Akıllı alışveriş serüvenimizi birlikte yazalım

Ben bilmeyenlér için isim vereyım higthgenic dıye mavı sulu bı fısfıs
Musluk dusakabın pencere cam aynaĺarda kullanıyorum benım sag kolum oldu resmen

Dax görünce yazayım dedim. Ben de kullanıyorum, çok işe yarar bir ürün. Extra olarak kaşlarıma da kullanıyorum. Deli gibi çoğaldı, seyrekliği geçti :)

Dax görünce yazayım dedim. Ben de kullanıyorum, çok işe yarar bir ürün. Extra olarak kaşlarıma da kullanıyorum. Deli gibi çoğaldı, seyrekliği geçti :)
Kaş için kullandığını bilmiyordum şaşırdım şimdi: )) nasıl uyguluyorsun kaşlarına?

Kaş için kullandığını bilmiyordum şaşırdım şimdi: )) nasıl uyguluyorsun kaşlarına?
Çok önemli bak burası. Saçına sürüyorsun ya, sonra parmak ucuna minicik alıp eritiyorsun iki işaret parmağını birbirine sürerek. Sonra, kaşlarına sür, oldu da bitti maşallah Ahım şahım bir uygulama yok tabi ki 2günde bir saçlarıma yaparken, kaşlarıma da sürdüm. Ne olabilir ki diyerek Sarı-kumral arası olan seyrek kaşlarım doldu :) 2haftada oldu sanırım.

Cok guzel bi topik olmus -Mavi .
Alışverişte indirim ben hobim oldu resmen. Ozellikle gida ve deterjan. Migroslar bunun icin cennet gibi.
Migrosun uygulamasindan indirimlerini hergun takip ederim. 60 tl uzeri alis veriste 9 tl ye dusen harika urunleri var. Mesela evdeki camasir deterjani stogumu bu kampayalara borcluyum. Bundan 2 yil kadar once komili zeytinyagi cok plurdu bu kampanyalarda o zamanlarda bolca zeytinyagi biriktirmistim.
Bunun disinda bim ve a101 i takip ederim oralarda bazen hic akliniza gelmeyecek seyler acayip indirimli oluyor.

A101 de vazgecemedigim bir urun var ki kendisini internet haric hiçbir markette bulamadim o da abc parfumia yumusatici mor sise. Yok boyle koku yok boyle kalicilik. Akliniza gelebilecek butun yumusatici markalarini ve cesitlerini denedim boyle kalicisi yok.

1 aylik yemek listem var. Gunler kayiyor bazen ama her zaman ne yapacagim bellidir. Ona gore alisveris yaparim. Hic bir seyi fazla fazla almam. Semp pazaruna yeni alternatifim var su siralar. Bizim pazarin yakininda buyuk manav reyonu olan iki buyuk market var. Pazar oldugu gun meyve sebzede super indirim yapiyorlar. Pazar yolunun ustundeler gecerken soyle bir fiyatlara ve urunlere bakarım sonra pazari gezerim.

Et urunlerini eskiden mahalle kasabindan alirdim kasap amca satti dukkani yeni sahibinin de tipini begenmedim( kollar killi killi) o yuzden artik migrostan ve ya et balik kurumundan yapiyorum. Migrosta tavuk hindi ve hazir koftelerde 1 alana 1 bedava kampanyasi oluyor onlari kacirmiyorum.

Simdilik bu kadar ben takip ettigim kataloglardan infirimleri toplar size de haber veririm.

