- Konu Sahibi teachercnn
-
beklemekten başka çaremiz yokbakalım bu ay nolacak hamiş kalmassam doktora gidecem.bu 8ci ayımız artık olsun istiyorum kızım anne benim ne zaman kardeşim olcak diye soruyor herkeşin kardeşi olacakmış benim yok diye canı sıkılıyor kuzumun beklenmeyen adet tarihim 21 i inş gelmez artık....
benimde 5. ayım cnmmm 5 ay daha bekleyip tedavi olurummm.. doktora 10 aydır dneiyoruz dememde 1 sene oldu derim.. inş gerek kalmaz hamile oluruz. negüzle bir melegin varmış bende görcekmiyim acaba anne olmayı:)
evet bir melegim var ikinciside olsun istiyoruz ailecek.inş sende annelik duygusunu tadarsın canım benim hep dua ediyorum isteyen herkese nasip et ALLAH'ım diye inş en kısa zamanda dualarım kabul olur :)
inş cnm rabbim isteyen herkese versin:) aralık ayı topgine gel cnmm benimde bat 27 :) bu ayın sonuna inş ikimizde güzel haber alırıs:)
güzel haberlerle gel hafta sonu bize:)5 gun kaldi bat'ima ama hic umudum yok herzaman ki gibi...
valla cnm elimden geleninen fazlasını bu ay yapıyorum olmassa artıkkk yapcak bşyim yok.. kısmet diycem ama çok üzülürüm bu ay olmassa...rabbim nasip eder inş:)teachern naptı acaba dün adet günüydü. inş bu ay hepimiz sevinçli haberlerimizi veririz umudumuzu yitirmeyelim birgün mutlaka olacak ALLAH nasip edecek inş. kur'an okuyun biliyorsanız ,bilmiyorsanız yasini türkçesinden okuyun, şükür namazı kılın bol bol dua edelim elimizden başka bişe gelmez...
cnm adet oldum bende. kısmet değilmiş. hayırlı vaktinde olsun inş hepimizin
ben onumuzdeki ay da olmazsa artik klinik yardim icin basvuracagim. yumurta catlatma, mikroenjeksiyon, vs...yani artik doktor ne tavsiye ederse
arkadaşlar hamile kalmak istiyorum henüz adet olmadım. 3 gün içinde falan olmam lazım. bu ay hamilelik oldu mu olmadı mı bilmiyorum günüm geçsin diye bekliyordum..
bu sabah anormal derecede fazla bi akıntım oldu. ben kanamam oldu sandım. baktım birşey yok. sadece sarımsı gibi fazlaca bi akıntı. sizce ne olabilir.
hamile olup yaşayanlar, yada hamilelikten önce böyle birşeyi yaşayan var mı
adet iki gun gecikti. aksam idrar testi yaptim, ikinci cizgi yoktu...bekleyelim bakalim, neler olacak...
adet iki gun gecikti. aksam idrar testi yaptim, ikinci cizgi yoktu...bekleyelim bakalim, neler olacak...
arkadaşlar hamile kalmak istiyorum henüz adet olmadım. 3 gün içinde falan olmam lazım. bu ay hamilelik oldu mu olmadı mı bilmiyorum günüm geçsin diye bekliyordum..
bu sabah anormal derecede fazla bi akıntım oldu. ben kanamam oldu sandım. baktım birşey yok. sadece sarımsı gibi fazlaca bi akıntı. sizce ne olabilir.
hamile olup yaşayanlar, yada hamilelikten önce böyle birşeyi yaşayan var mı
cnm benim benimde bu ay öle olmuştu meger o gun yumurtlamışım gec yumurtlamışım adet olana kadar çalışmaya devam et ben hamile kaldım ama malesef kimyasal bebebğimi kaybediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?