Akıntı Hamilelik Belirtisi midir?

Yok canim oyle yumurta aki gibi degil gebelikteki olanda beyaz sivimsi bisey simdi benim hamilelik ilerledikce iyice artmaya basladi. Bende bel agrisi hic olmadi daha bu haftalara gelene kadar oda artik kilo aldigimdan olsa gerek. Belirtilere cok takilma canim bende oyleydim sonra negatif olunca oturup aglardim uzulurdum. Sonra gercekten hamile kalinca belirtim olmadigi icin inanamadim ama tek belirtim hep boyle hafif adet tarzi sancilardi her an regli olcakmis gibiydi. Insallah seninki bu ay tutar canim Rabbim buyuk cok bekletmesin

Adet belirtisi de olabilir, mantar da olur, idrar yolu enfeksiyonu da olur, yani akintidan gebelik teshis edemezsin adet tarihini bekle olmazsan testini yap

Slm
ben de de oldu ama hamilelik olmamıştı sonucunda..
bekliyorsanız Allah hayırlısıyla nasib etsin canım..
Slm cnm adetim iki gün geçiyor ve kasiklarimin beli min agrisindan ölüyorum sabah test yaptım negatif nezmn test yapsam doğru olur

Bnde boyle seyler yasadim suan regliyim

maalesef bu belirti mantar canım geçmemiş olduğunu gösteriyor aynı durumdayım ben şuan geçen ay ilaçlarıma kullandım ama geçmemiş dr gittim geçen hafta devam ediyor dedi sarı akıntı o yüzden zaten isters gene bi dr görün derim ben adetimi bekliyorum ilaçları ozman kullanmam gerekiyormuş çünki...

Bu işler belli olmaz ki bir kez iki kez diye Allah ın işi ol derse kimse engel olamaz haber et bana buradan sevgiler
canım ya regl dönemime yakındım zaten olmamıs demekki 2. günüm eyepde kanamam oldu ama en isabetli gün adet sonrası 14.günmüş. bakalım kısmet..

canım ya regl dönemime yakındım zaten olmamıs demekki 2. günüm eyepde kanamam oldu ama en isabetli gün adet sonrası 14.günmüş. bakalım kısmet..

Yapma ya oldun mu hayırlısı başka aya kaldı umut bakalım benim nasıl olacak daha var regl me bende pek ümitli değilim artık

Birsey sorabilirmiyim?yumurtlama gununden 14 gun sonra regli olmasi gerekli diye biliyorum eger olunmaz ise hamilelikmi olusmus oluyo?

Hormon değişikliği nedeniyle hamilelikte akıntı oluyor. Benim de akıntım olmuştu. Hatta idrar yollarımda bir gariplik hissedip kendi kendime ilaç da içmiştim. Meğersem hamileymişim. Bir sorun yaşamadık ilaç yüzünden çok şükür. Diyeceğim o ki akıntı idrar yolu enfeksiyonu dolayısıyla olabilir. Mantar olabilir (Mantar her zaman kaşıntı yapmaz. Herkeste ve her seferinde farklı seyredebilir.). Hamilelik de olabilir :) Allah gönlüne göre hayırlısını versin inşallah :)

adetten bir hafta önce başlayan zaman zaman gelen sarı akıntı ve adet günlerinde altın ıslanmış gibi fakat yapışkan olmayan akıntı gebelik akıntısı genellikle.tabi herkeste farklılık gösteriyor.bende öyle olmuştu

herkes de farklı oluyor canım benim hiç olmadı kupkuruydu hatta sadece çamaşırım da sarı lekelenme vardı kokusuz

Benim de adetime 3 gün var.. Hiç umudum yok aslında çünkü aynı adet olacakmışım gibi sancı vuruyor arada. Bu ağrılar bende adete 10 gün kala falan başlar, yine öyle oldu. Sinir olur, stres olur, depresyon olur.. Bunlar da var.. Başka da öyle göğüslerimde acı hassasiyet şu bu olmaz. Yine yok zaten. Birebir adet belirtileri yani. Yalnızca koyu sarı hafif bi akıntı var bir kaç gündür ama az.. Acaba mı dedim ben de.. Umutlanmak da istemiyorum boşa yaa Yoktur yoktur..
Senin sancılar da birebir adet sancısı gibi miydi? Ben birebir yaşıyorum da. Sadece ara ara giren karın ağrılarım var senin gibi. Adet belirtisinden bir farkı yok muydu?

Canım tebrik ederim hamişmişsin bak :)

Canım tebrik ederim hamişmişsin bak :)
Canım :)) Çok teşekkür ederiimm.. O ay değil ama sonraki ay hamile kaldım :)) buraya yazdığımı da unutmuşum. Yazdığım günün ertesi günü adet olmuşum. Sonraki ay olmadım ama Yine adet sancıları çektim ama olmadım.. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…