• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akla ihtiyacım var

Anonim1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
6
1
36
28
Merhaba iyi gunler öncelikle hepinize. Bir konu hakkında gerçekten yardıma ihtiyacım var. Kafamı toparlayamiyorum. 9 aylık bir ilişkim var bir buçuk yılda konuşmuştuk daha öncesinde yani tanımak için. Birbirimizi gerçekten çok severek başladık ilişkiye. Hatta en başta benim ailem karşı çıktı karşıma aldım ikna ettim bi şekilde şu an ailem bir davet olduğunda bile sevgilimi çağırır vaziyette. Değer veriyorlar. Ancak sevgilim biraz değişti. Ona göre bi şey yok. Çalıştığı yerde kıdem olarak atladı. Kıdem olarak yükselmeden önce başladı sorunlarimiz. Maddi açıdan ailem zor bir dönem geçiriyor. Piyasayı az çok biliyorsunuz. Sehirlerimizin arasında 1 saatlik mesafe var. Sevgilim her hafta izinde yanıma geliyordu ben gidemiyorum. Bir kaç ay evvel bu durumdan şikayet etti ve ben 3 5 kere onun verdiği parayla gittim yanına. Son gittiğimde annem bir daha gitmemem gerektiğini çünkü maddi durumumuzun el vermediğini ondan aldığım parayla gitmemin kendi içine sinmedigini ve üzülüp etik olmadığını söyledi. Bende kabul ettim bir ebeveyn olarak haklıydı bunu sevgilimle paylaştım ve bunun bir önemi olmadığını sevgimizın daha önemli olduğunu vs söyledi kendinin artık geleceğini benden böyle bir talepte bulunmayacagini söyledi. Çok sevinmistim. Bu muhabbetini üzerinden 1 ay sonra onda değişiklikler başladı. Biraz ilgisiz hatta tahammülsüz. Is yerinden kaynaklandığını düşündüm devamli. Defalarca onunla konuştum ve bana bi şey olmadığını ilişkimiz in artık düzene oturduğunu vs gibi şeyler dedi. Her neyse biz hala 3 aydır limoniyiz ve artık hani kaybetme korkusu yok gibi hissediyorum bi kaç kez de tanık oldum. 3 gün önce yanıma geldiğinde şu gelme gitme işini ne yapicaz dedi bi şok aldım bana daha bi kaç ay önce hiç bir önemi yok derken. Bende maddi durumu biliyorsun vs dedim. Ama çok anlayissiz bi biçimde ailenin sana 23 yaşında ki kızına verecek parasi yok mu sen nesin o evde vs gibi sözler safetti epey kavga ettik bitirmeye kadar geldik hatta bana sen bizim için hiç bir şey yapmiyosun diyince onun için 2 yıldır cirpinmama rağmen böyle dusunuyosan bitsin dedim o da evet bu konuda hiç bi şey yapmadin parami almak gururuna dokunuyomus ben kocan olucakken ona bi şey demiyorum aileden para al diyorum onu da alamiyosun Dedi ayda2 kere ben gelirsem görüşüyoruz dedi nasıl sevgiliyiz dedi ve daha bir sürü şey bitti böyle dusunuyosan dediğimde yalan mı atayım şimdi dedi bende bitti dedim gittik bende kalan bi es yaşını geri vermek için 10 dk sonra cagirdim geldi ve bi şekilde barıştık ancak fikirleri hala aynı bende bi şey yokmuş gibi davrranamiyorum evet bende yanına gitmek istiyorum ama ailemi karşıma alamam bende bunaliyorum bu durumdan ama napmaliyim bilmiyorum lütfen düzgün bi akıl verin nasıl davranirsam eskisi gibi olur

eğer çok çok az görüşüyorsanız belki bu durumdan bunalmış olabilir. uzak mesafe ilişksini yürütmek zordur

