Aklı başında abla görüşlerine ihtiyacım var

Hedefim o zaten, kısmet olursa tanınmış mükemmele yakın bir doktor olabilmek. :)

Ulaşamadığım zaman ciddi anlamda bunalım yaşıyorum ama ulaştığım an hedeflerime, benden mutlusu benden polyannası yok :) aslında konuyu ilk açtığım zaman "başarı"dan tamamen uzak, bambaşka amaçlarla açmıştım doğrumu yanlışımı görebilmek için diyeyim; ama siz yakıştı diyorsanız yakışmiştir tabi :)

Belki de yanlış yere bakıyorsun. Belki de konun tamamen başarıyla alakalıdır?

canım maşşalahh sana bu düzeyde gidip kendi yolunu düzgün ilerletmen çok güzel arada böle şeyler yaşaman normal
insanlar tecrübe edinmek için böle şeyler yaşamalı bazen . aile herşeyden önce gelmeli
bu yolda böle devam edersin inşallah
herşeyin yeri ve zamanı var ama ne demişler davul bile dengi dengine (yani aklın fikrin uyuşması çok önmeli)
sen bu düşüncede gidersen yolun her zaman açık olur olmayınca kenara değil silip atılmalı ki yola engel konulmasın umarım hep böle mantıkla hareket edersin canım

ben tıp kazandığını görünce gerisine odaklanamadım çok. sanırım kafayı yiyorum..

herşey güzel olur yaa daha gençsin üzülme sen takılma bunlara

kendimi gördüm sende:) benim de adım ebru :) ve tipik bir oğlak kızıyım.ilgiye muhtaç :)zamanı gelince istediğin gibi biri olacaktır.ama şu bir gerçek hiçbir ilişki dört dörtlük olmaz.var diyene de inanmıyorum.en güzel çağlardasın yerinde olmayı isterdim.

Belki de yanlış yere bakıyorsun. Belki de konun tamamen başarıyla alakalıdır?
:) Yoo değil gerçekten
Umarım mantıksız işler yapmam, yapmayız, teşekkür ederim :)
ben tıp kazandığını görünce gerisine odaklanamadım çok. sanırım kafayı yiyorum..
herşey güzel olur yaa daha gençsin üzülme sen takılma bunlara
Sanırım sınava hazırlanıyorsun, kolay gelsın canım stresli bir dönem, en iyi şekilde üstesinden gelirsin inşallah

Tabi öyle dört dörtlük olmaz hiçbir ilişki, ama ortada bize bizim kurallarımıza aykırı bariz bişey varsa zorlamanın da anlamı yok. Teşekkür ederim hoş bi benzerlik olmuş adaşım ve burçtaşım :))

Gerçek bir oğlaksın. Her şeyi planlamak, yönetmek istiyosun ve hayatın senin planladığın akıştan sapmasına tahammül edemiyosun muhtemelen okuyunca çok şaşırdım :)))) çünkü ben tam tersiyim. hep beklemediğim şeyler olsun derim. Evden çıkarken bugün bir şey olsun hayatım değişsin çok şaşırayım derim. iş hayatım okulum ilişkilerim de hep böyle gitti :))))

:) önemli mevzularda beklemediğim şeyler yaşamayayım istiyorum o kadar aslında. Enerjiniz çok güzel :)

Hayatı maalesef hep planlayamıyoruz. Mesela biri çıkar çok seversin, seni üzer bırakmak istersin ama öncekiler gibi olmaz işte bırakamazsın falan. Sonuçta hayat bu. Abla tavsiyesi kişiliğinden ve mantığından ödün vermeden hayatı akışına bırak. Herşey zamanla olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…