- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
kullandınız mı?Arnavut kremi nin orijinali grimsi bi renk olur diğerleri orijinal değildir inanmayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandınız mı?Arnavut kremi nin orijinali grimsi bi renk olur diğerleri orijinal değildir inanmayin
Merhaba yeni üye oldum ve ozellikle bu foruma cevap yazabilmek icin ben bu kremi bi kozmetik sitesinde görmüştüm ilk ama inanmadm tabiki intteki bu krem vs. Gibi seylere inanmam ama daha sonra bu kremin gercek oldugunu fakat sadece ev yapmlarnn orjinal oldugunu anladım yalnz pek çok kişi de ev yapımı yapp sattgni söylüyor iki kadn buldum kadinlarn ikisiylede konuştum ama birine daha cok guvendim ve siparis verdim daha gelmedi siparişim ve kullanmadan sizede onermek istemiyorum inş gerçek çıkarsa tekrar dönüş yaparımMerhaba arkadaşlar bu krem hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı ola bilir misiniz? Güneş lekelerim var ve bu kremde cildi beyazlaştırıyormuş. Netde kremi satan çok yer var ama saf olmaz diğe almıyorum((( burda doğal evde bu kremi yapan var mı? Çoook lazım...( bu arada sadece güneş lekelerime sürücem içeriğinde cıva var biliyorum zararlı ama kremin zararı hakkında bir şey yazmayın sadece bilgisi olan kişiler yazsın) birde tarifini bilen biri yaza bilir mi?(((
Arkadaşlar giremedim bi türlü neyse kremi aldım orjinal krem sanırım rengi grimsi kokusu resmen tereyağı gibi çok çok çok yoğun tırnagımla kazıyarak sürdüm resmen ilk sürdüğünüzde suratınız bembeyaz oluyo sonra ten yavaş yavaş emiyo kremi gece sürünce sabaha emmiş oluyo daha bi kez sürdüm gelişmeleri yazarım isteyene yardımcı olabilirim ..
Allah'ım inanamıyorum çok geçmiş olsun, Arnavutlar alsınlar kremlerini başlarına çalsınlar, biz Türk Kadınları gayet güzeliz kendi elimizle mahvediyoruz kendimizi, ben şu saatten sonra bi kaç siyah noktadan bi kaç sivilceden filan yakınmam, kızlar cilt sorununuz varsa doktora gidin, böyle Saçma insanlara güvenmeyinsakın almayın benim cildim mahvoldu.resmen zehirledi cildimi.10 yaş yaşlandım cildim çöktü,göz kapağım kaşım düştü,göz çevrem kırış kırış.yanaklarımdaki yüzümdeki yağ eridi cilt incelmesi yaptı.şimdi estetikçi arıyorum
şuan toplam estetik masrafım 20000 e yakın.dermatologdan başkasından hiçbişey almayın.bana satan izmirden bi bayandıAllah'ım inanamıyorum çok geçmiş olsun, Arnavutlar alsınlar kremlerini başlarına çalsınlar, biz Türk Kadınları gayet güzeliz kendi elimizle mahvediyoruz kendimizi, ben şu saatten sonra bi kaç siyah noktadan bi kaç sivilceden filan yakınmam, kızlar cilt sorununuz varsa doktora gidin, böyle Saçma insanlara güvenmeyin
cnm bnm çokkk geçmiş olsunnnnnnn ben aldım 3 gün kullandm fayda etmeyince attım gittiiiiiiiAllah'ım inanamıyorum çok geçmiş olsun, Arnavutlar alsınlar kremlerini başlarına çalsınlar, biz Türk Kadınları gayet güzeliz kendi elimizle mahvediyoruz kendimizi, ben şu saatten sonra bi kaç siyah noktadan bi kaç sivilceden filan yakınmam, kızlar cilt sorununuz varsa doktora gidin, böyle Saçma insanlara güvenmeyin
cildinize hiçbişey yapmadımı kremcnm bnm çokkk geçmiş olsunnnnnnn ben aldım 3 gün kullandm fayda etmeyince attım gittiiiiiii
hyr yapmadı cnmcildinize hiçbişey yapmadımı krem
o kadın benide mahvetti canı cehennemeCnm ben burdan bi bayann bu kremi saattığını duydugum andan itibaren sşpariş verdim inan hiç bir değişiklik olmadı ve bayana paramı haram ediyorum utanmadan bide övüp durdu allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum kimseye güven yokkkk
Merhaba;
Ben de krem hakkında çok araştırma yaptım..
Orjinalinin civa ile olduğu kesin...Gerçek orjinal üreticiyi bulmakta zor bu anlamda..İzmirden bir bayandan temin ediyorum çokta memnunum..1 ay oluyor kullanalı bu kadar çabuk etki edeceğini tahmin etmezdim..[/QUOTE
benim 3 günde yüzümü mahveden bi krem sizi nasıl mükemmel yapıyo acaba? burdan sırf reklam için kimseyi övmeyinMerhaba;
Ben de krem hakkında çok araştırma yaptım..
Orjinalinin civa ile olduğu kesin...Gerçek orjinal üreticiyi bulmakta zor bu anlamda..İzmirden bir bayandan temin ediyorum çokta memnunum..1 ay oluyor kullanalı bu kadar çabuk etki edeceğini tahmin etmezdim..
wallaaa kimse diğer dünyayı düşünmüyor allah bildiği gibi yapsın diyorummmm....o kadın benide mahvetti canı cehenneme
allaha havale et cnm allah bildiği gibi yapsınn sanada büyük geçmiş olsunnArkadaşlar alerjim iyileşti çok şükür 2 buçuk haftada anca iyileşti nasıl bi alerji yaptıysa satın aldığım kadın paranı iade edicem küçük bebeğim var kimsenin hakkını yemem diyip duruyodu ama malesef YALAN oldu telefonlara bakmıyor zaten bende artık iletişim kurmaya calismiyorum cuma günü alerji oldum pazartesi kremi kargoya verdim kargonun fotosunu cekip gondermem yada kargo sirketinden haber gelmesi şartıyla paramı hemen iade ediceni söyledi ama kargo verdigi adrese ulamasina rağmen paramı yatrmadi ben HAKKIMI HELAL ETMIYORUM !! Hayır yani hem kremi alerjirea yaptı hem doktora gerek yok dedi hem bana iftira ediyosun dedi ben iki buçuk hafta ne çektim bi Özür bile dilemedi ki umrumda degil zaten ama bide üstüne paramı iade etmedi söz verdigi halde yani hırsızlık resmen odedigim kargo paralarida cabası resmen hırsızlık yaa özellikle yaklaşık bi ay hic bi sey yazmadım belki yatirir paramı diye ama malesef haram zıkkım olsun ne diyim bbi kac kuruş bu kadar küçültmesine gerek yoktu kendisini , cidden boyle portallardan yada internet üzerinden tanimadiginiz bilmediginiz kimseden bisey almayın Sonra insanlara güvendigimiz İçin biz Salak oluyoruz ..
çok sağolun , ben sağlığıma kavuştum ya şükürler olsun artık parada umrumda degil herkes kendi ateşini dünyadan götürüyor iade eder veya etmez artık kendi bilcegi iş ..allaha havale et cnm allah bildiği gibi yapsınn sanada büyük geçmiş olsunn