Akıllı kadınlar yalnızmı kalırrr?sizce ne kadar doğru?

incir_kusu

Papatya
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
281
0
46
a.s. az önce tv de haberleri seyrediyordum ve bir haber çıktı.araştırmalara göre akıllı kadınlar yalnız kalıyormuş.sizceeeeeeeee

akıllı kadın yalnızmı kalırrrrrrr?????

cok tartısmalı bı konu CADIARZU
bazen akıllı davranıp sacma sapan ılıskılere gırmemek yalnızlıga mahkum olmak daha ıyı ama bu sadece madalyonun bı yuzu..

Akıllı kadın yalnız kalmaz.Tam tersine parmağının ucunda her daim oynatacağı bir erkek bulunur akıllı kadının.Aptal kadın yoktur.O yetiye sahip olamayıp yalnızlığı seçen kadın vardır.yerimseniben

genellenecek bi cevabı yok bence
yani akıllı kadın yalnız kalır evet diye bi sonuç çıkarmak doğru gelmiyor bana
ama şöyle olabilir.kariyer tutkusu ve hırs kadını yalnızlığa itebilir

Bu aslında göreceli bir kavram kimine göre akıllılık erkeği idare etmekiken kimine görede erkeğe kafa tutabilmek her alanda mat etmek açıklarını aynı şekilde yüzüne vurmak erkekle aynı kulvarlarda çarpışa bilmektir.Durum böyle olunca yalnız kalması kaçınılmaz olur sanıyorum.:içelim:

akıllı kadın yalnız kalıyorsa bütün ilişkisi olan kadınlar aptal mı o zaman?
bu genellemeden böyle bir sonuç çıkartırım ben ki,
kesinlikle yanlış,
akıllı kadın kendi mutluluğunu bir erkekte aramadığı için onu taşıyacak erkek zor bulunur sadece,
her erkek kendine yetebilen kadını taşıyamaz, kendine bağımlı hale getirmek ister çünkü,
akıllı kadınsa buna izin vermez belki bu anlamda görünüşte yalnız kalır,
yine akıllıysa bu kadın bunu yalnızlık olarak görmez özgürlük olarak görür,
bir erkeğin prangasıyla yürümektense yalnız devam eder yoluna,
yani yalnız kalmaz, özgür kalır..
hepsi bu.....

bence akıllı kadın hiçbirzaman yalnız kalmaz kalsada başının çaresine bakmayı bilir!
saçma bi genellme evli kadınlar yada yalnız olmayan kadınlar aptalmı yani nese sonuç olarak ben zekaya önem veren biriyim erkekte kadında yeterince akıllı olmalı güzellik geçicidir ama zeka böyle değil...

Bugün haberlerde dinledim bu soruyu.Neden yalniz kalsinki cokkk güzel bir evliligi olur bence akilli bir kadin herseyi basarir.

a.s.öncelikle yorumlarınız için tşkler.bencede akıllı kadın her istediğini yapa bilen kadındır.yalnız kalacağına inanmıyorum.aksine herzaman yanında biri olur.erkeğinide nasıl idare edebileceğini de bilir.aslında aptal kadın yok bütün kadınlar akıllıdır.sadece bunu nasıl ve nerde kullanacanı bilmeli.aklını kullanan kadın herzaman kazanırrrrrrrrrrr......herşey bizim elimizde bunu unutmayalımmmm.....biz kadınlar olmadan erkekler zaten bir hiç.bizden üstün olduklarını düşünselerde biz onlardan daha akıllıyız...... +(Kötü Kazen) biz istediğini elde edebilenizzz...:enbuyukkk:

bence akıllı kadınlar hiçbir zaman yalnız kalmazlar,sevenleri çoktur,akıl alanları çoktur ve bence erkeklerde akıllı kadınları sever...
ama bu akıl aşırı hırsa kadar götürmüşse kadını işte o zaman yalnız kalabilir diye düşünüyorum...
sevgiler...

iki türlü akıllı kadın vardır. birinci türe girenler akıllı olmaları dolayısyla gördükleri yanlışları kabul etmezler, hatalara göz yummazlar ve bunun sonucunda hata yapmayan erkek olmaması nedeniyle doğal oalarak yalnız kalırlar. ikinci türe giren akıllı kadınlarımız ise, erkeklerin bu tavırlarını bilmeleri dolayısıyla, nie akıllı olduğumu belli edipte yalnız kalayım, öyle yada böyle yanımda dursun diyerek gördüklerini görmemezlikten gelen kadınlardır.Her halukarda kadın akıllıdır.yalnız kalsın yada kalmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…