Akıla ihtiyacım var. Özellikle güneydoğuda yaşayanlar ve eczane tecrübesi olanlar fikir verirse sevinirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bildiğin Tosuncuk 2 bu

Eczane tecrübesiyle konunuzun alakası yok. Sırtınızdan geçinmek isteyen bir adam varmış. Kurtulduğunuz iyi olmuş. Bir de ailenizi kandırma derdine düşmüş sizin. Eczaneniz üzerinden. Of he abisine kredi çektirecekmiş de size eczane açacakmış. Kurtulduğunuz iyi olmuş boşverin.

genellemeler her zaman doğru olmaz tabii ama benim tanıdığım antepliler iyi esnaf/tacir, aileler de aşiret misal ortak değiller.
bu adamın antep profiliyle bir alakasını kuramadım.

ki zaten ister antepli olsun ister edirneli adamın profil sıkıntı. 32 yaşında görünüyorsunuz, yeni mezun filan değilsiiz, e o da küçük değildir, daha 300 eurosu olmayan adamla neyi olduracaksınız ki ? herhalde gidecek olsa bileti de siz alacaktınız ? adam size resmen kene gibi yapışmış. tüm planlar madden sizden geçior.

korkarım bu durumda bile bitmeli miydi boşuna mı bitti filan dediğinize göre bu adam biraz dolanıp gelse siz tekrar başlarsınız. durum bunu gösteriyor.

Siz şaka mısınız? Allahım yarabbim sinirden yazamıyorum bile.
Önceki konudaki adam bu. Size zerre değer vermiyor. Cinsel olarak kullanıyordu bir de maddi olarak sömüreyim demiş. E o da haklı. Bulmuş bu kadar saf birini. Yol babam yol. Sadece Allah akıl fikir versin diyorum.
Bir de kızlarımızı böyle şerefsizlerden uzak tutsun Allah.

Ne aşkı ya. Başlıycam aşkınıza. Kızım saf mısın? Bak banlanma pahasına yazıyorum. Allah akıl veriyor ki kullanalım. Adam regl ken gelip anal yapamadın diye seni yerin dibine sokup terk etmedi mi?
Burda herkes sana yazmış okudum az önce. Akıllan diye seferber olmuş sen de haklısınız akıllandım demişsin.
Sonra gidip yalvardın herife belli. O da devam ettirdi kullanmaya seni.
Sonra bir de maddi yolayım dedi. Kardeşine verdiğin borcu isteyip bana iş aç dedi sen olmaz deyince gene ayrılalım dedi. Şimdi bu adama aşık oldum napim mi diyorsun.
Bu nasıl bir aymazlık, nasıl bir akıl tutulması. Bu kadar insan fikrini söyleyip hala devam ediyorsan bu ilişkiye yaşayacağın her şeyi hak ediyorsun demektir. Yaşa gör.

Önceki konudaki adam bu adam zaten. O da doğuda idi. Yurt dışına çalışmaya gidecekti.
Eylül sonu o herifle ilgili konu açıyor. 3 ay sonra aynı özellikteki adamla ilgili tekrar yazıyor ama konu arasında kötü bir ilişkiden ayrılmıştım da bunu buldum gibi bişiler geveliyor sırf linç yememek için.
Ne yaşarsa yaşasın. Zerre acımıycam bu şahsa

Bu herif bu herif mi

Gelmiş geçmiş olsun, adam seni soymak için her şeyi yapmış, allahtan güvenememişsin. Evet doğuda aileler genelde ortaktır ama o ortaklığı oluşturmak için gelinlerine dükkan açıp resmi bir ortaklık oluşturacak kadar da bonkör olanları mevcuttur. Kardeşine kredi çektir eczane aç beni de ortak göster evlenelim demek seni yolunacak kaz olarak kabul ettim hadi başlayalım demek. Ayrılmakla çok iyi yapmışsın. Gırtlağa kadar batardın

adam kardesinize verdiginiz paraya bile goz dikip önden abime soyleyimde kredi ceksin diyerek yolunu yapmis, sonrada ay ben senin icin neler planliyorum sen ne diyorsuna cevirmis olayi.
cok guzel oynuyo ama adam helal olsun valla
yemeyin kuzum boyle numaraları, erkekler kadinlarla nasil oynayacagini sandigimizdan daha cok iyi biliyor.
biz kendimizi anlatip tanitacagiz derken herseyi anlatiyoruz adamlar arkadan ne planlar ceviriyor.
her turlu duygusal boşluklarimizi, eksikliklerimizi kendi cikarlari icin evire cevire kullanmaya calismaya bayiliyolar.

Kusura bakmayın ama saf misiniz nesiniz. Dolandirıcı bildiğiniz. Müge anlida vardı boyle bitane . Kadın çıktı sevgilimdi falan dedi. Dolandirmis adam

Adam yolacak enayi, pardon kaz arıyormuş kendinizi sakın kullandırtmayın. İşe yaramazın biri yüzünden hayatınız kaymak üzere haberiniz olaaa

Ayyy uzak dur. Kaptırdığın parayı unut kaç kaç.

Adam sizi kullanmaya çalışmış apaçık, insallah düşmezsiniz

Herife kredi cekiyordur ya da Regl olmuştur trip yememek için anal yapalım diyordur, küçükken hiç sevilmemiş sanırım yazık

Şu kız kendi çocuğum olsa cidden ölmek isterdim. Ben buna hiç sevgi gösteremedim mi diye.

Anne babanız acıyın ve kendinizi uzaklaştırın bu pislikten ve benzeri pisliklerden.

Adam tecavüz edecek nerdeyse dur dediğinizde ve ben bunu daha önce yaptım ne kadar öylesin böylesin diyor. Kardeşinize verdiğiniz parayla iş kur diyor. Adam aslında çok klasik kro. Eczacı kız nasıl sömürürüm derdinde

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…