Çok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce