- Konu Sahibi teachercnn
-
kızlar günaydın. sabah gördüm kırmızıları, malesef geldiler. hemde 3 gün erken. iyiki fazla kaptırmadım kendimi. yoksa yine çok üzülecektim.
sağlık olsun kızlar, her zaman dediğim gibi bebeğim için en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin.
kızlar günaydın. sabah gördüm kırmızıları, malesef geldiler. hemde 3 gün erken. iyiki fazla kaptırmadım kendimi. yoksa yine çok üzülecektim.
sağlık olsun kızlar, her zaman dediğim gibi bebeğim için en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin.
ya ben yenı katıldım aranıza cok merak edıyom 9 gunum var daha akıntım asırı oluyo beyaz seffaf sümüksü bişe sızce bu belirtimi yarın kan testı yaptırsam düşükde olsa cokmazmı
valla gecen ay bende aynen snein gibiydim adetime 7 gün vardı doktora gittim kan testinde kesin çıkmaz erken.. adetine en erken 5 gün kala gel dedii.. yani gitsen kesin sonuc çıkmaz cnm az daha bekle
canım biz kadınların psikolojisi varya aklına gemeyen şeyleri bile olup yaşatıyor resmen:)) kafaya takıyoruz acaba varmı diye bütün belirtileri her ay yaşıyoruz sonu hüsran(hayırlısıyla hepimiz güzel haberler verriz kısa zamanda inş.benimde adetime 9 gün kaldı. bugün sabahtan beri kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrı var belimdede aynı şekilde kızlar bende kırmızıları görürsem (
arkadaslar bende tüm belirtilerimi kaybettim sanki adetime 6 gün var ama sadece SIK idrara cikma ve idrar sariligi var fazlaumudum kalmadi gibi sadece midem agriyor buda baska bir hastaliktandir artik diye düsünüyorum
kızlar bıse soracam ya bu ilişkide kullanılan yardımcı krem hamılelıgı engellıyomus spermlerı öldürüyomus dogrumu öle yapıpda hamıle kalan yokmu hiç
evet, ben de duydum, gebe kalmayi dusunuyorsaniz kullanmayin diye. ayrica kanserojenmis bircogu. ne derece dogru bilmiyorum, doktora danismak lazim.
senın 7 gün vardı belırtılerın nelerdı pekı
peki çözümü varmı olmuyo yaa
cozum derken? kullanmadiginiz zamanlarda aci mi hissediyorsunuz?
kızlar bıse soracam ya bu ilişkide kullanılan yardımcı krem hamılelıgı engellıyomus spermlerı öldürüyomus dogrumu öle yapıpda hamıle kalan yokmu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?