- 21 Ağustos 2011
- 569
- 50
- 38
- Konu Sahibi teachercnn
- #1.201
sorma canım yaa o ağrılar bu haftalarda daha da coğalıyor yani ani sırtına vuran sancılar kasıklarının ağrısı sağa dön sola dön uykusuz geceler şimdiden basladı yani... artık bebişlerimiz dr.unun da dediği gibi doğum pozisyonuna dönmeye basladı bunun için ağrılar daha da olurmus büyüdükleri için de alan daralıyo ağrılar coğalırmıs ee bir de yalancı doğum sancıları... mesela suan cevremde 4 yastık var koltukta uzanıyorum ama belim rahat değil cok fenaaaa bu ağrılar tuttuğunda hep meryemgulmira aklıma geliyor o bir de ikiz bebiş bekliyor ya rabbim yardımcısı olsun...
hazırlıklar konusuna gelince... ben normal büyüyen yatak aldım bir de annem park yatak aldı... henuz bebek arabası düsünmüyorm zaten kış bebeği olcak ondan marttan sonra alıcaz şimdilik düsüncemiz bu alsak ta kenarda duracak zaten... arac koltuğu da ilk etapta düsünmüyorum zaten el kadar cocuk nasıl oturacak. bir arkadasımın yaptığı gibi portbebe sanırım o bebeği içine koydukları canta gibi olan sey var ya ondan alıcam daha ii olur... benim işte ilk 3 ay için kıyafet sıkıntım var onları da bu ayın 15inden sonra tamamlıcam... ikeadan cibinlik alıcaz bayıldım ona... düsünürsen 30 tl herseyi içinde... cantalarımız hazır kızımın da benim de bir tek doğması kaldı. artık bu konuda bizim de sabrımız kalmadı bakalım napcaz hoş az kaldı biraz daha sabır ama öfff
işte bu sıcak basmaları ve dediğin çarpıntılar olmasa daha iyi olacak ama olsun ne yapalım gülü seven dikenine katlanır mı diyelim yoksa anne olmak gerçekten zormuş mu diyelim güzelim hangisi sence
Allah yardımcımız olsun valla. dün gece mesela hiç uyuyamadım. bi de sola yatmamız gerekiyo ya, bende hep sağa yatmaya alışkınım okadar zor oluyo ki uyumak anlatamam.
gerçi iyi oluyo, şimdiden uykusuz gecelere prova yapmış oluyoruz.
doğru haklısın araba konusunda ama bizim burada kış diye bişey olmadığı için araba kullanılabiliyo kış aylarında bile.
elbette gülü seven dikenine katlanır biz o güllere kavuşmak için az uğraşmadık, o yüzden hiç şikayet etmemiz gerekiyo