• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıntı Hamilelik Belirtisi midir?

Merhaba 3-4 gündür yoğun sarı akıntım var kokusuz normalde akıntım olur ama beyaz akışkan şekilde yumurtlama dönemlerinde eşim ile birlikte olduk korunmadan 2 günde bir, bu sabah yine yoğun ve sarı akıntı gördüm hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu arada bu hafta başlarında akşamları tv karşısında otururken ince sızı şeklinde belim ağrıdı iki akşam çarşambadan bu güne herhangi bel ağrım kalmadı ama regl günüme 10 gün var daha:KK51:

evet bu dediklerin hamilelik belirtisi
bende oldu bunlar gebe kaldıgım ay
fakat sen vajınusmusu yeni atlatttın hatırladıgım kadarıyla
hemen gebe kalamaya bilirsin
aklını biraz rahat tut olursa sevın olmaz mı balım

benim butun hamilelik belirtilerim 7. haftadan sonra belirdi, bizde aktif bir sekilde istiyorduk herseyi takip ediyordum ama akinti oldugu aylarda maalesef hamile degildim. o akinti olayi daha cok hcg uretilmeye basladiginda oluyor. boyle daha cok beyazimsi losyon sivi seklinde benim hamileligim ilerledikce daha da cok fazlalasti.. iliski daha yeni olmus bu kadar erken belirti vermez en az iliskiden 2 hafta sonra baslar belirtiler canim Allah gonlune gore versin insallah fazla bekletmez bebisin..

Ben her ay regliden önce yaşıyorum bu durumu önceleri belirti sandım ama değilmiş malesef :( bebek isteyince hapşursam bunum kaşınsa bile acaba mı diyorum kendimizi dinlememek lazım sanırım. Kısa zamanda güzel haberler duyarsın insallah canım.

evet bu dediklerin hamilelik belirtisi
bende oldu bunlar gebe kaldıgım ay
fakat sen vajınusmusu yeni atlatttın hatırladıgım kadarıyla
hemen gebe kalamaya bilirsin
aklını biraz rahat tut olursa sevın olmaz mı balım

Evet gülbesseker cim yeni atlattım 2 inci ayımız çok istiyoruz çocuk :KK14: az önce de wc ye gittim yine sarı akıntı ama kokusuz gelmiş :KK61: bakalım hayırlısı diyelim inşallah bir belirtidir bunlar Allah tan hayırlısı her zaman :KK68:

benim butun hamilelik belirtilerim 7. haftadan sonra belirdi, bizde aktif bir sekilde istiyorduk herseyi takip ediyordum ama akinti oldugu aylarda maalesef hamile degildim. o akinti olayi daha cok hcg uretilmeye basladiginda oluyor. boyle daha cok beyazimsi losyon sivi seklinde benim hamileligim ilerledikce daha da cok fazlalasti.. iliski daha yeni olmus bu kadar erken belirti vermez en az iliskiden 2 hafta sonra baslar belirtiler canim Allah gonlune gore versin insallah fazla bekletmez bebisin..

Bu bahsettiğiniz akıntı benimde yumurtlama dönemlerimde yoğun oluyor yumurta beyazı kıvamında, haklısınız daha 10 gün var regl günüme daha erken sanırım geçen hafta başı iki akşam bel ağrım oldu ki gerçekten normalde bel ağrısı nedir bilmem regl olacağım zaman bile bel ağrısı görmedim bacağıma ağrı girer o kadar o_O

Ben her ay regliden önce yaşıyorum bu durumu önceleri belirti sandım ama değilmiş malesef :KK43: bebek isteyince hapşursam bunum kaşınsa bile acaba mı diyorum kendimizi dinlememek lazım sanırım. Kısa zamanda güzel haberler duyarsın insallah canım.

Kafaya takmamak elde mi ama öyle deli gibide sürekli aklımda değil çalıştığım için gün içerisinde yoğun olduğum saatlerde aklıma gelmiyor bile ne zaman işim bitsin boşta kalayım aklıma takılıyor :KK48: inşallah Rabbim en kısa zamanda benim gibi isteyen herkese nasip etsin :KK51::KK51::KK51::KK51:

bende yeni evliyim fıstık hamile kalmak istiyorum benımde belım agrıyor akıntımda var dediğin gibi ama ben üşüttüğümü düşünüyorum idrar yollarımı... çocuk sahibiyizdir inşallah :)))

Evet gülbesseker cim yeni atlattım 2 inci ayımız çok istiyoruz çocuk :KK14: az önce de wc ye gittim yine sarı akıntı ama kokusuz gelmiş :KK61: bakalım hayırlısı diyelim inşallah bir belirtidir bunlar Allah tan hayırlısı her zaman :KK68:

kızlıgınıda mı iki ay evel oldu yani?

