- Konu Sahibi teachercnn
-
naneli şeker falan yersin dişi fırçalarsın falan geçer heraldoğru kız, saraçoğlu da anlatmış senin dediğini tıkla izle bak
Hamile kalmayı kolaylaştıran bitkisel kürler var mı? - UZMANTV
ama kokmaz mı ya. dışarı falan çıkıyoz
ay sorma bugünlerde herkesin ilgi alanı hamilelik. biz bayanlarla sohbet ediyoduk biri hamile arkadaşlardan (allahım esirgesin yavrusunu) bi baktık erkek hocalarda sohbete dahil oldu. valla sanki herkes bile bile bugün hep hamilelikten söz etti.
ama soğan da öyle bişey ki. bastırır mı onlar? gerçi pişmişi pek kokmaz heralde
canım yumurtlama dönemi çoğu kadında adet dönemiyle benzerlik gösterirmiş. ben normalde hiç farketmezdim yumurtlama dönemimi evlenmeden önce yada evlendiğimizde korunduğumuz dönemlerde.
ama korunmayı bırakalı 2 ayda farkediyorum yumurtlama dönemimi.
fazla kaptırma kendini canım yaa kendimden biliyom sonra üzülüyo insan
haklisin fazlada kaptirmasam iyi olur zaten bu ay ilk ay. hemyumurtlama tarihimide tesbit edemedim.
gebelik olmazsa gelecek ay kurleri denicem bakalim
bu arada senin bat in ayin kaci?
meryem yesim minik gelin gelişemelerinizden beni de haberdar edin. hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah
canım benim hafif sancım oluyo uzanıyorum geçiyor bide bişey farkettim bugün vajinal bölgemde morarma var baya önceden yoktu inş hamileyimdir ya boşa umutlanmakta istemiyorum ama bişe var gibi hissediyorum bugün olamam gerekti olmadım bakim hakkımda hayırlısı artık
o renk degisikligi de hamileligin en onemli belirtilerinmis.
amin bitanem, hepimize hayirlisini versin Allah!...
ama gercekten oyle. daha dun okudum hamilelik belirtileri kisminda. idrar rengi genellikle sariya yakin olurmus ve vajina da renk degisikligi baslarmis.
amin canım.evet idar rengim biraz sarı. renk degişiklini bugün fark ettim ay inş hamişimdir karnım kubarık gezmek istiyorum gerile gerile
senin belirtiler tamamen uyuyor, test sonucunu bekliyoruz biran once:)
ay çok sevinçliyim inş hayal kırıklı yaşamam 3,4 günekadar sabredecez haberdar ederim canım benim
mrb. okudum yazdıklarını.ayyy bende heyecanlandm şimdi- Nazar
hadi bakalım az daha sabır
canım benm dün adet oldumseninki kaçında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?