- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
- Konu Sahibi teachercnn
-
kızlar galiba adet oluyorum. herzamanki gibi ağrılar yaşıyorum. farklı hiç bişey yooookkk yaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda olur. bende araştırdım eğer hamilelik varsa kansızlıkta varsa bayılma oluyomuş. hayrlısı ya, herşeyin zamanı var. inşallah en kısa zamanda kavuşuruz kuzularımıza
teacher cnm benim kahverengi leke geldikten 2-3 saat sonra kan gelir.. senin normalde nsl oluyor..inş hamişsindir durumları yaz merakta bırakma:)
kızlar folik asit kullanın içinde herşey var demir eksikliginide önlüyor kalsiyum magnezyum vitamin hepsi varr:)
canım korunmayı bırakalı okadar değişti ki dengem. normalde dediğin gibi olurdu benim. bu sefer öğlen koyduğum ped çok az lekelenmişti. değiştirdim yenisini koydum.temizdi. bişey yoktu. bilmiyorum yaaaa..
inşallah hayrlı şeyler olur ve paylaşırım canım.
elevit diye bi vitaminde var. ama o çok iştah açıyomuş kilo falan yapıyomuş onu almadım.
bu arada sizin folik asitin adı ne
ay cnm gece yatmadan önce yaz hasta olup olmadıgını ok.. inş olmazsında bebek geliyodur bizede umut olur hamiş ol lütfen:)
ben folik plus kulanıyorum doktorum verdi bi şişe içinde 90 tane var sabah akşam kullanıyorum..
ya canım okuyorum da hep kahverengi lekeler düşük tehlikesi olunca oluyomuş.
benim folik asit minicik bişey bi de doktor günde bitane al dedi. senin kaç mg?
ay cnm baktımda şimdi bulamadım kaç mg oldugunu sanırım mg si yazmıyor hep aynııı ..doktor en iyisi bu dedii..bi kaç marka daha varmışş..günde bikere az reçetesinde 3 kez diyoda bana sabah akşam al dedii:)
ya arkadaş da kullanıyo senin anlattığın gibi onunda. günde 3 kez alıyo ve büyük. benimde minicik ve günde 1 tane al dedi doktor.
belki etkileri farklıdır amaaann ne bileyim işte offf canım sıkılıyo minikgelin ya. ne zaman bebeğimiz olacak
kızlar galiba adet oldum. normalde 4 ekimde olmam lazımdı ama bugün kahverengi lekelenmem oldu öğlen. şimdi bişey yok. heralde sabaha da kırmızılar geliiirr:85:
hayırlısı olsun cnm üzülme bende gecen ay 4 gün erken olmuştum hiçte öyle olmaz normalde inana :)sanırım kafaya takıyuoruz diye böle oluyo ..daha önümüzde birsürü ay var inş allahtan ümit kesilmez 1 hafta sonra çalışmalara devam:)kızlar günaydın. sabah gördüm kırmızıları, malesef geldiler. hemde 3 gün erken. iyiki fazla kaptırmadım kendimi. yoksa yine çok üzülecektim.
sağlık olsun kızlar, her zaman dediğim gibi bebeğim için en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin.
slm arkadaslar ben konu actim ama fazla cevab yaza olmadi sizin sayfalari okudum 20 ye kadar
benim de sorunum bende cok fazla mide batmasi oluyor.bi anda mideme sanci giriyor 1dk sürmeden geciyor.ben en cok buna takiliyorum neden acaba diye
bide 3 gündür gögüslerime cok hassaslasti dokunamiyorum bile cok sizliyor
akintimda var ve kasiklarda batma
ama ben en cok mideye takildim sizce neden olabilir?
kızlar günaydın. sabah gördüm kırmızıları, malesef geldiler. hemde 3 gün erken. iyiki fazla kaptırmadım kendimi. yoksa yine çok üzülecektim.
sağlık olsun kızlar, her zaman dediğim gibi bebeğim için en hayırlı vakit ne zamansa o zaman gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?