Canım 6 ay normal denedik. Sonra 2 ay yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. Zaten doktorlar hiç sorun yok, olur diyorlardı ama olmadıkça insan daha da strese giriyor ve stres de olmasını engelleyen bir şey.. Bende de eşimde de sorun görünmüyordu ama her ay hüsran üzüntü oluyordu. Sonra 1 ay ara verdik. Sonraki ay rahim filmi çektirdim. Film çekindikten sonraki ay oldu canım. Hiç bir şey yapmadık. Olacağı varmış. Artık aşılama yaptıracaktık. Ne olacaksa olsun, aşılama yaptırırız, olmadı tüp bebek diyorduk. Ailem de kendini üzme, elbet olacak, hem bir sürü yöntem var falan diye hep yanımdaydı şükür. Onların da rahatlatmasıyla o ay daha sakindim. Belki sakinlik vesile oldu, belki de rahim filmi çektirince tüpler iyice açıldı falan.. Onu bilmiyorum.. Tefriciye duasını okumuştuk arkadaşlarla 4444 kere. Annem de dualar etti. Allah kabul etti şükür

Stres yapmamak gerekiyor, elde değil biliyorum ama.. 6-7 aydan sonra insan alışıyor biraz.. Hiç bir sorun yoksa elbette olacaktır. Hiç olmaz diye düşünme, hep olumlu düşün.. sorun varsa zaten tedaviler var bir sürü.. Bir de o ay ilişki sabah olmuştu bizim. Belki onun da etkisi vardır canım. Adet sancısı ben de çekmiştim ama olmadım canım. İnşallah sen de olmazsın hayırlısıyla..
Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah..! Bizler de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..