Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi eskiden F*** body olarak kullanan eski sevgili Urfalı ve daha ekimde ayrılmışsınız herif sizi anal bölgeden zorlamış, adetli olduğunuzu görünce kızmış. O Urfa’dan geliyormuş siz Uşaktan Konya’da buluşuyormuşsunuz. Aralıkta Antepli biri ile güneydoğuda eczane açmayı düşünüyorsunuz. Amacınız neydi? Hala eskisini mi düşünüyordunuz? Ona nispet mi olacaktı?

Böyle manyak birinden ayrıldığınızda da hala acaba beklesemiydim diyordunuz. Şimdi Allah yüzümüze bakmış adam terk etmiş hala aşkımı boşuna mı kaybettim gibi bir şeyler diyorsunuz.
Konunuz biraz şüphede bırakıyor.

Hastanede eczacıyım. Kötü bir ilişki atlattım ve sonra bana ilgi gösteren antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi. İzni hazırdı evrağı gördüm. Ukrayna savaşı olunca çalışma vizesi alamadığını randevu sırasına girebilmek için aracıya el altından para vermesi gerektiğini söyledi ve 300 euro verdim. Sanırım doğruydu çünkü almanyaya çalışmaya giden bir arkadaşım da aracıya para vermiş. Savaş yüzünden başvurular arttı demişti. Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.

Bana "Abim kredi çeksin sana eczane açalım" dedi. Ben de "Benim zaten bankaya yüklü borcum var, bir de abine borçlanır da bu eczaneyi yürütemezsem iyice batarım" dedim. O da "Bizim burda aileye harcanan paranın hesabı sorulmaz, tecrübeli bir kalfa bulur işin başına geçeriz, burada aileler kalabalık, korkma eczane batmaz, ben de babana kendimi eczanenin ortağı olarak tanıtırım, yoksa o da işsiz birine kızını vermez" dedi. Ben de "Borcuma borç eklemekten korkuyorum, esnaflığıma güvenemiyorum, en azından benim de ortaya koyacak param olsa yine tamam derdim, benim tanıdığım var sana sanayide bir iş bulayım" dedim. Bana "bunun faydası olmaz, elime ne geçer ki" dedi.

Ben vaktinde kardeşim işten atıldığı için ona para vermiştim. Benim ex de "kardeşinden o parayı geri iste bana iş kuralım" dedi. Ben de "kardeşimin sıkıntısı sürüyor, şu anda onu geri vermeye zorlayamam" dedim. Beni elimi taşın altına koymamakla ortak geleceğimiz için çaba göstermemekle suçladı. Görüşmenin anlamı yok dedi.

Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum. Zaten sanırım artık maliyetler arttı karlar azaldı bu da beni korkuttu. Mardinli bir arkadaşıma sordum. "Eğer sana eczane açsalardı bütün kazancına ortak olurlardı burda aileler herşeyi paylaşır" dedi. Bu doğru mu acaba? Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim?

32 yaşındaymışsınız. Sizce buradaki tek sorun eczane açmamış olmanız mı ?

Adamın işi yok; adam yurt dışına çalışmaya gidecek diye 300 Euro vermişsiniz, para geri gelmemiş. Adam kendine iş arama niyetinde de değil. Tüm iş planlarını sizin üzerinizden kurmuş.Kardeşinize verdiğiniz parayı geri istemediniz diye; adam sizi, "ortak geleceğiniz için çaba harcamamakla suçlamış". Adam kardeşinizden parayı alıp kendisine iş kurmanızı istemiş.

Sizde hala "Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim ? " diye soruyorsunuz, pes.

Adam, ilişkiniz için herşeyi yapmaya razı olun diye; ilişkiyi bitirme numarası yapıyor da olabilir.

Umarım kendi ayağınızla yeniden bu adama (!) dönmeye kalkmaz ve elinizde avucunuzda ne varsa bu adama kaptırmazsınız.

Çok sevdiğim biriyle 7 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum. Birlikte yaşama planımız vardı. Onun işlerinin oturmasını bekliyorduk. Vaktimiz oldukça ben uşaktan o urfadan geliyor ve konyada buluşup haftasonunu birlikte geçiriyorduk.
Son buluşmamızda normal günümden önce adet gördüm ve bunu ilişkiden sonra farkettim. Maalesef o da kızdı ve "Sen ne zaman hasta olacağını bilmiyor musun" dedi. Ben de "Bir hafta önce yurtdışındaydım vücut saatim şaştı heralde bilsem buraya kadar gelir miyim" dedim. Sonra durumu telafi etmek için ona "seni yemeğe çıkarayım avm ye götüreyim film izleyelim bowling oynayalım" dedim. O benden uzaklaşıp "hayır yorgunum, sadece bu koltukta oturacağım" dedi.
Sonra hayatımın hatasını yaptım. "Arkayı deneyelim mi" dedim. Bunu daha önce o da istemişti ve o zaman hayır demiştim. Bu sefer ben sorunca o da "Tamam deneyelim" dedi. Biliyorum çok aptalım sadece o benden daha çok yol geldiği için onu mutlu etmek istedim. Yanımda jel ve oyuncak getirmiştim. Onlarla bir deneme yaptım. Olacak sandım. Sevgilimi çağırdım. Ama başaramadık çünkü çok acıdı. Bu kadarını beklemiyordum. Üç dört kez daha denedik ve ben her seferinde hayır olmuyor çık lütfen diye zırladım.
Sonunda bana bağırdı. "Ben daha önce başkasıyla da yaptım o daha sert bile olmamı istedi, senin gibisini görmedim, bu nedir ya" dedi. Çok kötü oldum. Apar topar ordan çıktım. Sonra telefon etti. "Nerdesin" dedi. "Otogara gidiyorum" dedim. "Görüşürüz" dedi. Ben de "Artık görüşmeyiz" deyip yüzüne kapattım. Çünkü konuşamayacak haldeydim. İkimiz hiç güzel bir şey yaşamamışız gibi beni başkasıyla kıyaslaması azarlaması öyle ağır geldi ki ayakta zor duruyordum. 3 saat belki tekrar arar özür diler diye bekledim ama ondan ses çıkmadı. O üzüntüyle whatsapp hesabımı sildim hattı kırıp attım.
3 hafta oldu. Cehennem azabı çekiyorum. Acaba 1-2 hafta beklesem hattı kapatmasam arar ve özür diler miydi? Ama işyerimi ve iş telefonumu biliyor. Bir erkek bir kadını seviyorsa böyle bir kavgadan sonra en azından nasılsın demek için işyerini aramaz mıydı? E o zaman sevmiyor kullanıyordu desem beni görmek için konyaya geleceği zaman ve parayla urfada çok rahat birini bulurdu. Aslında urfaya adresine gitmeyi bile düşündüm ama bu sefer de belki o beni görmek istemez diye korktum. Bir yandan da bu kavgadan sonra bu ilişkiden hayır gelir mi bilmiyorum. Bir mucize olsa ve o gelse bile eskisi gibi olabilir miyiz? Bunları düşünmekten onu özlemekten perişanım. Ondan ayrıldım diye sanki onu öldürdüm gibi hissediyorum. O gece bana kızdı mı üzüldü mü acaba hep bunları düşünüyorum. Suçluluk, özlem sürekli boğazım düğümleniyor gözlerim yaşarıyor. Dayanıcak gücüm kalmadı.
Görüş bildirmek isterseniz minnettar olurum.
Bu konunuzu okudum ve şoktayımmm, nasıl kendinizi bu kadar değersizleştirdiniz? İnanamıyorum bu kadar da olmaz... Bir de sevse aramaz mıydı diyorsunuz? Ne sevgisi ya?? Adamın cinsellik hariç sizinle ilgili hiçbir şey umrunda değil.. Hiç sevilmemişsiniz belli, sizinle seks yapmak için konyaya kadar gelince seviyor sanmışsınız,kendiniz yaratıyorsunuz bunu ama , çok şaşırdım konuya.

