• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı alışveriş serüvenimizi birlikte yazalım

Ben makyaj yapmıyorum. Banyo sabunum babamın yaptığı zeytinyağlı har sabunu. Defne sabunu da derler. Misss gibi kokar. Annemin kokusudur benim için har kokusu:) Saçlarımı arada sadece har sabunuyla yıkarım. Tamamen organik:) Beslemiş bakımını yapmış olurum içindeki zeytinyağı ile. Sabundan kaynaklı sivilce de çıkmaz yüzümde veya vücudumda. Tamamen organik bulursanız şanslısınız:)
O sabunu bende bi heves yaptırdım ama saçlarım boyalı olduğu için iyi gelmedi
Kutu kutu dolapta duruyor arada kokusunu çekiyorum :-)

Bulunduğum şehirde Sephora mağazaları kapanıyor.Muhtemelen Türkiye pazarından çekiliyorlar.
Şehrinizde varsa şayet bi uğrayın.
Farlar 20 liraya kadar düşmüş.

Son dakika flaş haber gibi oldu bu saatte :KK53:

Bulunduğum şehirde Sephora mağazaları kapanıyor.Muhtemelen Türkiye pazarından çekiliyorlar.
Şehrinizde varsa şayet bi uğrayın.
Farlar 20 liraya kadar düşmüş.

Son dakika flaş haber gibi oldu bu saatte :KK53:
Benim bulunduğum şehirdede yok malesef kapanacaklarını duymuştum
Gerçi hergün yapsam beş yıl yetecek makyaj malzemesi var:KK53:
İnsan oğlu cidden doyumsuz:63:

Bende bu sabah Güçlü Mete yi dinlerken Tekin acar kozmetik dükkanlarının bir kısmının kapanacağını söyledi krizden dolayıymıi. Bilemiyorum indirimi olur mu ama dikkate alın yinede :)

O sabunu bende bi heves yaptırdım ama saçlarım boyalı olduğu için iyi gelmedi
Kutu kutu dolapta duruyor arada kokusunu çekiyorum :-)
Kokusu bile işe yarar değil mi:) evet iyi gelmiyor boyalı saçlara bi arkadaştan yine duymuştum.

Bende bu sabah Güçlü Mete yi dinlerken Tekin acar kozmetik dükkanlarının bir kısmının kapanacağını söyledi krizden dolayıymıi. Bilemiyorum indirimi olur mu ama dikkate alın yinede :)
Aa bak burda oda yok ben nasıl mahrum bir şehirde yaşıyorum böyle:duduk:

Kokusu bile işe yarar değil mi:) evet iyi gelmiyor boyalı saçlara bi arkadaştan yine duymuştum.
Ben seviyorum kokusunu
Gerçi ben temizlik kokan herşeyin bağımlısıyım:dondurma:
O yüzden markete falan gittimi kontrolü kaybediyorum hepsinden alıyorum:bicak:

Bilginin en büyük düşmanı bilgisizlik değil , bildiğini zannetmektir demiş sevgili Stephen Hawking

Ben baya har vurup harman savuranlardanım:kızgın:

Artık bu duruma bir dur demeye karar verdim:rapci:

Tüketmiyoruza dahil olamayacağımı biliyorum :KK53:

Bu yüzden bilinçli tüketici olma yolunda ilerlemek ilerisi içinde en mantıklısı

Burada giyim , kozmetik , bakım ürünleri , ev ihtiyaçları vs için bildiğimiz indirimleri
neyi nereden ne kadara aldığımızı
daha iyi verim aldığımız ürünleri
kullandıklarımız hakkındaki yorumlarımızı paylaşırız diye düşündüm :KK54:

oy ne güzel konu. Tam annemlik. O takip eder böyle şeyleri. Hangi ürün nerede indirimde. Ben de yolumun üstünde hangi market varsa ona uğrayıp parça parça alıyorum valla. İndirimini takip ettiğim tek şey uçak biletleri ve turlar :) Bak onda çok pis ölücüyümdür.

oy ne güzel konu. Tam annemlik. O takip eder böyle şeyleri. Hangi ürün nerede indirimde. Ben de yolumun üstünde hangi market varsa ona uğrayıp parça parça alıyorum valla. İndirimini takip ettiğim tek şey uçak biletleri ve turlar :) Bak onda çok pis ölücüyümdür.
Uçak biletleri benimde favorim burayada yazEn Büyük TÜRKİYE
Annenede hemen bir üyelik al tecrübelerinden faydalanalım:dondurma:

Aradolu sitesini biliyorsunuzdur
Organik delisi olarak ben baya müdavimiyim
Tüm ürünlerde %50 indirim var kargoda ücretsiz ancak alt limiti 50 tl hatunlar

Bu aralar en çok kullandığım ve beğendiğim kozmetik ürünlerini yazayım bende.
İlk olarak her gün düzenli kullandığım
Nivea Yüz Temizleme Suyu
images.webp
Benim yeni keşfettiğim cilde gerçekten tazelik ve canlılık kazandıran etkisiyle kalbimi çalan ürün. Makyajdan önce cildimi temizlemek amaçlı kullanıyorum, baz kullanmama gerek kalmıyor. Pamuğa döküp cildinizi sildikten sonra cildinizin canlandığını hissediyorsunuz,ayrıca kokusuz. Makyaj kalıntılarını da iyi derecede temizliyor, denemekte fayda var.

