşünüyorum onu hatırlıyorum sizler il paylaşmak istedim. şu an ne kadar üzgünüm bilemessiniz neden derseniz nişanlımdan ayrılsam vicdanım rahat etmez. hem ben ayrılsam da o yıkılırr .
yorumlarınızı bekliyorumm

İkisine de yazık etme bu aklinla...

Birini severken nasıl bir diğeri aklınızda olabiliyor hayret doğrusu. İlki hayırlı olsa ikincisi zaten olmazdı. Yazık nişanlınıza keşke şu düşüncenizi bilse ..

Kimse yıkılmaz merak etme , 1 üzülür 2 üzülür 3. gün başkasını bulur o yüzden kendini düşünerek karar ver derim.

Kimi seviyorsun? Nişanlına acımayı kenara bırakırsan gerçekten aşık mısın? Kafanı kalbini boşluksuz doldursaydı başka biri aklına kolayca giremezdi bence. Eski sevgilini geçtim , belki daha çok beğeneceğin biri çıkarsa ona kafan gider mi?

Eski sevgilinle nasıl ayrıldın, onunla olamamak içinde kaldı mı?

Otur bunları sakince düşün derim.

Konuyu okudum sonra yorumları

Konu duzenlenmis olduğundan senin böyle bir yorumunu görünce nasıl sasırdım :)) Allah Allah bu kız normalde mantikli fikirler veriyordu nooldu acaba da böyle alakasız yazmış dedim :)) Akıllı konu sahibi yüzünden..

yahu konuyu okudum meslek mi okul mu falan diyor, yorumlara indim sevgili nişanlı muhabbeti. ne oluyor dedim döndüm başa, konu düzenlenmiş. alıntılayan arkadaşa teşekkürler. konu sahibi he tek zeki sensin hepimiz aptalız dimi Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…