Hoşgeldin
Tabiki seve seve canımHoşgeldin
Desteklerini bekliyorum
8 martta süper indirimler oluyor %50 hiç kaçırılmamalı stoklar yenilenmeli14 şubat, 8 mart indirimlerini beklemedeyim. Özellikle kozmetik alınacaksa beklenmeli.
merhaba saçları da çoğaltıyor mu bu dax dediğiniz ürün, çünkü aşırı dökülmem var :/Dax görünce yazayım dedim. Ben de kullanıyorum, çok işe yarar bir ürün. Extra olarak kaşlarıma da kullanıyorum. Deli gibi çoğaldı, seyrekliği geçti :)
Merhabakızlar çok güzel bi konu olmuş, ben de böle bi konu açmıştım da pek ilerlememişti, velhasılıkelam, takipteyim
coffematte ben çok içerdim bir zamanlar,sütlü kahve bile yapsam koyardım. ama çok zararlıkızlar bende yazayım pantene kullanıyordum şampuanda bu hafta riske girdim ipek aldım çok memnun kaldım fiyatı 4,45 tl
ha bir de bu hafta a 101 de 500gr coffematte cam fincan hediyesiyle 8,95 biz haftasonundan 3 tane aldık bile
coffematte ben çok içerdim bir zamanlar,sütlü kahve bile yapsam koyardım. ama çok zararlısöylemeden edemedim. içeriğini bir okusanız
işte ben de masa başındayım devamlı ve 3'ü bir aradalar,coffee-mate'ler neler neler içiyordum. bıraktım,siz de haklısınız. kurtarıcı oluyor. lakin yine de söylemek istedim,burası yeri değil uzatmayayımevet doğrudur canım ama yapacak bişey yok çalışma hayatında hızlı olması adına zaten bi çok zararlı şeyi tüketmiyormuyuz
HoşgeldinnBen de gelebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?