Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cocuga ne yapalim? Herkes haksiz oldugunu soyledi, yapmamasi gerektigini de soyledi, gelip terbiye mi edelim, daha ne duymak istiyosunuz ki?Doğrudurda bu olaylardan tek çıkardığınız şey benim kapı kolu mu? Yani çocuğun yaptığı kapı kilitli olsa sorun değil
Sürekli evinize gelmesi ne mana cat pat girip çıkması ne kadar saygısızca kkardeşiniz daha küçük hayaller aleminde yaşıyor yarın ayrılacağı ne malum sonuçtaÇok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce
Ailemle nasıl konuşmalıyım mesela? Konu başlığına bakarsanız anlarsınız burda kaç yorumdur büyük birinden ne/nasıl konuşmalıyım cevabı beklerken kapı kilidi mi yani olay diyorum.. konu başlığı akıl verirseniz sevinirim kapı kilidide bir çözüm ama bir yere kadar ben annemle kardeşimle nasıl bir konuşma yapmam lazım diyorum. İyi akşamlarCocuga ne yapalim? Herkes haksiz oldugunu soyledi, yapmamasi gerektigini de soyledi, gelip terbiye mi edelim, daha ne duymak istiyosunuz ki?
Aynı cümleyi kendisine ben kurdum ama sizce annemle nasıl konuşmalıyım?Sürekli evinize gelmesi ne mana cat pat girip çıkması ne kadar saygısızca kkardeşiniz daha küçük hayaller aleminde yaşıyor yarın ayrılacağı ne malum sonuçta
Aynı cümleyi kendisine ben kurdum ama sizce annemle nasıl konuşmalıyım?
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim son derece haklısınız nihayetinde o benim kardeşim yanlış bir şey yapıyorsa uyarır doğru bir şey yapıyorsa tebrik ederim. Öncelik garanti devri üstüne üstelik kadınlar için çok önemli bu durumlar. Beni anlamanıza çok sevindim gerçekten hiç kimse ailesinin kötülüğünü istemez sevgilisi olabilir ben bile karışamam ama bu kişiyle görüşmek istiyorsa doğru şekilde görüşmesi en sağlıklı olanı.Anneniz damat kaynana oyununa mı bürünmüş neAllah aşkına bilmediğiniz birisi hergun gelip buzdolabını dahi nasıl acar eder . Makedonyaya gider evden ne iş yapacak ? Madem şimdi başlasın hayaller alemi resmen . Önce okul eğitim iş. Size tavsiyem oğlanı siz çıkartın hatta almayın eve görüşeceklerse dışarıda görüşsünler . Siz onun ablasısınız ders konusunda otorite kurun gözünü acın konusun .
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim son derece haklısınız nihayetinde o benim kardeşim yanlış bir şey yapıyorsa uyarır doğru bir şey yapıyorsa tebrik ederim. Öncelik garanti devri üstüne üstelik kadınlar için çok önemli bu durumlar. Beni anlamanıza çok sevindim gerçekten hiç kimse ailesinin kötülüğünü istemez sevgilisi olabilir ben bile karışamam ama bu kişiyle görüşmek istiyorsa doğru şekilde görüşmesi en sağlıklı olanı.
Kesinlikle bende aynı fikirdeyim ve aynı düşüncedeyim teşekkürler verdiğiniz fikirler içinAynen öyle inşallah değişir durumlarınız. Sürekli evde yabancı biri ne olduğu belirsiz patavatsız. Hatta o erkekle bile konuşun. Ya kendini düzeltip değişmesi için ayağını sağını solunu denk alsın. Hiç sevmedigim hoşlanmadığım insan tipi özele saygı ya utanmada yok davranışlarında.
Sorduğunuz şeylere de cevap verdim , konu açıyorsanız kullandığınız ifade de değişik geldiyse eleştirilebilir neticede burası forumYa son sınıf hukuk öğrencisiyim ve son sınıfta staj yapıyoruz konu benim öğrenciliğime ne ara geldi. Konu burda öğrenciliğim mi yoksa fikir almak için yazdığım yerden hayatımda kimsenin sorulmadığı soruları sanki ifadede gibi cevaplamam mı? Üstelik yazdığımda ne var ben onu anlamadım.
