Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger evlenirsen tum sulalenle evlenecegini- herkesin her konuda fikri ve yorumu olacagi gunleri hayal et - sogursun zaten:)
evet uzun zamandır hayatımda biri yok. olanlarda cidden kötü bitti bu dediğim kişi ise bunların tam tersi belki de kriterlerime uyduğu için hemen boşluğu doldurdu. işin öbür tarafı üniversite sınavına hazırlanıyorum inşallah kazanırsam ankara'ya gideceğim. ben izmir'de o kişi ise manisa'da yaşıyor. karşıma başka biri çıkarsa unuturum belkiİnsansınız yani bunlar normal duygular insan secemiyor kime karşı ne his edeceğini bazen eğer açılmak istemiyorsanız ki öylede yazmışsınız kendinize bir uğraş bulun kafanızı dağıtacak bir meşkale yani belkide boşluktasiniz şu an veya yapacak pek biseyiniz yok bu kadar yoğun düşünüyorsunuz mesela ben iki çocuk annesiyim çocuklarim canlarım sagolsunlar günlerden ne olduğunu bile bazen unutuyorumboş zamandada beyin bol bol düşünür yani
kendisi bende çok yaşca büyük olan ilk kuzenimin oğlu. kuzenim ise kadın.Ne kadar uzak bir akraba bu?
Teyze oglu amca oglu ama kmlerce mi uzakta? Yoksa dedenizin dedesi kardes o yuzden uzaktan akraba mi diyorsunuz?
Teyzenin torunu yani.kendisi bende çok yaşca büyük olan ilk kuzenimin oğlu. kuzenim ise kadın.
sınava odaklan ve yoluna bak bence, orada yeni insanlar tanırsınevet uzun zamandır hayatımda biri yok. olanlarda cidden kötü bitti bu dediğim kişi ise bunların tam tersi belki de kriterlerime uyduğu için hemen boşluğu doldurdu. işin öbür tarafı üniversite sınavına hazırlanıyorum inşallah kazanırsam ankara'ya gideceğim. ben izmir'de o kişi ise manisa'da yaşıyor. karşıma başka biri çıkarsa unuturum belki