- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
canım benm dün adet oldumseninki kaçında
benim gecikmeler başladı bakalım bugün test yaptırdım ama ablamları terminale götürmem gerektiğinden tahlil sonucunu alamadım yarın sabaha kaldı heyecandan uyuyamıyorum yaaa :97::97:
ay hadi hayırlısı canım inş hamilesindir inş.sonucu alınca hemen haber et bize merakla bekliyorum
dün sabahtan beri acaip bi miğde bulantısı başladı bende :S yemek yedikçe geçer diyorum olmuyor da ayrıca olmadık şeylerin yanına olmadık yiyecekelr istiyorum anammmmmm
benim gecikmeler başladı bakalım bugün test yaptırdım ama ablamları terminale götürmem gerektiğinden tahlil sonucunu alamadım yarın sabaha kaldı heyecandan uyuyamıyorum yaaa :97::97:
meryem sen ne zaman yapacaktin testi, unuttum ben...
benimde olası adet günüm dün ve bugündü hala adet olmadım tam gecikmiş sayılmaz ama ben test yaptım bu sabahmalesef negatifdi um tlarımın çoğu kırıldı ama yinede biraz umudum var yaşadğm belirtilerim işe göğsmdeki şişlik ve sızlama kasıklarımda ince bir sızı bugecede midebulantsndan uyuyamadım ama testim henüz negatif :84:
cemrecik sen naptın adet oldunmu :26:
ben daha adet olmadim ama zaten benim daha bir haftam var. ama hic belirtimde kalmadi
ya ben senin yerinde olsam bekleyemezdim o kadar. oyle belirtilerim varken hem de:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?