- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- Konu Sahibi teachercnn
- #1.161
şekerlik göbüşin çok tatlı canım maşşallah bebiş büyüyor teachern seninde göbüşin resmini bekliyoruz fırsat bulunca ekle canım ok bu arada hareketini hissetmeye başladınmı canım ben dün soldaki bebişten ilk tekmeyi yedim bugün sabahta yataktan kalmadan sağdakinden yedim tekmelemeyedei başladı yaramazlar
o göbüş ne ki tatlım sen suan gör :) 21. haftaya girdik artık ondan daha da cıkmaya basladı. bebişin hareketleri dısardan bakılınca da görülmeye basladı, hareketlerimiz baya bir güclendi öyle ki bu sabah 5,30da uyandırdı velet yan yatıyordum sırt üstü yatmısım. hanımefendinin rahatı bozuldu herhalde bir tepikliyor sorma
Eki Görüntüle 432888 bu hamiş kalmadan 1 ay önceki halim kızlar :) Eki Görüntüle 432882 buda göbüşim bugün çektim
maşaAllahın var tatlım yahu değmesin inşaAllah
şekerlik canım artık kıyafetlerini bana göster fikir olsun. benimde kızım geliyo ALLAHın izniyle
kuzum o kadar cok kıyafet oldu ki bugun en iyisi fotolarını cekip ekleyeyim benim aldıklarım aynı kaldı henuz yenilerini almadım. bebeğimiz kış cocuğu olacağından suan hep yaz kıyafetleri var. biraz daha mevsim kıyafetleri cıksın öyle bakınıcam :) kayınvalidemden kıyafetler geldi 1 kutu dolusu onları eklerim bugun fırsatım olursa. artık fazla net basında durmak istemiyorum nedense içime bir soğukluk geldi gibi bişi ondan fazla gelemiyorum yanlış anlamayın emi