Sevgilimle 1.5 yil konustuk 9 aydir beraberiz en basta ailem istememisti ancak kabul ettirdim bi şekilde cok severek basladik.şu an ailem bir davet olduğunda bile sevgilimi çağırır vaziyette. Değer veriyorlar. Ancak sevgilim biraz değişti. Ona göre bi şey yok. Çalıştığı yerde kıdem olarak atladı. Kıdem olarak yükselmeden önce başladı sorunlarimiz. Maddi açıdan ailem zor bir dönem geçiriyor. Piyasayı az çok biliyorsunuz. Sehirlerimizin arasında 1 saatlik mesafe var. Sevgilim her hafta izinde yanıma geliyordu ben gidemiyorum. Bir kaç ay evvel bu durumdan şikayet etti ve ben 3 5 kere onun verdiği parayla gittim yanına. Son gittiğimde annem bir daha gitmemem gerektiğini çünkü maddi durumumuzun el vermediğini ondan aldığım parayla gitmemin kendi içine sinmedigini ve üzülüp etik olmadığını söyledi. Bende kabul ettim bir ebeveyn olarak haklıydı bunu sevgilimle paylaştım ve bunun bir önemi olmadığını sevgimizın daha önemli olduğunu vs söyledi kendinin artık geleceğini benden böyle bir talepte bulunmayacagini söyledi. Çok sevinmistim. Bu muhabbetini üzerinden 1 ay sonra onda değişiklikler başladı. Biraz ilgisiz hatta tahammülsüz. Is yerinden kaynaklandığını düşündüm devamli. Defalarca onunla konuştum ve bana bi şey olmadığını ilişkimiz in artık düzene oturduğunu vs gibi şeyler dedi. Her neyse biz hala 3 aydır limoniyiz ve artık hani kaybetme korkusu yok gibi hissediyorum bi kaç kez de tanık oldum. 3 gün önce yanıma geldiğinde şu gelme gitme işini ne yapicaz dedi bi şok aldım bana daha bi kaç ay önce hiç bir önemi yok derken. Bende maddi durumu biliyorsun vs dedim. Ama çok anlayissiz bi biçimde ailenin sana 23 yaşında ki kızına verecek parasi yok mu sen nesin o evde vs gibi sözler safetti epey kavga ettik bitirmeye kadar geldik hatta bana sen bizim için hiç bir şey yapmiyosun diyince onun için 2 yıldır cirpinmama rağmen böyle dusunuyosan bitsin dedim o da evet bu konuda hiç bi şey yapmadin parami almak gururuna dokunuyomus ben kocan olucakken ona bi şey demiyorum aileden para al diyorum onu da alamiyosun Dedi ayda2 kere ben gelirsem görüşüyoruz dedi nasıl sevgiliyiz dedi ve daha bir sürü şey bitti böyle dusunuyosan dediğimde yalan mı atayım şimdi dedi bende bitti dedim gittik bende kalan bi es yaşını geri vermek için 10 dk sonra cagirdim geldi ve bi şekilde barıştık ancak fikirleri hala aynı bende bi şey yokmuş gibi davrranamiyorum evet bende yanına gitmek istiyorum ama ailemi karşıma alamam bende bunaliyorum bu durumdan ama napmaliyim bilmiyorum lütfen düzgün bi akıl verin nasıl davranirsam eskisi gibi olur

Olay nedir mesajı neden sildiniz? @Margarikotin
Sevgilimle 1.5 yil konustuk 9 aydir beraberiz en basta ailem istememisti ancak kabul ettirdim bi şekilde cok severek basladik.şu an ailem bir davet olduğunda bile sevgilimi çağırır vaziyette. Değer veriyorlar. Ancak sevgilim biraz değişti. Ona göre bi şey yok. Çalıştığı yerde kıdem olarak atladı. Kıdem olarak yükselmeden önce başladı sorunlarimiz. Maddi açıdan ailem zor bir dönem geçiriyor. Piyasayı az çok biliyorsunuz. Sehirlerimizin arasında 1 saatlik mesafe var. Sevgilim her hafta izinde yanıma geliyordu ben gidemiyorum. Bir kaç ay evvel bu durumdan şikayet etti ve ben 3 5 kere onun verdiği parayla gittim yanına. Son gittiğimde annem bir daha gitmemem gerektiğini çünkü maddi durumumuzun el vermediğini ondan aldığım parayla gitmemin kendi içine sinmedigini ve üzülüp etik olmadığını söyledi. Bende kabul ettim bir ebeveyn olarak haklıydı bunu sevgilimle paylaştım ve bunun bir önemi olmadığını sevgimizın daha önemli olduğunu vs söyledi kendinin artık geleceğini benden böyle bir talepte bulunmayacagini söyledi. Çok sevinmistim. Bu muhabbetini üzerinden 1 ay sonra onda değişiklikler başladı. Biraz ilgisiz hatta tahammülsüz. Is yerinden kaynaklandığını düşündüm devamli. Defalarca onunla konuştum ve bana bi şey olmadığını ilişkimiz in artık düzene oturduğunu vs gibi şeyler dedi. Her neyse biz hala 3 aydır limoniyiz ve artık hani kaybetme korkusu yok gibi hissediyorum bi kaç kez de tanık oldum. 3 gün önce yanıma geldiğinde şu gelme gitme işini ne yapicaz dedi bi şok aldım bana daha bi kaç ay önce hiç bir önemi yok derken. Bende maddi durumu biliyorsun vs dedim. Ama çok anlayissiz bi biçimde ailenin sana 23 yaşında ki kızına verecek parasi yok mu sen nesin o evde vs gibi sözler safetti epey kavga ettik bitirmeye kadar geldik hatta bana sen bizim için hiç bir şey yapmiyosun diyince onun için 2 yıldır cirpinmama rağmen böyle dusunuyosan bitsin dedim o da evet bu konuda hiç bi şey yapmadin parami almak gururuna dokunuyomus ben kocan olucakken ona bi şey demiyorum aileden para al diyorum onu da alamiyosun Dedi ayda2 kere ben gelirsem görüşüyoruz dedi nasıl sevgiliyiz dedi ve daha bir sürü şey bitti böyle dusunuyosan dediğimde yalan mı atayım şimdi dedi bende bitti dedim gittik bende kalan bi es yaşını geri vermek için 10 dk sonra cagirdim geldi ve bi şekilde barıştık ancak fikirleri hala aynı bende bi şey yokmuş gibi davrranamiyorum evet bende yanına gitmek istiyorum ama ailemi karşıma alamam bende bunaliyorum bu durumdan ama napmaliyim bilmiyorum lütfen düzgün bi akıl verin nasıl davranirsam eskisi gibi olur

Back