Aklım çok karışık

İnsansınız yani bunlar normal duygular insan secemiyor kime karşı ne his edeceğini bazen eğer açılmak istemiyorsanız ki öylede yazmışsınız kendinize bir uğraş bulun kafanızı dağıtacak bir meşkale yani belkide boşluktasiniz şu an veya yapacak pek biseyiniz yok bu kadar yoğun düşünüyorsunuz mesela ben iki çocuk annesiyim çocuklarim canlarım sagolsunlar günlerden ne olduğunu bile bazen unutuyorum 😀😀😀 boş zamandada beyin bol bol düşünür yani

Ne kadar uzak bir akraba bu?

Teyze oglu amca oglu ama kmlerce mi uzakta? Yoksa dedenizin dedesi kardes o yuzden uzaktan akraba mi diyorsunuz?

eger evlenirsen tum sulalenle evlenecegini- herkesin her konuda fikri ve yorumu olacagi gunleri hayal et - sogursun zaten:)

Karakterle ilgili o canımcım. Benim eşimle babannelerimiz kardeş ama akrabalar diğer gelinlerden çok benden çekinir. Aman bizim deliye laf söylenmez diye 😅

Konu sahibi yorumum burda. Akraba evliliğinde sülale de ben ilkim o kadar söyliyim. Yine nevi şahsıma münhasır bir iş açmışım başıma şimdi. Çok yakın değilse kimseye duyurmadan deneyebilirsin bence 🫣

İnsansınız yani bunlar normal duygular insan secemiyor kime karşı ne his edeceğini bazen eğer açılmak istemiyorsanız ki öylede yazmışsınız kendinize bir uğraş bulun kafanızı dağıtacak bir meşkale yani belkide boşluktasiniz şu an veya yapacak pek biseyiniz yok bu kadar yoğun düşünüyorsunuz mesela ben iki çocuk annesiyim çocuklarim canlarım sagolsunlar günlerden ne olduğunu bile bazen unutuyorum 😀😀😀 boş zamandada beyin bol bol düşünür yani
evet uzun zamandır hayatımda biri yok. olanlarda cidden kötü bitti bu dediğim kişi ise bunların tam tersi belki de kriterlerime uyduğu için hemen boşluğu doldurdu. işin öbür tarafı üniversite sınavına hazırlanıyorum inşallah kazanırsam ankara'ya gideceğim. ben izmir'de o kişi ise manisa'da yaşıyor. karşıma başka biri çıkarsa unuturum belki

Akrabayla bir daha akraba olmaya gerek var mı?

O sizin her şeyinizi biliyor siz onun her şeyini biliyorsunuz..

Akraba evlilikleri çok zor bana göre,Evlenirken iyi güzelde ayrılık olursa bütün sülale birbirine giriyor.Cocugun sakat doğma ihtimali var.Varda var.Siz bilirsiniz ama bana gereksiz gibi geldi

evet uzun zamandır hayatımda biri yok. olanlarda cidden kötü bitti bu dediğim kişi ise bunların tam tersi belki de kriterlerime uyduğu için hemen boşluğu doldurdu. işin öbür tarafı üniversite sınavına hazırlanıyorum inşallah kazanırsam ankara'ya gideceğim. ben izmir'de o kişi ise manisa'da yaşıyor. karşıma başka biri çıkarsa unuturum belki
sınava odaklan ve yoluna bak bence, orada yeni insanlar tanırsın

Akraba ilişkilerine sıcak bakmıyorum.
Öyle bir aile yapısından gelmediğim için belki hep önyargılı bakmışımdır.
Siz sınavınıza odaklanın, zaten kazanırsanız farklı şehire gideceksiniz, hiç boşuna doldurmayın kafanızı bunlarla.

Back
X