- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ben de alışveriş alışkanlıklarımdan bahsedeyim öyleyse.
Öncelikle evliyim ve bir kızım var 9 aylık.
Biz toptan market Alışverişini büyük gros marketlerden alıyoruz. Gerçekten uyguna geliyor. Mesela bizim aldığımız bebek bezi 54 lüsü 20 lira. Ama diğer market ve bebek mağazalarında 50 lisi 24 lira idi.
Bu markete giderken de liste yapıp gidiyoruz.
Söylemesi ayıp sucuk ve pastırmayı çok seviyoruz ve evden eksik etmiyoruz. Ama bir alışverişte ya sucuk ya pastırma alıyoruz. İkisini birden almıyoruz.
Gene temizlik malzemesini de toptan alıyoruz.
Artık temizlik malzemelerini bir kenara bırakıp arap sabunu almayı planlıyorum.
Eve de 2 haftada 1 yerine ayda 1 temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.
Kolay kolay kıyafet alışverişi yapmıyoruz. İki çantam var hep onları kullanıyorum. Takı toka almam. Makyaj da çok yapmıyorum. Bu konularda masrafsızım.
Yakın zamanda kızım için bahar ve yazlık kıyafetler almam gerekecek.
Kitap okumayı çok seviyorum. Ama alışveriş konusunda kıstım kendimi. Mevcut kitaplarımı okuyorum.
Sebze meyve alışverişimiz %95 pazardan. Çok tek tük marketten alırız.
Öncelikle evliyim ve bir kızım var 9 aylık.
Biz toptan market Alışverişini büyük gros marketlerden alıyoruz. Gerçekten uyguna geliyor. Mesela bizim aldığımız bebek bezi 54 lüsü 20 lira. Ama diğer market ve bebek mağazalarında 50 lisi 24 lira idi.
Bu markete giderken de liste yapıp gidiyoruz.
Söylemesi ayıp sucuk ve pastırmayı çok seviyoruz ve evden eksik etmiyoruz. Ama bir alışverişte ya sucuk ya pastırma alıyoruz. İkisini birden almıyoruz.
Gene temizlik malzemesini de toptan alıyoruz.
Artık temizlik malzemelerini bir kenara bırakıp arap sabunu almayı planlıyorum.
Eve de 2 haftada 1 yerine ayda 1 temizlikçi çağırmayı düşünüyorum.
Kolay kolay kıyafet alışverişi yapmıyoruz. İki çantam var hep onları kullanıyorum. Takı toka almam. Makyaj da çok yapmıyorum. Bu konularda masrafsızım.
Yakın zamanda kızım için bahar ve yazlık kıyafetler almam gerekecek.
Kitap okumayı çok seviyorum. Ama alışveriş konusunda kıstım kendimi. Mevcut kitaplarımı okuyorum.
Sebze meyve alışverişimiz %95 pazardan. Çok tek tük marketten alırız.