Aklını seveyim güzel bilgiler

Hoş geldin güzellik baya faydalı olacak hepimiz için daha şimdiden bir sürü şey öğrendim

İndirim bilgileri şahane olur
Dererjan kanayan yaram takıntım var çok alıyorum sonra gelsin incir ağacı
Yumuşatıcıyı deneyeceğim mutlaka
Yemek için bende liste yapıyorum ama haftalık aylık düzene heçemedim henüz
Hoşgeldin iyiki geldin

Shanna hoş geldin
Seni biliyorum baya bakımlı hatunsun
Giyim ve kozmetik adına senden beklentim oldukça yüksek

Ahh o sepetin gözü çıksın doldurunca boşaltamıyorum
Sonrada çoğu olmuyor başkalarına hediye ediyorum
Senin taktiğini uygulamaya geçmem lazım

Sirkeyi bende çok kullanıyorum
Saçlarıma
Camları silmek için
Bulaşık makinasında
Yerleri silmede
Yanlız baya kötü kokuyor diye memnun değil eşim
Şu şeffaf olan temizlik sirkesi diye satılandan aldım ama memnun kalmadım aynı etkiyi göstermiyor
Evde yapmayı deneyeceğim

Cok mantıklı bende denicem bunu

Merhaba

Bende birkaç şey yazmak istedim.
Deterjan ,havlu kağıt,makarna gibi uzun vadede bozulmayacak ürünleri toptan alırım.O yüzden Metro marketi kullanıyorum.
Bakliyat için yaşadığım yerde toptancım var orayı kullanıyorum.Markette 1 kilo pirinç fiyatına 2 kilo almış alıyorum.
Migros indirimlerini takip ederim.Özellikle sıvı yağ konusunda
Et için kasap kullanırım.Aldığım ürünleri yemeklik olarak porsiyonlar öyle saklarım.
Şimdilik aklıma gelen bunlar

Shanna hoş geldin
Seni biliyorum baya bakımlı hatunsun
Giyim ve kozmetik adına senden beklentim oldukça yüksek
Hoş bulduk canım . Teşekkürler kendi capimda biseyler yapıyorum iste :)) elimden geldiğince yazarım buraya aklıma geleni

Sebze meyve pazardan alınır,hem taze hemde fiat olarak uygun oluyor..
Marketlerde indirime girince fena olmuyor..
Giyim işide öyle aklıma geldikçe yada görüp beğenince alıyorum..
Çok sinirliysem özel gidip alırım,kendimi deşarj ediyorum resmen.

H&M i seviyorsanız bir bakın derim son yüzde 70 indirimi var
Sanırım son günleri
Sezonda 119 tl olan beğendiğim hırkayı 20 tl ye aldım
Zaranın indirimide güzel
Eşim bir ceket aldı 110 tl ye sezonda 240 tl miş
Bu inditex grubu güzel indirim yapıyor
İki kez indirim yapıyorlar ilki %30 %50 o bitti ikinci indirimdeler oda %50 %70 oluyor
Bershka
Pull&Bear
Zara
Stradivarus

Bende merroya çok gidiyorum ama ne zaman gitsem listenin dışına çıkıyorum
Biz kek ve gibi şeyleri oradan koliyle alıyoruz
Sebzelerimi oradan alıyordum ama buradaki yorumlardan sonra semt pazarına gitmeye karar verdim
Birde çayı şekeri oradan en büyüklerden alıyorum böylece yılda iki kez alsam yetiyor
Markette çok para harcıyorum bundan sonra ikiye bölmeye karar verdim
Bir ay deterjanlar
Diğer ay bakliyatlar vs gibi
Bakalım nasıl olacak
Market indirimlerinide buradan takip etmeyi umuyorum
Sizlere güveniyorum :)

Lina ne alıcan annem sor kuzum
Blog gibiyim

Ben makyaj yapmıyorum. Banyo sabunum babamın yaptığı zeytinyağlı har sabunu. Defne sabunu da derler. Misss gibi kokar. Annemin kokusudur benim için har kokusu:) Saçlarımı arada sadece har sabunuyla yıkarım. Tamamen organik:) Beslemiş bakımını yapmış olurum içindeki zeytinyağı ile. Sabundan kaynaklı sivilce de çıkmaz yüzümde veya vücudumda. Tamamen organik bulursanız şanslısınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…