• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı Hamilelik Belirtisi midir?

Canım :)) Çok teşekkür ederiimm.. O ay değil ama sonraki ay hamile kaldım :)) buraya yazdığımı da unutmuşum. Yazdığım günün ertesi günü adet olmuşum. Sonraki ay olmadım ama :KK73: Yine adet sancıları çektim ama olmadım.. Allah herkese nasip etsin sağlıkla inşallaahhh :KK68:

Maşallah :) çok sevindim inan ki ne mutlu sana dualarında bizi de unutma olur mu bende inşallah hamile kalırım hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olurum :KK42:

Maşallah :) çok sevindim inan ki ne mutlu sana dualarında bizi de unutma olur mu bende inşallah hamile kalırım hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olurum :KK42:
Herkese dua ediyorum canımm.. Allah'a bin şükür.. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallaahh :KK68: Biz de 1 sene bekledik minik gelsin diye. İnşallah sizler de çok beklemeden bebek sahibi olursunuz:KK68: Her şeyin bir zamanı var. Sakın moralinizi bozmayın.. en hayırlı zamanda olsun inşallahh...

Herkese dua ediyorum canımm.. Allah'a bin şükür.. Tüm isteyenlere de nasip olsun inşallaahh :KK68: Biz de 1 sene bekledik minik gelsin diye. İnşallah sizler de çok beklemeden bebek sahibi olursunuz:KK68: Her şeyin bir zamanı var. Sakın moralinizi bozmayın.. en hayırlı zamanda olsun inşallahh...
Bana da yardımcı olsan canım ne kullandin ne yaptiniz bende suan adet sancısı çekiyorum korkuyorum olmuyo aylardir

Bana da yardımcı olsan canım ne kullandin ne yaptiniz bende suan adet sancısı çekiyorum korkuyorum olmuyo aylardir
Canım 6 ay normal denedik. Sonra 2 ay yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. Zaten doktorlar hiç sorun yok, olur diyorlardı ama olmadıkça insan daha da strese giriyor ve stres de olmasını engelleyen bir şey.. Bende de eşimde de sorun görünmüyordu ama her ay hüsran üzüntü oluyordu. Sonra 1 ay ara verdik. Sonraki ay rahim filmi çektirdim. Film çekindikten sonraki ay oldu canım. Hiç bir şey yapmadık. Olacağı varmış. Artık aşılama yaptıracaktık. Ne olacaksa olsun, aşılama yaptırırız, olmadı tüp bebek diyorduk. Ailem de kendini üzme, elbet olacak, hem bir sürü yöntem var falan diye hep yanımdaydı şükür. Onların da rahatlatmasıyla o ay daha sakindim. Belki sakinlik vesile oldu, belki de rahim filmi çektirince tüpler iyice açıldı falan.. Onu bilmiyorum.. Tefriciye duasını okumuştuk arkadaşlarla 4444 kere. Annem de dualar etti. Allah kabul etti şükür :nazar: Stres yapmamak gerekiyor, elde değil biliyorum ama.. 6-7 aydan sonra insan alışıyor biraz.. Hiç bir sorun yoksa elbette olacaktır. Hiç olmaz diye düşünme, hep olumlu düşün.. sorun varsa zaten tedaviler var bir sürü.. Bir de o ay ilişki sabah olmuştu bizim. Belki onun da etkisi vardır canım. Adet sancısı ben de çekmiştim ama olmadım canım. İnşallah sen de olmazsın hayırlısıyla..
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah..! Bizler de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

