Günaydın, benim kayınpederim yaklasık bi senedir akıllı ilaç tedavisi ve kemoterapi görüyoakilli ilacla beraber kemoterapi kullanan yada boyle bi tedaviyi goren yakini olan arkadaslar cevap verirseniz sevinirim..
3 aylik tedavi sonucunda ' tedaviye yanit pet ' i cekindi esim sonuç olarak kisaca olanlarda gerileme ve yok olma olmus fakat farkli yerlerde cikmis ..
Bu normal bi surecmi
Yada bizim gibi olan
Allahim kimseye gostermesin ..
Allah şifa versinakilli ilacla beraber kemoterapi kullanan yada boyle bi tedaviyi goren yakini olan arkadaslar cevap verirseniz sevinirim..
3 aylik tedavi sonucunda ' tedaviye yanit pet ' i cekindi esim sonuç olarak kisaca olanlarda gerileme ve yok olma olmus fakat farkli yerlerde cikmis ..
Bu normal bi surecmi
Yada bizim gibi olan
İşyerinde bi arkadaşımıza 4.evre göğüs kanseri teşhisi kondu, akıllı ilaç ve kemo uygulandı hala uygulanıyor sanırım, keyfi yerinde 2.5 sene geçti, o ilk ağızdan daha iyi anlatırdı tabi süreci, çeken bilir sonuçta ama 4.evre diyince biz baya korkmuştuk, göğüsleri alındı ama bunlar halledilemeyecek şeyler değil isterse yaptırır canı sağolsun da, eşinize çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Amin butun herkeseAllah şifa versin
Yani bu normal bi surec cevabiniz icin cok sagolun Allah im onada sifa versin insAllah cok zor cok Allah onlara guc versin onceGünaydın, benim kayınpederim yaklasık bi senedir akıllı ilaç tedavisi ve kemoterapi görüyo
Sürekli ben ilgilendiğim için sürece hakimim
Üç aylık kontrol petlerinde bi çok kes onunda gerileme yada olduğu gibi kalma( yani ilerlememe) şeklinde gelişti süreç
Farklı yerlerdede çıktığı oldu
Doktorlar ya ilaç değişimi yapıyor, yada gerçekten ilacın hastalığı gerilettiğini düşünüyosa aynı ilaca bi süre daha devam ediyor
Çok geçmiş olsunn, rabbim şifa versinn
Amin Allah kimseye gostermesinçok geçmiş olsun, rabbim şifa versin.
Sagolun Allah im kimseye göstermesinBir bilgim yok ,Allah sifa versin demek istedim
Amin çok saolunnYani bu normal bi surec cevabiniz icin cok sagolun Allah im onada sifa versin insAllah cok zor cok Allah onlara guc versin once
Evet bu normal bir süreç. Kayınvalidem 4. evre kolon kanseriydi ve beyin dahil pek çok yerinde metastas vardı. Önce yoğun bir kemoterapi süreci, ara ara da akıllı hapla tedavi görüyordu. Kanser büyük ölçüde temizlense de ilk yılında beyin metastasları devam etti, daha sonra ise akciğerde de görülüyordu. Üçüncü yılında neredeyse hepsi temizlenmişti. Kemo ile akıllı ilaç arasındaki fark, kemo kayınvalidemi çok zorluyordu, akıllı ilaç ile daha rahat etmişti fakat son dönemlerinde doktorları kemo ile devam etmeye karar vermişti.akilli ilacla beraber kemoterapi kullanan yada boyle bi tedaviyi goren yakini olan arkadaslar cevap verirseniz sevinirim..
Bu normal bi surecmi
Yada bizim gibi olan
Amin aminSagolun Allah im kimseye göstermesin
çoğu doktor böyle, biz okuyup doktor olmaya çalıştık bu süreçte. bu süreç vakit, sabır, akıl, nakit.. hepsini bir arada gerektiriyor. İstanbuldaysanız ASM nin doktorları iyidir. Bize uzak kalıyor diye evi bile anadolu yakasına taşımıştıkacaba sorun bizde mi geri zekalıyız anlamıyoruz diye her görüşmeye cep telefonunda ses kaydı açıp öyle giriyorum. Çıktıktan sonra 3-4 kez dinliyorum yok ağzında geveliyor duruyor sonuç yok, bilgi vermek yok, doktor konuya hakim değil.
Bu tedaviler hastanın bağışıklık sistemini neredeyse yok ettiği için bir noktadan sonra candida mantarı riski ortaya çıkıyor. Hastanızı şekerli yiyeceklerden lütfen uzak tutun, bağırsak florasını güçlü tutacak bir diyet uygulayınçok çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?