- 24 Ocak 2021
- 10.634
- 23.764
Bence değersizlik duygusu ile alakalı, çocukken değer göremeden büyüyenler ileride kendilerine güzel olan hiçbirşeyi layık göremiyorlar, ben kimim ki o kaliteli insan bana bakacak deyip kalitesiz, pis ve iğrenç ne kadar ilişki varsa hepsinin başrolünde oynuyorlar, herşeyin kökeninde yetişme tarzı ve çocukluk psikolojisi yatıyor, çocukken 7 yaşına kadar yaşadıkların 70 yaşına kadar peşini bırakmıyor, ha benim gibi hayata 1-0 yenik başlayan nadir kişiler dengeleri değiştirip hayatına olumlu yön verebiliyorAğlanacak hallerine güldürecek duruma soktular kendilerini Mihrimah
Bak sende gencecik bir kadınsın, ne dertlerin var değil mi bunlar dertsiz başlarına dert alıyorlar
Herifin layık gördüğü muameleden mahrum kalmamak için para yediriyorlar bir de ya gel de delirme
Yarın bir gün bir insan evladı çıkacak karşısına evlenecek (inşallah) adam buna insan gibi muamele edecek ondan sonra bu bana niye böyle davranıyorki diye bunalıma girecek
Bir insan neden kendine bunları yaptırır sebep ne?bizde ergen olduk hormonlar coştu akıl uçtu, genç olduk aşktan öldük bittik, bu halimizle doğmadık ama İnan anlayamıyorum, neden?
( anne baba ayrılık travmaları vb) ,Rabbim bizleri iyilerle karşılaştırsın ve akıl fikir versin , sadece bunu diliyorum