Canım 6 ay normal denedik. Sonra 2 ay yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. Zaten doktorlar hiç sorun yok, olur diyorlardı ama olmadıkça insan daha da strese giriyor ve stres de olmasını engelleyen bir şey.. Bende de eşimde de sorun görünmüyordu ama her ay hüsran üzüntü oluyordu. Sonra 1 ay ara verdik. Sonraki ay rahim filmi çektirdim. Film çekindikten sonraki ay oldu canım. Hiç bir şey yapmadık. Olacağı varmış. Artık aşılama yaptıracaktık. Ne olacaksa olsun, aşılama yaptırırız, olmadı tüp bebek diyorduk. Ailem de kendini üzme, elbet olacak, hem bir sürü yöntem var falan diye hep yanımdaydı şükür. Onların da rahatlatmasıyla o ay daha sakindim. Belki sakinlik vesile oldu, belki de rahim filmi çektirince tüpler iyice açıldı falan.. Onu bilmiyorum.. Tefriciye duasını okumuştuk arkadaşlarla 4444 kere. Annem de dualar etti. Allah kabul etti şükür :nazar: Stres yapmamak gerekiyor, elde değil biliyorum ama.. 6-7 aydan sonra insan alışıyor biraz.. Hiç bir sorun yoksa elbette olacaktır. Hiç olmaz diye düşünme, hep olumlu düşün.. sorun varsa zaten tedaviler var bir sürü.. Bir de o ay ilişki sabah olmuştu bizim. Belki onun da etkisi vardır canım. Adet sancısı ben de çekmiştim ama olmadım canım. İnşallah sen de olmazsın hayırlısıyla..
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah..! Bizler de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Amin inşallah hayırlı bir evladın olur inşallah Teşekkürler

Ayyy nolur bana da dua edin arkadaslarim bizde bir seneyi geçti istiyoruz. Bir kizim var şükür ikinciye niyetlendik ama bakalimne zaman oolur guzel Allahim bilir :) ama hamislerin dua sida belki daha makbuldür :))) hak kimiz da hayirlisi inşallah:KK39:

Slm bende 3 kere ılıskıye girdim esımle kurumus beyaz akıntı geldi nedemek bu bugunde mıdem cok kotuydu bulantı war ama adetım gectikten sonrada girdikoncede gırdım

2 bucuk aydir dusuk yaptim ve benimde 3 gundur günüm geciyo ve akintim var adet olacakmisim gibi kasiklarim agriyo tamam adet oldum diyorum ama lavaboya gidiyorum akintiymis. Acaba gebemiyim. Kan vercem 2 gün sonra ama fikirlerinizi de almak istiyorum. Olumsuz çıkar diye korkuyorum test yapmaya

Bende fazla akintim var ve adetim 6 gün geciyor merak ediyorum acaba varmidir Birsey sanki adet olacakmisim gibi Ama bilmiyorum

Sonuc ne oldu merak ettim..hamile miymissiniz? Benim de yumurtlamadan beri akintim.hic durmadi..arada kasik agrilarim olmuyor..bat 15 nisan daha 9gun var ama hamile miyim diye cok merak ediyorum..
Benimde adet gunumun ustune 6 gun gecti hala olmadim adet donemimden bir hafta once agrilar basladi ama 4 gundur hic bi agrim kalmadi sadece goguslerim cok sisti ve sizliyo dunde turuncumsu bi akinti geldi idrar testi yaptim dun ama bisey cikmadi sizce durumum ne

Kızlar bugün sabah benim sarı akıntı vardı şimdi beyaz oldu birde dün de ıslaklık çok vardı neden acaba ?gebelikle alakası varmı

Adetime on gün var. Yumurtlama gubumden beri de akinti oluyo . Sivi saydam kokusuz. Sk sk ama . Bel agrim da bugun basladi . Ama daha cok var regl olmama. Ne zaman kan testi versem acaba . Meraktan olcem :dua:

Selam melekler benimde adetime 12 var bundan 5 gün önce kasik ağrılarım oldu 4 gündür beyaz kokusuz akintim var sağ kasığımda acıma az kaldi sizce hamilelik belirtisimi

Selam melekler benimde adetime 12 var bundan 5 gün önce kasik ağrılarım oldu 4 gündür beyaz kokusuz akintim var sağ kasığımda acıma az kaldi sizce hamilelik belirtisimi

Back