bende yeni evliyim fıstık hamile kalmak istiyorum benımde belım agrıyor akıntımda var dediğin gibi ama ben üşüttüğümü düşünüyorum idrar yollarımı... çocuk sahibiyizdir inşallah :)))
Bel ağrım durdu :mad: keşke ağrısa razıyım ama yok bu sabah yine kokusuz yoğun sarı akıntım enfeksiyon olmadığını düşünüyorum :KK16: bakalım hayırlısı inşallah hamilelik belirtileridir inşallah tatlım :cool:

Ağustosun ilk haftasıydı yendiğimde eylülün ilk haftasını geride bıraktık sayılır ikinci ayımıza girmiş oluyoruz galiba yeneli :KK48:

anladım eger kızlıgında ıkı ay evvel bozulduysa
ilk dört ay içinde gebe olma oranın yuksek
ilk dört ay olmazsa kontrole git
umarım gebesindir
yumurtlama gününü takip et
elastik yumurtlama sıvısının geldiği gün ilişkiye gir
sonra 15gün say testi yap çıkar

Akıntı regl günlerinde oluyor sanırım gebelikte bir de on gün çok erken canım ya. Hamilelik belirtisiyle regl belirtileri aynı regl öncesinde. Göğüs hassasiyeti karın ağrısı regl olacakmış gibi olup da bi türlü olamama...

anladım eger kızlıgında ıkı ay evvel bozulduysa
ilk dört ay içinde gebe olma oranın yuksek
ilk dört ay olmazsa kontrole git
umarım gebesindir
yumurtlama gününü takip et
elastik yumurtlama sıvısının geldiği gün ilişkiye gir
sonra 15gün say testi yap çıkar

Yaptım bebim hesapladım yumurtlama günlerimi testin verdiği günlerde gerçekten yumurta beyazı kıvamında bembeyaz yapışkan akıntım olduğu günler iki günde bir birliktelik yaşadık bakalım hayırlısı olsun :KK16:

Merhaba 3-4 gündür yoğun sarı akıntım var kokusuz normalde akıntım olur ama beyaz akışkan şekilde yumurtlama dönemlerinde eşim ile birlikte olduk korunmadan 2 günde bir, bu sabah yine yoğun ve sarı akıntı gördüm hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu arada bu hafta başlarında akşamları tv karşısında otururken ince sızı şeklinde belim ağrıdı iki akşam çarşambadan bu güne herhangi bel ağrım kalmadı ama regl günüme 10 gün var daha:KK51:
valla bende böyle bi konu acacaktım sabah kalktıgımda seffaf bi akıntı var camasırım cok ıslak oluyo ama öyle yapısken bi akıntı değil normalde öyle olurdu bu yapışkan değil kasıklarımdada agrı var ne olaki????

Akıntı regl günlerinde oluyor sanırım gebelikte bir de on gün çok erken canım ya. Hamilelik belirtisiyle regl belirtileri aynı regl öncesinde. Göğüs hassasiyeti karın ağrısı regl olacakmış gibi olup da bi türlü olamama...

Biliyorum 10 gün var erken daha umut işte fakirin ekmeği :KK16: bu arada bir şey sormak istiyorum canım yumurtlama dönemlerinde birliktelik yaşadık 2 günde bir yumurtlama dönemimin son günü 3 eylül dü ondada birlikte olduk :KK16: bitti bugün yarın ililşkiye girsek bir işe yaramaz değil mi?o_Oo_O

Biliyorum 10 gün var erken daha umut işte fakirin ekmeği :KK16: bu arada bir şey sormak istiyorum canım yumurtlama dönemlerinde birliktelik yaşadık 2 günde bir yumurtlama dönemimin son günü 3 eylül dü ondada birlikte olduk :KK16: bitti bugün yarın ililşkiye girsek bir işe yaramaz değil mi?o_Oo_O

valla bende böyle bi konu acacaktım sabah kalktıgımda seffaf bi akıntı var camasırım cok ıslak oluyo ama öyle yapısken bi akıntı değil normalde öyle olurdu bu yapışkan değil kasıklarımdada agrı var ne olaki????

Kaç gün var regl ne canım inşallah hamişsindir inşalllahhhh :KK16:

Düşük de olsa var ihtimal ama en yüksek ihtimal yumurtlama günlerinde diye biliyorum. Valla kelin ilacı olsa başına sürer ben de zorla bi hamile kaldım şükür de şimdi de kesesiydi embriyosuydu kafamız bi milyon. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin bizi evladımızla sınamasın inşallah

Back