- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
kızlar ben netten çok takip edince her belirtiyi yaşıyo gibi hissedip üzülüyordm yaaa. bu ay elimi eteğimi çektim netten gün hesaplamadan. bi de böyle deneyelim dedim. ama olursa mutlaka haberdar edecem sizi canlarım. umarım hakkımızda hayırlısı olur. kavuşuruz bebişlerimize inşallaahhhhhh
mrb kızlar. nerelerdesinz? canım çok sıkılıyo yaaaaa
budayım balım :)neden canın sıkılıyo söle bacına bakim:)
MRB CANIM. Ya ne bileyim sebepsiz bazen insanın canı sıkılır ya işte öyleyim. sanki kalbim sıkışıyo gibi. ağlmk geliyo içimden resmen ya
banada arada olur cnm çıkmaz sokaga girmiş gibi... aslında herşey yolundadır ama mutlu deildir bu ruh hali arada benide yoklar..
bu son aylarda genelde adet zamanımda test yapıp negatifi görünce çok kötü oluyorum onuın haricinde çok şükür halime...
adet günüm dündü sürekli wc ye gidiyorum oluyormuyum diye.. testim negatif çıktı ama hala umudum var bi andiyoru hamileyim bi an diyorum sanırım anne olamıycam... deişik yani:)
sorma canım ya her ne kadar düşünmeyelim diyoruz ama duruyo işte bilinçaltımızda bi şekilde. ALLAH ım inşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla. ALLAH düşmanımızın başına vermesin anne olmak isteyip de olamamayı.
şimdi ki aklım olsaydı evlenir evlenmez korunmazdım. offff offf. hayırlısı olsun inş
kızlar ben aranızda yeniyim size söyleyeceğim tek şey fazla kafaya takmayacaksınız çünkü çocuk oluşsa bile siz stres yaptığınız an o ordan sökülüyormuş onun için adet günlerinizi falan fazla beklemeyin herşeyi oluruna bırakın bir sorun yoksa olur inşallah
kızlar acayip midem bulanıyooooo
acaba olur mu şimdiden mide bulantısı. benim bat 4 aralık.
ben kesin midemi üşüttüm diyorum ama yine bi ümit iştee:26:
bata bşy kalmamışki cnm belli olmaz bulanabilir yanii:) inş hamişsndir:) bende dün regl oldum koskoca 1 ay yinebekliycem of
hadi ya oldun mu? tüühh üzüldüm bak şimdi yaaa.
kesin benim de gelir yakında. adet öncesi de olur mide bulantısı.
minikgelin ya bizimmde olsun artık bebişimiz, valla o kadar istiyom ki anlatamam
içim gidiyo bebek mağazalarının önünden geçerken falan
offf off ne zaman gelecekler yaaa
hadi ya oldun mu? tüühh üzüldüm bak şimdi yaaa.
kesin benim de gelir yakında. adet öncesi de olur mide bulantısı.
minikgelin ya bizimmde olsun artık bebişimiz, valla o kadar istiyom ki anlatamam
içim gidiyo bebek mağazalarının önünden geçerken falan
offf off ne zaman gelecekler yaaa
keşke keşkee inan tüm arkadaşlarımın bebekleri var...
bi arkadaşım 4 ay önce evlendii 2.5 aylık hamile...artık korkuyorum acaba olmuycakmı bebegim diye....
deli gibi hamile kalmak için bitkisel kürlre bakar oldum..
hayıt tohumu kulancam baya övmüşer işe yarıyormuşş..
inşş sen bu ay hamile kalmışsındır cnm adet olana kdr umut kesilmez..
çocuk bakmak büyütmek çok zor gerçekten heleki çalışıyorz dahada bi zor olcak...ama bana bütün zorluklar kolay geliyor yeterki olsun.... evlendim ilk zamanlarında çok mutluydum bi ömür cocuk olmassa sallamam derdim ama öyle olmuyormuşş çocuk yuvayu yuva yapan asıl nedenmişş.. zaten etrafın lafındanda bıktım bana kaç ay öncesinde kısırmısın neden olmuyor diyen bile oldu..artık kim sorarsa yaza düşünüoruz diyorum belki yaza kdr hamile kalırım diye.. nebilimm rabbim kalbimizdekini hayırlı eyleisn inşşşşşşşşş
amin canım ya. inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebeklerimiz. dediğin gibi ben de razıyım yeterki olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı bi bebeğim.
evet dediğin gibi sağdan soldan konuşmalar da insanın moralini bozuyo. ben daha 2 aylık evliyken bile bana soran olmuştu bişeyler yok mu diye. gerçi benim ımrumda değil takmıyorum
ama ben artık çok istiyorum olsun. dedğin gibi yaşımızda gelmiş, herkes de bebek. insan kendinde de olsun istiyor.
inşallah allahım en kısa zamanda hepimize isteyen herkese nasip eder hayırlısıyla.(amiiinn)
mrb kızlar bugün çokk canım sıkıldı yaa arkadaşım hamişmiş geçen kan testi yaptırmış 3cü ayıydı bu korunmasız onun adına sevindim ama çokda canım sıkıldı millet şıp tutuyor bizde tık yok yaa etrafımda herkes hamiş dayanamıyorum .ALLAH sabrımızı versin ne inş.piskolojim bozulacak artık ya en kısa zamanda bebişlerimiz olsa burda sevinsek hep beraber inş.ALLAH'ım dualarımızı kabul et nolur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?