- Konu Sahibi teachercnn
-
- #1.021
hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah tatlım dilerim herşey gönlünce olur. gaz sancısı olur bu zamanlarda şişkinlik hissi falan... ben ilk kontrolüme 7. hafta dolduktan sonra gitmiştim. bebişi de gördük cok sükür kalp atışlarını da aldık :) darısı basına olsun inşaAllah
İnş canımya :)doktorum adetin 1hafta geçince gel demişti ama ben 1 hafta daha beklicem
kızlar artık siz yazana kadar yazmıcam meraktan öldürüyorsunuz insanı he. her şey hamile kalana kadarmış demek ki !!
herkes birden gitti iyi bakalım öyle olsun !!
kızlar artık siz yazana kadar yazmıcam meraktan öldürüyorsunuz insanı he. her şey hamile kalana kadarmış demek ki !!
herkes birden gitti iyi bakalım öyle olsun !!
canım benim ya, ben bütün gün okuldayım. o kadar yoruyo ki beni anlatamam, şimdiden böyleysem valla yaza doğru ne yapacam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inş ya.
bi de progestan kullanıyorum o da çok uyku yapıyo. kısacası pek vakit bulamıyorum yoksa hep aklımdasınız benim.
bu arada nasıl gidiyo hamilelik var mı bulantı falan
aaa, sen iki ay yazmadin nerdeyse, biz sana kizmadik ama nerdesin diye
saka bir yana, benim tam ovulasyon gunlerim, yeni calismalara basladik...ben de degisik bi haber yok yani...gebelik testi yapmaya basladigim zaman yazarim...
esas haberler sizde yahu, anlatin neler yiyip iciyorsunuz, kilo aldiniz mi vs?
mrb kızlar dün doktora gittim size süper haberlerim var 1cisi kesemizi gördük şükür 2ci haberimde 2 tane bebişim geliyor ikizlerim 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidecez:)) dün şoktan gece bile uyuyamadım eşimin tarafında var ikiz birde bu çatlama ignesi %90 ikiz olma şansı yüksekmiş.ama gün boyu midem bulanıyor herşeyden tiksiniyorum ya halsizim hep ileriki aylarda napıcam bilmiyorum kızlar
tatlısımmmmm tebrik ediyorum seni :) ayyy çok mutlu olduuuuuum inan Allah gönlüne göre verir inşaAllah. ikiz bebişlere bak sen durdular durdular geldiler Allah nazarlardan saklasınikiz gebeliklerde bizimki gibi tek gebelik yasayanlardan fark olarak bildiğim iki haftada bir kontrole gitmen gerektiği. aman tatlısım dikkat et ilk üc ay kendine emi. dr.umun dediği gibi ( ikiz hamişlere ) bırak bulasıklar yığılsın elbet toplanır, etraf pislensin elbet temizlenir. artık senden ve bebeklerden önemli birşey olmamalı... Ayyyy sabah sabah aldığım en güzel haber buuuuuuuuu
mrb kızlar dün doktora gittim size süper haberlerim var 1cisi kesemizi gördük şükür 2ci haberimde 2 tane bebişim geliyor ikizlerim 2 hafta sonrada kalp atışlarını duymaya gidecez:)) dün şoktan gece bile uyuyamadım eşimin tarafında var ikiz birde bu çatlama ignesi %90 ikiz olma şansı yüksekmiş.ama gün boyu midem bulanıyor herşeyden tiksiniyorum ya halsizim hep ileriki aylarda napıcam bilmiyorum kızlar
kızlar 2 satır karalayıp çıkıcam şuraya. belki uğurunuzdan nasibimi alırım:))) baştan sona okudum hikayelerinizi. şimdi sıra minik gelin, cemre ve bende:) Allah yavrularınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. dua edin bize hamilelerin duası kabul olur. 6 aydır bekliyorum bendeyan yattım ilk defa bu ay bakalım nolcak:) :18:
canımmmmm ikiz mi? bak Allah ım sesini duydu bak bir değil iki kardeş geliyo kızına. inşallah Allah ım sağ salim kucağmıza almayı nasip eder. kendine dikkat et, seninki daha zor olur şimdi
Evet canım dualarım kabul oldu :)zor olacak iki bebiş beslicem karnımda birde ben 3 kişi nasıl olacak bilmiyorum
ya iyiki en büyüğü kız. kızlar daha sorunsuz oluyo çünkü. sen ikizlerle ilgilenrken pek yormaz seni. Allah yardım eder canım ya, kimseye omuzlayamayacağı yük vermez.
bu arada söyledin mi kayınvalidene
ben sadece annem ve kardeşlerime söyledim. bi de siz biliyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?