• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıntı hamileliğe engel mi?

mmmiiihhhrrriiibbbaaannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
19
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben yeni üye oldum... yaklaşık 7 aydır bebek deniyoruz. size sorum acaba ergenlikten bu yana kişide devam eden yoğun kokusuz akıntının gebeliğe engel olup olmayacağı.. ben kendimi bildim bileli hep yoğun akıntım vardır. koku ve kaşıntı yok ama...bu konudaki fikirlerinizi almak isterim...:44:

Akıntı için muhakkak gitmelisin ,çünkü akıntı birşeyin habercisidir ya enfeksiyorn ya kist vs...

Arkadaş haklı :40: akıntı bişeylerin habercisidir doktora gitmelisin.Ama bebek konusuna gelince; benimde ergenlikten beri aynı derdim vardı kistmiş sebebi.Şuan 7 aylık bir bebeğim var canını sıkma yani

arkadaşalr hepinize çok teşekkürler... ben bunun için doktora gittim aslında kist olmadığını söyledi.. hormonlarıdma normal.. enfeksiyon var dedi bir hap ve fitil verdi bir hafta kullandım. ama o dönemde ilişki esnasında yanma problemim de vardı. bu ilaçları kullanınca bu şikayetlerim sona erdi. ama akıntım devam ediyor.. bu da benim kafama takıldı. 7 aydır bebek deniyoruz.. henüz sonuç yok:50: daha doğrusu belki de vardır bu ay ama henüz erken bunu öğrenmek için.. ben de düşündüm ki acaba bu akıntı tüplerde falan tıkanıklığa sebep olmuş olabilir mi?

Akıntının sekli ve zamani cok onemli. Eger adetten sonraki donemde oluyorsa normal hatta tam o akintinin oldugu zamanlar en verimli zamanlar. O akinti sayesinde spermler tuplere yuzuyor. Ama Normalde akintinin yumurtlamadan sonra adete dogru azalmasi, kurumasi lazim. Bu yasla da ilgili. 20li yaslardaki kadinlarda akinti daha cok oluyor. Yas ilerledikce akintili gun sayisi azaliyor. Eger akintiniz ay icinde surekliyse, azalip artmiyorsa bir baska doktora tekrar danisin derim. Bir de verimli akinti ilk gunler uzayan akinti oluyor, sonra su gibi oluyor. Sizinki nasil ona da bakmali. Renksiz mi? Belki doktor bir kultur testi yapar.

Ama bebek konusunda sikilmayin. 7 ay uzun bir sure degil. Insallah cok yakinda olur.

Merhaba Bende 4 aylık evkıyım ve cinsel iliski sirasinda ayrı çekiyorum aşırı derecede iliski sirasinda Beyaz akıntı oluyor sizce bu neden ve hamilelikte engel olur mu

Back