Kardeşinize sinir oldum.Çocukta neden eve gelıokı ne munasebet .Kardesınız en buyuk sucluÇok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce
Doğrudur ama eleştirilicek ise konu üzerinden eleştirilir ben hayatımı dökmedim nihayetinde yada karakter analizi için yazmadım nasıl bir yol izlemem gerekiyor diye akıl danışmak için yazdım eleştirilicek bir konu olduğunu düşünmüyorum hele ki benim öğrenciliğimle ilgili ilk başlığı açtığımda eğitimimden bile bahsetmemiş iken diğer ‘hanımefendinin sen ne okuyorsun?’ ‘Annen ne iş yapıyor?’ Gibi soruları ve bu soruların cevabını aldıktan sonra işin aydınlanacağı sanması ve avukatlık öğrencisiyim yanıtından sonra sizin bile ilk defa duyuyorum demeniz bana biraz ters geldi o yüzden o şekil bir cevap yazdım size değil tabikide diğer hanımefendiye gösterdiğim bir tepki, ancak kardeşime anneme nasıl davranmalıyım sorusuna ‘annen çalışıyor mu?’ Merakı daha iyi olabilirdi. Hanımefendiye anlatmak istediğim bu sizin içinde söylemek istediğim şeyler stajımla ne alakası olduğu belki çevrenizde var yok bilemem bir çok kişi bu şekilde hitap ediyor benim sınıf düzeyim/arkadaşlarım ama konu işte benim meslek hayatım değil ona yorum yapmayın diye söyledim zaten ilk belki tanıyan çıkar falan diye söylemek istemeyince hanımefendinin sakladığınız bir şeyler var tarzı yazısı? Hani söylesem bir suç söylemesem ayrı bu olaylara pes diyip mesleki hayat değil konuyu açtığım olay üzerinden eleştiriye açığım kişisel/bireysel eleştiriye değil, haksız olabilirim belki bazı konularda bu haksızlığıda burdaki büyüklerimden ne yapmam lazım diye akıl almak için sordum zaten. Kapı kilidi olayıda ben kapı yapan kişinin dediklerinide aynen yazdım buraya kapıdan anlamam, kilit işini bilmem işi uzmanına sor mantığı ile buraya yazdım kilit konusunu burdaki diğer yorumcular tavsiye verdi araştırıcam ve yasaklar bitince bir tane edinicem. Yorumlarınız için teşekkür ederim.Sorduğunuz şeylere de cevap verdim , konu açıyorsanız kullandığınız ifade de değişik geldiyse eleştirilebilir neticede burası forum
Aynı durumun benzerini yaşadım ünide evde sürekli bir erkek evi rahatça kullanıyor gürültü yapıyor benim odama girmiyordu ama ben dustayim mesela pat erkek sesi kızın sınıf arkadaşıydı sevgilisi de değildi ben hiç takılmam eve kim gelmiş kim gitmiş ama inanın evde sürekli bir yabancı kadın/erkek çok rahatsız edici oluyor. Duştan havluyla çıkacak oluyorsun evde erkek, uyuycakSiz ne Mezunusunuz ailenizde kim çalışıyor
Peki önemli evraklar dediğiniz nedir
Rahatsız olabilirsiniz kapınızı kitler oturursunuz
Sizin hakkınız olduğu kadar anneniz ve kardeşinizin de o evde istediği kişiyle oturmak var
Odanızı dalmaması gerektiğini de gerekirse sert bir şekilde söylersiniz anlar herhalde
Kardeşinizin kendi ayakları üstündea durmasını istemeniz güzel ama üslubunuz da sıkıntı var sanki
Bu nasıl bir tavsiyedir!? Mikser mode on.
