• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akilli kadinlara ihtiyacim var taktik icin

Böyle adamlar neden evlenir anlamam ki? Benimde oğlum var tek amacım iyi bir insan iyi bir evlat ve iyi bir eş olarak yetiştirmek. İyi insan olacak ki herkes onu sevsin iyi bir evlat olsun ki anası babası akrabaları sevsin ama iyi bir eş olsun ki yalnızca eşi onu sevsin. Gelinimden saygıdan sevgiden başka bişey istemezdim. Gerisi oğlumu ilgilendirir hayat onların hayatı evlerine neden karışayım ister boşanırlar ister devam ederler. Ama hayatta boşanma sebebi olmak istemem yuva yıkmak resmen Allah ım sen koru.

Para icin tartismak istemiyorum sabir gostermeye calsiyorum ama asla onun memleketinde yasamak istemiyorum zaten oraya gidersek kesin bosaniriz. Kv cok tatik bilen biro ve surekli doguru taktiklerle ilerliyor

Resmen somuru yaa resmen somuru, cunku sizide anneniz babaniz o yasa kadar okuttu buyuttu getirdi gidin elin tanimadiginiz kadinina tum emeklerinizi yedirin diye. Sizin adiniza cok zoruma gitti. Buna bir dur deyin birikimimiz olmayackmi cocugumuz olmayacakmi gelecegimizi dusunelim yatirim yapalim ev alalim falan diyin. Hatta soyle bir ev kredisi bir kooperatif gibi birsey bulun aylik sabit borca yazilin ki kocaniz elinde kalan paranin sadece size yettigini gorunce millete para gondermekten ve kendi ailesini dusunmesi gerektigini anlasin. Su tarz anne babadelisi meraklisi asigi erkekleri vardi goirdugum yerde dovesim geliyor yemin ederim. Tam bu kadar olmasada benzer modelide bende var ne yazikki ama yilmiyorum hic tam muhalefet hep muhalefet. Savunmaniz mantikli temelde ve cercevedeyse onlarin duygusal temeldeki icgudusel anne baba askini bir nebze sindirebilirsiniz. Evlendim kocamin maasi tamamen ailesine gidiyor ben kocami besliyorum deyin bakalim zoruna gidecek mi gitmeyecek mi ? Madem ailesine bakma meraki vardi baska bir ailenin sorumluluguna alamayacakti neden evlendi ?

Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim

Bu erkeklerde kendi ailelerinin kusurlarını kabullenemeyen var seninki olsa anında görür Valla ben senin yerinde olsam tek bir kuruş vermem banane ya ben mi düşüncem acitasyon yapıyorlar. Eşinin çok üstüne gitme birsure belliki düşkün ailesine biraz aranız yumusasin ciddi ciddi konuş bakalım oda senin seviyorsa kararlarına saygi gostericekdir bence bosver takma kafana cokda en cok insan kendini yer bitirir .

alışmış kudurmuştan beterdir.Baştan alıştırmamalıydınız diyorum.:KK20:

Yerinde olsam çalışmazdım sana mı güvenmiş madem ailesine para gönderecek kendisi çalışsın hem kendi evini hem ailesinin evini geçindirsin.

Canm benim eşimde aynıydı bunları yavaş yavaş kendine çekiceksin korkutmadan neymiş çocuk yapmayalım zamanı gelince herkes kendi yoluna gidicekmiş ne sanıyor bu kendini bulunmaz hint kumaşımı sen bence hemen hamile kal acil bir şekilde sonrada yavaş yavaş bebeğin ihtiyacı yok benim özel hastanem yok çocuğumuzun oyu olsun şuyu olsundiye kocanı çek kendine bide en büyük hatayı ben annenle anlaşamam demekte yapıyorsunuz. kimse kayın validesiyle anlaşamaz ama kocana onu belli etmicem çok seviyormuş onları ondan daha çok düşünüyormuş gibi yapıcaksın ki kv bir şey dediğinde hakkında inanmicak onları şuçlicak.......