John Frida Kahverengi Saçlar
images.webp
Yeni kullanmaya başladığım bu seriyi oldukça beğendim. Yılbaşı indiriminde yakaladığım ürün vadettiklerinde başarılı bir ürün. Kahverengi saçların rengini açmayı amaçlıyor. Bunu kullanarak gözlemledim kullandıkça saça ışıltı ve renk açıklığı kazandırıyor. Kesinlikle kremiyle birlikte kullanılmalı bu tarz ürünler tamamlayıcı ürünlerle birlikte kullanıldığında daha çok işe yarıyor. Aynı serinin, sarı saç,koyu renk saç, kahve saç gibi birçok seçeneği var. Oldukça beğendim.

Emily Göz Kalemleri
images (1).webp
Fiyat açısından ve sürüş tekniği olarak en beğendiğim göz kalemleri diyebilirim. Piyasaya fahiş fiyatlara satılan kalemlerden bin kat güzel. Birçok rengini edindim. Far niyetine de kullanıyorum dağıtması oldukça kolay. Gün içinde fazla akma yapmıyor, çok kremsi bir yapıda olmadığı için. Hem uygun fiyatlı hemde performansı güzel bir kalem daha ne olsun. Fiyatı 2.50 tl

Flormar 07 Far Paleti
teszt-flormar-nudedudes-eyeshadow-palette-rewiev-3.webp
Bu paletin methini duymayan yoktur heralde. Oldukça doğal tonları içinde bulunduran günlük makyajda kurtarıcınız olacak bir palet. Toprak tonları şüphesiz makyajda en çok tercih edilen renklerdir. Yapısı oldukça yumuşak,tozutma yapmıyor beğendiğim renkleri bir araya toplamışlar. Aynı renklerden başka paletlerim de var ama içlerinde en başarılı bulduğum palet bu oldu.

Essence Extreem Mascara
images (2).webp
Bu aralar en çok kullandığım rimel bayılıyorum. İstediğim dolgunluğu bu rimelle elde ettim sonunda. Normalde plastik uçlu rimel sevmem ama buna şans verdim ve beni memnun etti. Kıl fırçalara kıyasla eminim ki daha başarılı. Siyahlığı,kirpikleri dolgunlaştırması süper, mutlaka şans verilmeli bu rimele.

Şimdilik aklımdakiler bunlar yazılarıma devam edeceğim :KK200:

Aradolu sitesini biliyorsunuzdur
Organik delisi olarak ben baya müdavimiyim
Tüm ürünlerde %50 indirim var kargoda ücretsiz ancak alt limiti 50 tl hatunlar
bu konuyu ben de takip edeyim :)
-Mavi -Mavi ben de aradolu delisiyimdir,hem organik bakliyatlarımı,sirkelerimi,salçalarımı oradan alıyorum hem de vegan ürünlerimi. son 1-2 aydır vegan kategorisini açtı daha rahat ettim. vegan peynirlerimi vs aldım indirimden şimdi, sayende haberim oldu teşekkürler.
aradolu'da indirim oldukça ben de yazarım buraya.

bu konuyu ben de takip edeyim :)
-Mavi -Mavi ben de aradolu delisiyimdir,hem organik bakliyatlarımı,sirkelerimi,salçalarımı oradan alıyorum hem de vegan ürünlerimi. son 1-2 aydır vegan kategorisini açtı daha rahat ettim. vegan peynirlerimi vs aldım indirimden şimdi, sayende haberim oldu teşekkürler.
aradolu'da indirim oldukça ben de yazarım buraya.
Bu gece bitiyor hemencik al :dondurma:
Bende veganım :KK53:
Normalde keseye biraz zarar bir site ama indirimde çok uyguna geliyor ki bu ürünlerin çoğunu dışarda bulmakta çok zor
Hoşgeldin her daim buyur gel :KK19:

Bu gece bitiyor hemencik al :dondurma:
Bende veganım :KK53:
Normalde keseye biraz zarar bir site ama indirimde çok uyguna geliyor ki bu ürünlerin çoğunu dışarda bulmakta çok zor
Hoşgeldin her daim buyur gel :KK19:
aa vegan mısınız:oha::oha:
sitede vegan birine denk gelmek çok hoşuma gitti. ne kadar süredir vegansınız?
aradolu evet biraz pahalı ama marketlerdeki organik reyonları da aynı, o yüzden el mahkum diyorum:KK14:

aa vegan mısınız:oha::oha:
sitede vegan birine denk gelmek çok hoşuma gitti. ne kadar süredir vegansınız?
aradolu evet biraz pahalı ama marketlerdeki organik reyonları da aynı, o yüzden el mahkum diyorum:KK14:
Kendimi bildim bileli öyleyim
Nasıl oldu ne olduda böyle oldum hatırlamıyorum:KK53:

Kendimi bildim bileli öyleyim
Nasıl oldu ne olduda böyle oldum hatırlamıyorum:KK53:
ben 3-3.5 yıldır vejetaryenim,son 8 ayda da tam anlamıyla vegan oldum:KK200:
arada vegan ürünler konusunda da konuşuruz o zaman iyi oldu:dondurma:

Back
X