• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı alışveriş serüvenimizi birlikte yazalım

Ben de alışveriş alışkanlıklarımdan bahsedeyim öyleyse.

Öncelikle evliyim ve bir kızım var 9 aylık.

Biz toptan market Alışverişini büyük gros marketlerden alıyoruz. Gerçekten uyguna geliyor. Mesela bizim aldığımız bebek bezi 54 lüsü 20 lira. Ama diğer market ve bebek mağazalarında 50 lisi 24 lira idi.
Bu markete giderken de liste yapıp gidiyoruz.
Söylemesi ayıp sucuk ve pastırmayı çok seviyoruz ve evden eksik etmiyoruz. Ama bir alışverişte ya sucuk ya pastırma alıyoruz. İkisini birden almıyoruz.

Gene temizlik malzemesini de toptan alıyoruz.

Artık temizlik malzemelerini bir kenara bırakıp arap sabunu almayı planlıyorum.
Eve de 2 haftada 1 yerine ayda 1 temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.

Kolay kolay kıyafet alışverişi yapmıyoruz. İki çantam var hep onları kullanıyorum. Takı toka almam. Makyaj da çok yapmıyorum. Bu konularda masrafsızım.
Yakın zamanda kızım için bahar ve yazlık kıyafetler almam gerekecek.

Kitap okumayı çok seviyorum. Ama alışveriş konusunda kıstım kendimi. Mevcut kitaplarımı okuyorum.

Sebze meyve alışverişimiz %95 pazardan. Çok tek tük marketten alırız.

Gratisin anneler günü indirim mesajı

ANNELER GUNU INDIRIMI BASLADI!9-14 Mayis arasi Sleek makyaj,Loreal Paris makyaj ve yuz bakim,Nivea,Diadermine yuz bakim,Benri gunes %50;Max Factor,Gosh makyaj 1alana 1bedava;The Balm,Wet'n Wild,Maybelline makyaj %40 ve bircok urunde INDIRIM firsati

Cattefour ve migros indirimleri başladı
Bakım ürünleri ve parfümlerde %50 indirim var

Gratisin anneler günü indirim mesajı

ANNELER GUNU INDIRIMI BASLADI!9-14 Mayis arasi Sleek makyaj,Loreal Paris makyaj ve yuz bakim,Nivea,Diadermine yuz bakim,Benri gunes %50;Max Factor,Gosh makyaj 1alana 1bedava;The Balm,Wet'n Wild,Maybelline makyaj %40 ve bircok urunde INDIRIM firsati
İşte bekledıgım mesaj :)

IMG_6616.webp

IMG_6617.webp
Piknik ürünleri kullanışlı oluyor

Ben alışverişi bittikçe yapmayı tercih ediyorum.
ama uygun fiyatlı yerlere gidersem yedek aldıgım da olur.

Eveshopda çok güzel indirimler var ihtiyacınız var ise bi bakın derim

Modanisa da ikinci ürüne %50 indirim var
Ben ayakkabılarını çantalarını çok beğeniyorum
Kaliteli oluyor

IMG_7053.webp
IMG_7019.webp
IMG_7020.webp

Krep tavalarından ve kek kalıplarından alacağım
Birde golden rose mini mat rujlardan
Tam çantalık

En sevdiğim inditex grubu indirimi başlamış ilk bir kaç gün %50 son gün %70 indirim oluyor
Bakmakta fayda var :)

Merhaba ben yeni uyeyim.Boyle bi topige ihtiyacm vardı çok iyi denk geldi :))
Ben 3 senelik evliyim çocuğum yok.
Alisveris siz konusu olunca gözüm hiç birşey görmüyor yazdıklarınıza hayran kaldım açıkçası :) çok hoşuma gidiyor çevremde hesaplı alışveriş yapanları görmek fakat kendimi alışverişe başlayınca durduramıyorum:(

Gratiste bayram indirimi başladı, kaçırmayın derim %50-%40 indirim var. Böyle zamanlarda alıp stoklamak en iyisi ;)

Migrosda dehşet güzel indirimler var
Benim en çok dikkatimi çeken
Can dostlarımızın mamalarında %50 indirim var
Kendi evcil hayvanınız yoksa bile küçük bir paket alıp bir gün de olsa sokak hayvanlarına verebilirsiniz
Yarım kilo mana 4 tl gibi bir fiyata geliyor

Birde sularda bir alana bir bedava var

Back
X