Aslında biz önceden arkadaştık. Sadece arada evlilik şakası yapardı ama yakınlık yoktu. Sonra ilgisi günden güne arttı. "Kimse için böyle heyecanlanmadım." "Gece uyuyamıyorum." "Yurtdışına gidicem seni de götürücem ve orda üç kişi olucaz." Hergün telefonlar mesajlar. Ben küçük yerde tutucu aileyle yetiştim ve hayatımda böyle ilgi görmemiştim. Başım döndü.
O gün bile sen kimsin ya diyemedim. Haklısınız onun derdi paylaşım değil işinin görülmesiymiş. Burdaki arkadaşların yorumları gözümü açtı. Bir daha aynı çukura düşmeyeceğim inşallah. İyiliğimi düşündüğünüz için çok teşekkür ederim.

Öyle oldu gerçekle yüzleşmekten kaçtım ama sonunda gerçek beni buldu. Bir daha mantığımı evde bırakmıycam. Haklısınız boşanmak daha acı olurdu. Gerçi ben onu bırakmasaydım da o yine benimle evlenmezdi. Belki de böylesi daha iyidir.

ben yavaş yavaş ayıldım zaten karşılıksız duygularımdan. siz gerikafalı değilsiniz bence erkeklerin çoğu acımasız. bir daha başkası istiyor diye kendimi zorlamıycam.
Önceki postunuzda sonlara doğru akillanmis gibi gelmişsiniz ama maalesef herkes boşa konuşuyor. Yani gelip bizi mi trolluyorsunuz anlamadım ama eger öyle değilse, bu kadar sağlıksız bir kafa yapısıyla karar falan almayın. Yazık yaşlı başlı ana babanız ödeyecek sonra bütün borçlarınızı. Ya erkek mi bitti ben anlamadım bir tane normal düzgün insan evladı bulmak çok mu zor biri sapık biri dolandırıcı. Erkek çok mu şart ya da sizin için? Biraz işinize kariyerinize odaklanın, maddi manevi kararlar almayın derim.

Bu konunuzu okudum ve şoktayımmm, nasıl kendinizi bu kadar değersizleştirdiniz? İnanamıyorum bu kadar da olmaz... Bir de sevse aramaz mıydı diyorsunuz? Ne sevgisi ya?? Adamın cinsellik hariç sizinle ilgili hiçbir şey umrunda değil.. Hiç sevilmemişsiniz belli, sizinle seks yapmak için konyaya kadar gelince seviyor sanmışsınız,kendiniz yaratıyorsunuz bunu ama , çok şaşırdım konuya.

Ya trolleniyoruz ya da aynı adam, başkası değil Urfalı dedi şimdi Antepli. Bir önceki de yurtdışına gitme planındaydı, bu da öyle ve tepki göreceği için şimdi böyle açmış konuyu. Bence hala da beraber. Ayrılmış falan değil. Otobüsle en son Konya’dan uşağa giderken oturamıyordum diyordu. E be kızım sen bunu kendine layık görürsen, daha çoook şeyler yaşarsın. Ayrıl kurtul bundan

Yurtdışına gidicem seni de götürücem ve orda üç kişi olucaz."

antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi

Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.

Urfalı sevgiliyle ekimde konu var Antepli ile aralıkta. Antepliye “2 ay” önce para verilmiş yurtdışı için. Antepli de Urfalı da yurtdışı planı var.

İkisi aynı kişi ve siz berabersiniz.

Adam sizden 300 euro almış ama sonra yurtdışına gitmemiş, parayı geri de ödememiş. Karakterli biri böyle bir durumda yerin dibine geçerdi, bir daha yanınızda para meselesi açmaya utanırdı. Ama adam hep para mevzusu açmış. Bu da bana adamın derdinin iş sahibi olmak ya da size olan sevgisi değil para olduğunu gösteriyor. Annenler işsiz birine kız vermez vb. diyerek de sizi manipüle etmeye çalışmış (Cidden 300 euro çıkaramayan adamdan eczane ortağı mı olur?). İçinizden ama şöyle iyiydi falan diyorsanız da demeyin, bunlar aması belkisi olacak meseleler değil.

