Merhaba. Ben diyetisyenim. 10 ay önce mezun oldum.KPSS'den yeterli puan alamadım henüz devlet hastanesine atanmak için.bir sonraki KPSS 2022'de. Bu süreçte online diyet danışmanlığı yapmaya başladım instagramda.Aynı zamanda hastane ve yemek şirketleriin iş ilanlarına da başvuruyordum.bugün gittigim küçük bir yemek şirketi ile görüşme olumlu sonuçlanacak büyük ihtimalle. Klinik olarak hastanede çalısmak istiyorum aslında ama bu gideceğim yer bir yemek şirketi.Yine de tecrübe olması için burda da olsa başlamak istiyorum bu sırada online işime de yine devam edecegim.Bu kadar ayrıntılı anlatmamın sebebi şu; Burda işe başladıgımda haftaiçi 7.30-18.00 arası çalışacagım ve maaşım çok da yüksek olmayacak.Tecrübem arttıkça maaşımı yükselteceklerini söylediler. Tatilim de 1 gün Pazar günü olacak.Ülkemizin şartları göz önüne alındıgında gayet normal koşullar. Ama ben 1 senedir evde online şekilde çalıştığım için bu koşullara uyum sağlayabilmek konusunda biraz kaygılıyım.calışma sartlarım zor olmaz ama günün 10 saatlik kısmını işte geçirecek olmak gözümü korkutuyor.
Hatta "acaba çalışırken aynı zamanda öğretmenlik okuyup sonrasında atanmak için KPSS mi çalışsam" diye bile düşünüyorum.Öğretmenliğin de zorlukları vardır tabiki ama yaz tatilinde 2 aylık izin kısmı benim için olumlu geliyor. Aklım çok karışık bu konuda. İş hayatına başlamadan önce bu kaygıları yaşamam normal mi herkeste oluyor mu böyle ? Meslegimi seviyorum ama mesleğimi seviyorsam öğretmen olma düsüncem neden var kafam çok karısık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hatta "acaba çalışırken aynı zamanda öğretmenlik okuyup sonrasında atanmak için KPSS mi çalışsam" diye bile düşünüyorum.Öğretmenliğin de zorlukları vardır tabiki ama yaz tatilinde 2 aylık izin kısmı benim için olumlu geliyor. Aklım çok karışık bu konuda. İş hayatına başlamadan önce bu kaygıları yaşamam normal mi herkeste oluyor mu böyle ? Meslegimi seviyorum ama mesleğimi seviyorsam öğretmen olma düsüncem neden var kafam çok karısık. Tavsiyelerinizi bekliyorum.