Çalışma canım bakalım o zaman oara yetiştirebiliyor mu görsün.. seninkide aile değil mi, sende evlat değil misin? Ölene kadar onlara çalışın o zaman.. diplerine giderseniz daha çok sömürürler valla

Arkadaslar 2 yillik evliyim neredesyse. Esim cook iyi biridir. Iyi davranir hamileyken dusuk yaptigimda hastalandigimda her zaman iyi ve yumuşak kalplidir. Ancak ailesi oyle degil. Evlenirken tek bir bilezik tek bir masraf yapmadilar. Dogunun koyune gittik gorev icin ordan tain cikti baska yere gittik yek kurusa ihtiyacinizbvar mi demediler.ailemi dugunde misafirnetmediler. Dusuk yaptim ne yaptiniz ne ye ihtiyaciniz var demediler. Esim annesine cok duskun. Hepsine ayribayri para gonderiyoruz her ay. Esimin annesi param yok yatılı bakicikli yapacagim yok iste bana diyirlar ki oglun su isi yapiyo hala sen tarlaya mi geliyirsun falan diyirlar diyerek esimden para istiyo. Esimde hayirndiyemez. Evlendigimizden beri borcun icindeyuz herseyi kendimiz yaptik. Ben calismasam esimim maasi evi gecindirmez. Gönderilen paralar benim maasim. Ama bana bir kere olsun saaol kizim demiyirlar. Annesi diyir ki ben onu buyuttum ondan beklentim var. Oglu herseyi yaomak zorunda benim soz hakkim yok. Bana devlete gecersen ek is yap bile dedi yani. Kayinpeder günde 2 paket en pahali sigarayi icer halbuki ihtiyaclari yok. Neyse sorun su ki evlendigimizden beri esime.melekete tain iste diye baski yapiyorlar. Ve esimle hep bu konuda tartisiyoruz. Neler neler konustik anlattim anlasamayiz dedim annen gelinlil bekler ben yapamam dedim. Zaten arkadmdan oturuo esimin arladaslariyla dedikodumu yapan kayin pederim ben bilmiyorim sanarak esime yanimda eski kiz arladasini ima eden bir adam. Ama yok. Onzaman cocuk yapmayalim zamani gelince herkes yoluna godecek demek ki. Ben gidecegim sen gelmezsen gelme dedi bana enson. Nasil davranmam lazim..yardim
Bence bu kadar ailesine para yağdırıp bir de seni üzebiliyorsa ki yeni evlisin,eğer tayin isterde gidersen sonu olmayacağını düşünüyorsan bnce eşini al karşına konuş çocuk oldunmu işin daha zor,Allah yardımcınolsun.Sanırım ekonomik özgürlüğün var ve ailen destekçiyse bu kadar anasına düşkün bir erkekle hayat çok zor ,para yolluyorsa sen de ailene yolla o zaman bi biz çalışalım millet yesin ohh ne güzel gerçek ihtiyaç sahibi değil ve sizi kullanıyorlarsa bnce restini çek

Yerinde olsam son kez konuşurum ondan sonra yine sen olmadan da giderim tavrı yapıyorsa bırakın gitsin. Sonra içine pişmanlık çöker ama iş işten geçmiş olur. Gitsin annesinin yanında otursun :KK62:yeni evlisin hem de ya bu zamanlar sizin en iyi olmanız gereken zamanlar yazık...

nedesem bilemedim valla ama bencede işten ayrıl bu erkekler zaten böle arkadaş kadın parasıyla oraya buraya artistlik yapmaya bayılıyorlar :KK11: bu kaynanalarında derdi neyse bi vurcan agızlarına görcekler:KK34:bu durumda napılır bilmem ama kocan ayrılma konusunda sadece seni tehtit ediyosa gitmemek için elinden geleni yap uzaktan bukadar sıkıntı yapan adamlar yakında canına okurlar çünkü özel hayat falan kalmaz ama işler kötüye gidersede git peşinden bide öle dene bakalım yapıcak bişey yok çünkü imtihan dünyası....

Back
X