Akıllı alışveriş serüvenimizi birlikte yazalım

kızlar çok güzel bi konu olmuş, ben de böle bi konu açmıştım da pek ilerlememişti, velhasılıkelam, takipteyim

Dax görünce yazayım dedim. Ben de kullanıyorum, çok işe yarar bir ürün. Extra olarak kaşlarıma da kullanıyorum. Deli gibi çoğaldı, seyrekliği geçti :)
merhaba saçları da çoğaltıyor mu bu dax dediğiniz ürün, çünkü aşırı dökülmem var :/

kızlar aradolu'da şu an %50 indirim var. organik salça alacaktım ben de ama yine kalmamış galiba

kızlar bende yazayım pantene kullanıyordum şampuanda bu hafta riske girdim ipek aldım çok memnun kaldım fiyatı 4,45 tl
ha bir de bu hafta a 101 de 500gr coffematte cam fincan hediyesiyle 8,95 biz haftasonundan 3 tane aldık bile

coffematte ben çok içerdim bir zamanlar,sütlü kahve bile yapsam koyardım. ama çok zararlı söylemeden edemedim. içeriğini bir okusanız

coffematte ben çok içerdim bir zamanlar,sütlü kahve bile yapsam koyardım. ama çok zararlı söylemeden edemedim. içeriğini bir okusanız

evet doğrudur canım ama yapacak bişey yok çalışma hayatında hızlı olması adına zaten bi çok zararlı şeyi tüketmiyormuyuz

evet doğrudur canım ama yapacak bişey yok çalışma hayatında hızlı olması adına zaten bi çok zararlı şeyi tüketmiyormuyuz
işte ben de masa başındayım devamlı ve 3'ü bir aradalar,coffee-mate'ler neler neler içiyordum. bıraktım,siz de haklısınız. kurtarıcı oluyor. lakin yine de söylemek istedim,burası yeri değil uzatmayayım

hanımlar,kadınlar günü indirimleri başlamış. özellikle flormar,gratis ve watsons'a bakın derim.

Kadınlar günü indirimlerine baktım
Benim ihtiyacım yok ev stok dolu

Bakım ürünleri alacak arkadaşlar migrosdan alın
Makyaj malzemeleri için şehrinizde varsa rossman ve eve kozmetik yoksa küçük kozmetik dükkanlarına bakın

Gratis watsons bindirim yapıp indirime girmiş yine

Bayadır alışveriş yapmıyorum
Mavide beğendim bir mont vardı
Sezonda 299 tl ydı almamıştım
Şimdi 170 tl ye aldım

Kendime şart koymuştum
bu montu aldığım için evdeki montlarımdan birisini ihtiyacı olan birine vermek için ayırdım

Carrefoursalarda cilt bakım ürünlerinde ve saç boyalarında %50 indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…