Adam zor durumdaki kardeşinizden para alıp iş kurmak ve kendine kazanç sağlamak istemiş, bu olmayınca da "görüşmenin anlamı yok" demiş.Yani adam için görüşmenin anlamı para. Düzgün adam olan kardeşinizin lafını bile etmez, önce kendi 300 euro borcunu düşünür. Elin adamının ne haddine kardeşinize verdiğiniz borçtan bahsetmek? (Haddini bildirmediğinizden yüz bulmuş sanırım) Sizin kafanızı karıştıran ne? Adam aslında açıkça demiş "istediğim şey para ve bunu vermeyeceksen görüşmenin anlamı yok" diye. Bu neden hayatınızın aşkı olsun? Bu hayatımın aşkı mı diye sorarken inşallah trollüyorsunuzdur çünkü birinin cidden böyle düşünmesi korkunç. Hayatınız bu kadar basit, kıymetsiz ve paradan ibaret olamaz ki.

Herkes kendinize değer vermeniz gerektiğinden bahsetmiş, haklılar, kişisel sınırlarınızı çizip korumaya da ihtiyacınız var. Paragöz, işsiz ve muhtemelen eğitimsiz bir adamla ne işiniz var? Önceki konunuza baktım, çok çok korkunç bir şey yazdığınız. Adam sizi cinsellikten ibaret görmüş, neredeyse cinsel şiddet uygulamış, insan yerine koymamış, siz gelmiş belki özür dilerdi yazmışsınız. Bu adam sizi paradan ibaret görüyor, hayatımın aşkı olabilir mi diyorsunuz. Çok sağlıksız düşünceler bunlar. Lütfen kendinize dikkat edin, böyle böyle başınıza daha kötü şeyler de gelebilir (dolandırılmak, taciz...). Terapi almadan önemli hiçbir karar almayın, hayatınız mahvolur. Başkası size sizin kendinize ettiğiniz kötülüğü edemez, o derece sağlıksız düşünüyorsunuz. Neden kendinizi değersiz görüyorsunuz? En ufak sevgi kırıntısına ve erkeklere neden muhtaçmış gibi sarılıyorsunuz? Hiç mi kişisel sınırınız yok, adamlar ne derse oldurmaya çalışmışsınız? Bunları ailem şöyle kötüydü diyerek açıklamak için de çok büyüksünüz, yetişkin bir kadınsınız ve dizginleri elinize alma vakti gelmiş.

Son düzenleme:
Urfalı sevgiliyle ekimde konu var Antepli ile aralıkta. Antepliye “2 ay” önce para verilmiş yurtdışı için. Antepli de Urfalı da yurtdışı planı var.

İkisi aynı kişi ve siz berabersiniz.
evet kesinlikle aynı kişi, sizi sadece cinsellik ve para olarak gören biri ile berbaersiniz konu sahibi, zerre kadar değer vermiyor size.

Bir de yazmadan edemeyeceğim "insan sevince akıl kalmıyor, aşık olmak tehlikeli", "hayatımda ilk kez böyle ilgi gördüm o yüzden" gibi açıklamalar yapmışsınız, durumu çok hatalı değerlendiriyorsunuz. Herkes hayatında bir noktada ilk kez ilgi görüyor, herkes ilk kez aşık oluyor ama herkes kendini değersizleştirmiyor. Sağlıklı düşünen insana aşık olmak tehlikeli değil, aşık olmak akılsızlaştırmaz. Sizin için bunlar çok tehlikeli çünkü sağlıklı düşünmüyorsunuz. Sonra da meseleyi "aşk tehlikeli" diye, "ilk kez ilgi gördüm" diye açıklıyorsunuz oysaki sorun aşkta değil sorun sizde, 32 yaşındaymışsınız, artık bu yaşadıklarınızla ilgili sorumluluk almaya ihtiyacınız var. Sağlıklı günler diliyorum.

