İkisine de yazık etme bu aklinla...öncelikle herkese merhabaaklım o kadar karışıkki, benim su anda sevgilim var hatta nişanlıyız bayağı ciddi düşünüyoruz ancak eski sevgilim bana dün mesaj attı. evet ben şu an ki nişanlımı cokk seviyorum ancak aklım az da olsa eski sevgilim hakkında benı yargılıyor onu düşünüyorum onu hatırlıyorum sizler il paylaşmak istedim. şu an ne kadar üzgünüm bilemessiniz neden derseniz nişanlımdan ayrılsam vicdanım rahat etmez. hem ben ayrılsam da o yıkılırr .
yorumlarınızı bekliyorumm
peki ne yapmalıyımmİkisine de yazık etme bu aklinla...
ahahahah
ahahahah
işte bdv'nin über zeki kadınları
Konuyu okudum sonra yorumlarıKimse yıkılmaz merak etme , 1 üzülür 2 üzülür 3. gün başkasını bulur o yüzden kendini düşünerek karar ver derim.
Kimi seviyorsun? Nişanlına acımayı kenara bırakırsan gerçekten aşık mısın? Kafanı kalbini boşluksuz doldursaydı başka biri aklına kolayca giremezdi bence. Eski sevgilini geçtim , belki daha çok beğeneceğin biri çıkarsa ona kafan gider mi?
Eski sevgilinle nasıl ayrıldın, onunla olamamak içinde kaldı mı?
Otur bunları sakince düşün derim.
Konu duzenlenmis olduğundan senin böyle bir yorumunu görünce nasıl sasırdım :)) Allah Allah bu kız normalde mantikli fikirler veriyordu nooldu acaba da böyle alakasız yazmış dedim :)) Akıllı konu sahibi yüzünden..Kimse yıkılmaz merak etme , 1 üzülür 2 üzülür 3. gün başkasını bulur o yüzden kendini düşünerek karar ver derim.
Kimi seviyorsun? Nişanlına acımayı kenara bırakırsan gerçekten aşık mısın? Kafanı kalbini boşluksuz doldursaydı başka biri aklına kolayca giremezdi bence. Eski sevgilini geçtim , belki daha çok beğeneceğin biri çıkarsa ona kafan gider mi?
Eski sevgilinle nasıl ayrıldın, onunla olamamak içinde kaldı mı?
Otur bunları sakince düşün derim.
Bende fark ettim bakıp bakıp durdum
Nişanlısı kötü kokuyosa demek ya da sınıfıO değil de "kötü koku" etiketi ne alaka
Nişanlısı kötü kokuyosa demek ya da sınıfı