- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.161
şekerlik göbüşin çok tatlı canım maşşallah bebiş büyüyorteachern seninde göbüşin resmini bekliyoruz fırsat bulunca ekle canım ok bu arada hareketini hissetmeye başladınmı canım ben dün soldaki bebişten ilk tekmeyi yedim bugün sabahta yataktan kalmadan sağdakinden yedim tekmelemeyedei başladı yaramazlar
Eki Görüntüle 432888 bu hamiş kalmadan 1 ay önceki halim kızlar :) Eki Görüntüle 432882 buda göbüşim bugün çektim
şekerlik canım artık kıyafetlerini bana göster fikir olsun. benimde kızım geliyo ALLAHın izniyle
mrb kızlar nasılsınız nezamandır gireremiyorum annemin orda yatıyordum ayın 5de gece kanamam oldu acile gittik bebişler saglıklı bir sorun görünmüyor dedi anneme gittik orda kaldık sabah kalkınca yine bir kanama boşaldı kendi doktoruma gittik hemen yatış yaptı koca bir serom taktılar igneler falan yedim sonrasında leke bile gelmedi bebişin biri aşşagı inmiş nese ertesi gün taburcu oldum ilaç verdi şimdiye kadar annemde yattım bir yemekle lavaboya kaltım arada kahve rengi lekeler geldi kahve renginden korkma kırmızı yada pembe olursa hemen gel dedi pazartesi kontrole gittim bebiş geri yukarı çıkmış iyiler ikiside şükür yat fazla yorma kendini dinlen dedi zaten iş falan yapmıyordumki yatıyordum sürekli bu gidişlede dogurana kadarda yatacak gibi gözüküyorum tek sağlıklı olsunlarda yatrım napimilaç falan verdi bu arada kızlar iki ogluşum olacak teachern seninkide kızmış hayırlı olsun canım pembiş pembiş giydirirsin artık sizlerin hamişlik nasıl gidiyor hani göbüş resimleriniz bakim
saol canım bebişlerimle iyiz şimdilik benimkilerde yerinde durmuyorlar prenses ilaydanın iyi olduna sevindim ciciler almaya başladınmı bakim hayırlısıyla kucamızada alırız inş.bebişlerimizi(amin)
kızlar nerelerdesiniz kimse ugramıyormu buraya inş herşey yolundadır:44:
hastalanmadan bikaç gün önce sarımsı bi sıvı geliyo normalde ama sen gebelik beklediğin için tuhaf gelmiş olabilir.gebelik olduğu zaman genellikle kasıklarda ağrı ve göğüslerde sızlama oluyo.eskilerde kaldı mide bulantısı baş dönmesi
valla komikmiş son yazdığınız teknolojiye ayakmı uydurdu bu hamilelik belirtileride
mrb kızlar nasılsınız havalar çok sıcak ya bende daha alışveriş yapmadım ama bu ay içinde hepsini birden alıcam beşik olarakta park yatak alacam 1 tane kızımda sepet beşik almıştım oda var yazada odalarını yaparım diye düşünüyorum
rabbim hayırlısıyla almanı ve kullanmayı nasip eylesin tatlım şimdiden hayırlısı olsun...
bizim büyüyen yatağımız da bugün geldi hala alışmaya çalısıyoruz :)
bir de eski tiplerden anakucağımız var yani eski tiplerin modern hali gibi bişi :)
eksikler yavas yavas tamamlanıyor hayırlısıyla bakalım :)
göbüşler ne alemde yavastan cıkmaya baslamıstır...
ben ilaydamın tepikleriylen uyumaya alısmaya basladım... tam alısırım doğum gelir :)
özletiyorsunuz ama kendinizi kızıyorum ama
kızlar slm. herşey yolundadır umarım. özledim ya nete girip sizinle yazışmayı.
yazdıklarınızı okudum. bebişlerimiz anlaşılan bayağı büyüyolar maşallah. benimkide tekmeleriyle burdayım diyor. ben de kızıma hazırlık yapmak için eve dönmeyi bekliyorum. tatil dönüşü inşallah başlıcz hazırlıklara. hırkalarımızı burda anneannemiz örüyo.
kendinize ve bebişlere dikkat edin. öpüyorum hepinizi
kızlar slm. herşey yolundadır umarım. özledim ya nete girip sizinle yazışmayı.
yazdıklarınızı okudum. bebişlerimiz anlaşılan bayağı büyüyolar maşallah. benimkide tekmeleriyle burdayım diyor. ben de kızıma hazırlık yapmak için eve dönmeyi bekliyorum. tatil dönüşü inşallah başlıcz hazırlıklara. hırkalarımızı burda anneannemiz örüyo.
kendinize ve bebişlere dikkat edin. öpüyorum hepinizi
Sekerlik nerelerdesin kız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?