İyi de ben sizi eleştirmedim ki avukat öğrencisi lafını ilk defa duydum yazdım gerçekten de ilk defa duydum hayatımda , burası bir forum konu açmışsınız kullandığınız kelime değişik gelirse insanlar bunu belirtir sizin hoşunuza gider veya gitmez , gitmiyorsa tavsiyem yakın çevreden akıl alınca hoşunuza gitmeyen şeyler de duymazsınız . Konunuzla alakalı da kardeşinizle zaten konuşmuşsunuz tekrar konuşun annenizle de tekrar konuşun hatta sevgilisi ile de konuşun ama bir insanın odasına pat diye girilmesi çok rahatsız edici bence bundan kurtulmak için kilit sizin için iyi bir fikir olabilir sorunu yüzde yüz çözmez ama en azından odanızda rahat rahat takılırsınız aklıma bundan başka gelen bir fikir de yok maalesefDoğrudur ama eleştirilicek ise konu üzerinden eleştirilir ben hayatımı dökmedim nihayetinde yada karakter analizi için yazmadım nasıl bir yol izlemem gerekiyor diye akıl danışmak için yazdım eleştirilicek bir konu olduğunu düşünmüyorum hele ki benim öğrenciliğimle ilgili ilk başlığı açtığımda eğitimimden bile bahsetmemiş iken diğer ‘hanımefendinin sen ne okuyorsun?’ ‘Annen ne iş yapıyor?’ Gibi soruları ve bu soruların cevabını aldıktan sonra işin aydınlanacağı sanması ve avukatlık öğrencisiyim yanıtından sonra sizin bile ilk defa duyuyorum demeniz bana biraz ters geldi o yüzden o şekil bir cevap yazdım size değil tabikide diğer hanımefendiye gösterdiğim bir tepki, ancak kardeşime anneme nasıl davranmalıyım sorusuna ‘annen çalışıyor mu?’ Merakı daha iyi olabilirdi. Hanımefendiye anlatmak istediğim bu sizin içinde söylemek istediğim şeyler stajımla ne alakası olduğu belki çevrenizde var yok bilemem bir çok kişi bu şekilde hitap ediyor benim sınıf düzeyim/arkadaşlarım ama konu işte benim meslek hayatım değil ona yorum yapmayın diye söyledim zaten ilk belki tanıyan çıkar falan diye söylemek istemeyince hanımefendinin sakladığınız bir şeyler var tarzı yazısı? Hani söylesem bir suç söylemesem ayrı bu olaylara pes diyip mesleki hayat değil konuyu açtığım olay üzerinden eleştiriye açığım kişisel/bireysel eleştiriye değil, haksız olabilirim belki bazı konularda bu haksızlığıda burdaki büyüklerimden ne yapmam lazım diye akıl almak için sordum zaten. Kapı kilidi olayıda ben kapı yapan kişinin dediklerinide aynen yazdım buraya kapıdan anlamam, kilit işini bilmem işi uzmanına sor mantığı ile buraya yazdım kilit konusunu burdaki diğer yorumcular tavsiye verdi araştırıcam ve yasaklar bitince bir tane edinicem. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Kapıma kilit taktırıcam kesinlikle ama dediğiniz gibi evimde hapis kalmak istemiyorum bu yasaklardan sonra sert şekilde herkesi alıcam karşıma bağırarak gerekirse konuşucam ve not olayı güzelmiş hayal edince bir güldüm denene bilir ve gerçekten bazı kişilere bu konuda tepki veriyorum haklısınız elin oğlu benimde yaşadığım eve gelicek ve ben odama kitlenicem? Sanki evde ben anormalmişim gibi.. teşekkür ederim yorumunuz için :)Annenizi bu konuda daha sert bir dille uyarın gerekirse evde kavga çıkarın kendi evinizde hapis niye kalasiniz kilit saçma bence elalemin çocuğu için kapının önüne sandalye koymak mantıklı bir de odanızın kapısına yazı asın Makedonyali çocuk-adi neyse yazın işte- atıyorum Ahmet "Ahmet lutfen bir daha bu odaya girme!!" gibi bir şey yazın bu sefer de artık girmez diye düşünüyorum utanır.
Kavga çıkarsa evde canımı sıkılana konum atarım gelin sizde bence çok güzel olur :)))Yetiskin bir adam giyinik miyim ciplak miyim uzaniyor muyum demeden, kapiyi calmadan odama daliyorsa, konusarak bu sorun cözülemiyorsa, bence ortalik zaten karismali.
Kopsun ufak capli bir kiyamet, her seyi cozer