Blog blog gezmekten yoruluyorum bir ürün arşatırdığımdaPazar haftalık yapılmalı ve mutlaka semt pazarlarından alınmalı:) Hem taze hem uygun hem bereketli hem çeşitli:) Püf nokta akşam vaktine doğru giderseniz fiyatlar biraz daha düşmüş olur:)
Teşekkür ederim-Mavi gayet faydalı bir konu takibe aldım. Gelip yazacağım inşallah. Şu an kızımı uyutuyorum:)
Şahane olur hep gel burayaKozmetik üzerine yardımcı olurum, ilgilendiğim bir konudur kendisi
Bugünkü deneyim için tebrikler darısı banaGüzel bir konu olmuş, teşekkürler.
Ben de dünyaya kaç kere gelinecek sanki, alayım, mutlu olayım diye düşünenlerdenim
Bunu değiştirmeye karar vermiştim ve ilk sınavımı bugün geçtim.
Gratis'e gittim ve tek ihtiyacım olan ürünü alıp çıktım. Tabi çıkana kadar sepeti doldurmadım desem yalan olurHepsini tek tek yerlerine yerleştirdim.
Mesela uzun süredir haftalık yemek listesi hazırlıyorum ve yapacağım yemeği bilip malzemesini alıyorum. Eskiden aylık alışverişe çıkardık, ama 15-20 gün sonra tekrar gitmek gerekirdi. Liste olunca fark ettim ki daha az harcıyoruz. Bir deneyin derim, hem ne pişirsem düşüncesi de olmuyor.
Aynı zamanda Karatay beslenmesi yapıyoruz artık, haliyle abur cubur almayı kestik ve ciddi anlamda hem yer tasarrufu oldu hem de para.
Giyim için görerek de alıyorum, internet sitelerinden de faydalanıyorum.
Ama hep dikkat etmekle geçmek hayat, arada kendimizi şımartmalıyız bence.
Şahane olur hep gel buraya
Kullandıkların hakkında bilgiler verirsen şahane olur
Bir rimel alacağımda bile bin tane oluşundan kafam karışıyor
Çok güzel olur senin mini blogun olur bizde takipçilerinTabiki gelirim
Bir faydam dokunursa ne mutlu bana, olumlu olumsuz tüm kullandıklarımı paylaşırım. Yeni alınanları da incelemesini yaptıktan sonra değerlendirip yazarım arkadaşlara da fikir olur
Çok güzel olur senin mini blogun olur bizde takipçilerin
Açarsan onada damlarım ben ama burayıda unutmaBen ayriyeten bir topik açmayı düşünüyordum bunun için ama kısmet burasıymış. Her zaman yardımcı olurum elimden geldiğince, bilgim dahilinde.
Açarsan onada damlarım ben ama burayıda unutma
Canımm harıka bı konu buuHannaz N nscckts @Kahve-Kokulu-Kadin Nevreste deynepnaz S shot @Meg Shanna Mune Ausencia Munzevi Zencefil kavun kokusu mugehatun HanimKelesimiGetir neden etiketlediki bu şimdi diyenler olacaktır aranızdan nedendir bilinmez aklıma ilk gelenler sizler oldunuz
Bilgi paylaşımı güzeldir
Rimel ve goz kalemım dısında makyaj urunu kullanmam rimelde tek dıkkat ettıgım suda akmaması ve fırcasının en tombıs en kalın ve yuvarlak olmasıŞahane olur hep gel buraya
Kullandıkların hakkında bilgiler verirsen şahane olur
Bir rimel alacağımda bile bin tane oluşundan kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?