Akıllı telefonlar ve çocuklar

Bu sizin elinizde.
İsterseniz almazsınız elinize. Bebeğiniz Yemek yerken tlf la uğraşmak yerine ona şarkılar söyleyin. Onunla uzanırken ona masallar okuyun.
Illa alacaksaniz o uyurken alın gece yatmadan önce bakın bir de birisi aradığında alın.

Ben şu an çocukları uyuttum takılıyorum

Telefon bağımlıları için durumlar zor. Yolda yürürken bile ellerinde oluyor.

Bunun dışında zaten illaki hepimizin elinde telefon var.

Buraya yazarken dahi telefonla yazıyoruz çoğumuz.

Bu yüzden illaki çocuklar görecek, hayatın bir parçası oldu artık. Önemli olan abartmamak ve onların zamanından çalmamak.

Ve çocuk bilecek ; o anne babanın eşyası .

benim babam da resmen bağımlı. eve geliyorum elinde telefon uyumadığı her saniye elinde telefon var adamın. artık yüz kere söylüyorum bırak şunu, yüzünü görelim, sinir ediyor beni bu durum paylaşımımız sıfır. yazık çocuğa annesinin suratını telefon olarak görüyordur

Yani genel olarak çocuğun yanında telefon kullanmıyor musunuz arkadaşlar? Bazı insanlar sürekli konuşur olmadığı müddetçe bir şey olmaz sen abartıyorsun diyorlar aslında bu mu olması gereken?
Ben kullanmiyorum sahsen. Bazen kamerayla anneannesini veya babasini ariyoruz. Sadece o ise yaradigini zannediyor. 5 yasini doldurdu bu arada. Abartiyorsun diyenler cocuklari youtube ile buyutenler bence

Esasında biz aileler çocuklarımızı sanal çocuk haline çeviriyoruz. Geç olmadan bırakın telefonu bence

Sosyal medyamı kullanmıyorum burayada canım sıkıldıkça bakıyorum genelde kitap okuyorum ve tv yerine radyo aldık onu açıyorum akşam erken uyuyor bebeğim tvyi akşamları izliyoruz zaten anca izlenecek birşeyler oluyor filmlerde gece izleyince güzle oluyor :)o şekilde bir düzen oturttuk.

Aynen ben de eline vermiyorum alınca yemeye çalışıyor zaten

Yok öyle sürekli elimde değil sadece o kendi kendine oynarken yemek yerken falan alıyorum ama görüp istiyor ona taktım kafayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…