Sizi eskiden F*** body olarak kullanan eski sevgili Urfalı ve daha ekimde ayrılmışsınız herif sizi anal bölgeden zorlamış, adetli olduğunuzu görünce kızmış. O Urfa’dan geliyormuş siz Uşaktan Konya’da buluşuyormuşsunuz. Aralıkta Antepli biri ile güneydoğuda eczane açmayı düşünüyorsunuz. Amacınız neydi? Hala eskisini mi düşünüyordunuz? Ona nispet mi olacaktı?

Böyle manyak birinden ayrıldığınızda da hala acaba beklesemiydim diyordunuz. Şimdi Allah yüzümüze bakmış adam terk etmiş hala aşkımı boşuna mı kaybettim gibi bir şeyler diyorsunuz.
Konunuz biraz şüphede bırakıyor.
Mevlana gel derken bunu kastetmemiştir ya :)

Bu anal ilişki yüzünden sizi terk eden adam mı? Meslek sahibi, okumuş insansınız. Çok ta genç olmadığınızı varsayıyorum. Konunuza yazdığınız mesajınızı okusanız zaten yanlış bir ilişki içinde olduğunu anlarsınız. Niye bu kadar kendinizi değersiz görüyorsunuz? Adam sizden neden para istiyor? Kardeşinize verdiğiniz parayı geri istemenize dair size akıl vermeye nasıl cesaret ediyor? Kadından para isteyen, para beklentisi olan erkekten hayır gelmez.

Ya üzüldüm ben konu sahibine, adamin yüzünden sehirler arası otobüste totonun üstüne bile oturama, adam senin diplomandan faydalanip, aleni calistirip parana çökme pesinde olsun, hala askimi bosuna mi kaybettim de, hic mi kimse sevmedi seni kuzum, sevgi böyle bir şey değil, insan sevdigiginin sacinin teline kiyamaz, bu herif neyse simdi soyletme beni, lütfen bir psikologla görüş, kendine verdigin sevgi deger 0 senin. Böyle cok kolay av olursun herkese. O otobüsün sanzimani da o herifin bi tarafına girsin, pislik herif

Hastanede eczacıyım. Kötü bir ilişki atlattım ve sonra bana ilgi gösteren antepli biriyle sevgili oldum. O polonyaya çalışmaya gideceğini söyledi. İzni hazırdı evrağı gördüm. Ukrayna savaşı olunca çalışma vizesi alamadığını randevu sırasına girebilmek için aracıya el altından para vermesi gerektiğini söyledi ve 300 euro verdim. Sanırım doğruydu çünkü almanyaya çalışmaya giden bir arkadaşım da aracıya para vermiş. Savaş yüzünden başvurular arttı demişti. Bunun üstünden 2 ay geçti ve benim ex in başvurusuna cevap gelmedi.

Bana "Abim kredi çeksin sana eczane açalım" dedi. Ben de "Benim zaten bankaya yüklü borcum var, bir de abine borçlanır da bu eczaneyi yürütemezsem iyice batarım" dedim. O da "Bizim burda aileye harcanan paranın hesabı sorulmaz, tecrübeli bir kalfa bulur işin başına geçeriz, burada aileler kalabalık, korkma eczane batmaz, ben de babana kendimi eczanenin ortağı olarak tanıtırım, yoksa o da işsiz birine kızını vermez" dedi. Ben de "Borcuma borç eklemekten korkuyorum, esnaflığıma güvenemiyorum, en azından benim de ortaya koyacak param olsa yine tamam derdim, benim tanıdığım var sana sanayide bir iş bulayım" dedim. Bana "bunun faydası olmaz, elime ne geçer ki" dedi.

Ben vaktinde kardeşim işten atıldığı için ona para vermiştim. Benim ex de "kardeşinden o parayı geri iste bana iş kuralım" dedi. Ben de "kardeşimin sıkıntısı sürüyor, şu anda onu geri vermeye zorlayamam" dedim. Beni elimi taşın altına koymamakla ortak geleceğimiz için çaba göstermemekle suçladı. Görüşmenin anlamı yok dedi.

Aslında eczane açmaktan korkmamın bir nedeni de bazen onun coin oynadığını görürdüm ve kasadan alır da coine yatırır diye korkuyordum. Zaten sanırım artık maliyetler arttı karlar azaldı bu da beni korkuttu. Mardinli bir arkadaşıma sordum. "Eğer sana eczane açsalardı bütün kazancına ortak olurlardı burda aileler herşeyi paylaşır" dedi. Bu doğru mu acaba? Bu ilişki bitmeli miydi yoksa aşkımı boşuna mı kaybettim?
Kesinlikle ayrılman lazım, bir kızdan yada bir sevgilisinden para isteyen erkekte hiçbir gurur hiçbir düşünce olamaz, doğru dürüst bir işi olmayan hep boşta gezen ve coin gibi yurtdışı işi gibi saçmalıklardan medet uman birisinden ne hayır beklenir? Neden bir işe girip çalışmıyor, az önce hem işkurdan hem kariyer netten gaziantep iş ilanlarına baktım, yüzlerce ilan var işçi arayan, kendini daha fazla ezdirme ve bir an önce ayrılıp yoluna bak, sevgilim dediğin çocuk seni sömürmekten başka bişey yapmıyor.

Bende eczacıyım ve dehşet içinde okudum resmen 🙊Siz eczane açacaksanız , beyfendi ortağı olacak , yürürse yürüyecek, yürümezse tüm borç sizin , bak bak olaya bak.

Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki eczaneye ortak olunamaz , mesul müdürü ve sahibi aynı kişi olmalı bu bir. İkincisi siz zaten eczane açmak isterseniz kendiniz açabilir ve işletebilirsiniz. Başka birine ihtiyacınız yok ki , zaten bunun için okudunuz. Bir hemcinsiniz ve meslektaşınız olarak bir an önce kendinize gelmenizi ve bu asalaktan kurtulmanızı diliyorum.

Ayrıca benim Antepli arkadaşımın eczanesi var , kimseyle de paylaşmıyor karını, ki neden paylaşsın. Sinirlendim sabah sabah 😹

Bende eczacıyım ve dehşet içinde okudum resmen 🙊Siz eczane açacaksanız , beyfendi ortağı olacak , yürürse yürüyecek, yürümezse tüm borç sizin , bak bak olaya bak.

Sizde gayet iyi biliyorsunuz ki eczaneye ortak olunamaz , mesul müdürü ve sahibi aynı kişi olmalı bu bir. İkincisi siz zaten eczane açmak isterseniz kendiniz açabilir ve işletebilirsiniz. Başka birine ihtiyacınız yok ki , zaten bunun için okudunuz. Bir hemcinsiniz ve meslektaşınız olarak bir an önce kendinize gelmenizi ve bu asalaktan kurtulmanızı diliyorum.

Ayrıca benim Antepli arkadaşımın eczanesi var , kimseyle de paylaşmıyor karını, ki neden paylaşsın. Sinirlendim sabah sabah 😹

Hah harika oldu bu Artemis sen mesajları oku bakalım kız neler yaşamış. Sevgilim dediği de şu Konya’da buluştuğu adam. Adam kadının para edeceğini bilse pavyona satacak bu hala beni seviyor mu diyor.

Paranızı isteyin ve bu adamla bir daha muhatap olmayın. Kendi adam olsun kendine kredi çektirsin, iş açsın. Adam resmen hayatını, geleceğini ondan bundan otlanarak geçinme derdinde. Yurtdışına gidecek olan biri kenarda parası olmalı sizden 300 Euro alırken denemiş sizi verirse devamı gelir diye. Taviz tavizi doğurur. Aşk falan da yok aranızda. Adam sizi görünce gözlerinde dolar işareti belirmiş resmen soyacaktı.

Siz babanızla açın iş yeri kazanırsınız merak etmeyin.ailenizle ilgili şeyleri başkalarına sevgiliye anlatmayın, bunu bile kullanmış herif.
Benim nikahlı kocam bana kredi cek dedi çekmedim çekmem de

Para kadinin sırtından cocuk olursa ona da adam bulunmaz hint kumaşı ya ne kıymetliymis adama bak sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X