İnşallah teşekkür ederim dilekleriniz içinAnladım gerekirse onada bildirin durumu gerçi uzakta ama ..sonuçta normal bir durum değil bu inşallah en kısa sürede cozersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah teşekkür ederim dilekleriniz içinAnladım gerekirse onada bildirin durumu gerçi uzakta ama ..sonuçta normal bir durum değil bu inşallah en kısa sürede cozersiniz
Tıp fakültesi=Doktor
Hukuk fakültesi=Avukat
Yazdıklarınız mantık çerçevesine gerçekten uymuyor belki benim özel mevzumda değil ama bu mevzuda kesinlikle ne demek avukatlık hukuk fakültesinden sonra edinilen ünvan değildir. Kazandığım okuduğum bölümede laf edildi ne diyim, yaşınıza saygıdan iyi günler diliyorum sürekli ama artık yazmayacağım anlamaya çalışmanızı anlıyorum detayı sorgulamanızıda bir ihtimal ama keşke birazda anlattıklarımda empati yapıp beni anlasaydınız tekrar ve tekrardan iyi günler dilerim
İyi günlerUmarım hukuk okumuyorsunuzdur sadece öyle yazmışsınızdır
Zira hukuk öğrencisi olup mezun olduğunda avukat olacağını düşünen kimse yoktur diye düşünüyordum ama avukat olarak mezun olacağınızı düşünüyorsanız gelecekte çok zorlu günler bizi bekliyor
Elinde hukuk fakültesi diploması ile ben avukatım diyen birisi olmamalı
Hukuk fakültesi mezununun avukat ünvanı yoktur mühendisin diplomasında x mühendisi yazar, doktorunkinde doktor yazar ama hukuk mezunununkinde avukat yazmaz
Hukuk diplomasını duvara asıp avukatlık yapılmaz
Teşekkürler bir daha sandalyeyi kapı arkasına koyup kafasına geçiricem girerse, 41 yaşında bir olarak şu şekilde konuş bence diye tavsiye vermenizi daha çok tercih edicek olsamda sadalye güzel fikir.
Ya tamam anladım dediğinizi neden cevap vermediğim halde sürekli bir ifade etme çabası sürekli aşırı normalmiş gibi beni odada kilitli kalmaya itiyorsunuz ve yaşınızdan dolayı annenle şöyle konuş belki bir faydası olur diyeceğiniz yere sürekli ‘kitle kapını, kapının kilidi nasıl yok, git al, annen çalışıyor mu, sen çalışıyor musun’ sizden başka bu soruları soran yok farkındaysanız sağolun, teşekkürler, iyi günler. Başka sizin için iyi dilek kalmadı diyebileceğim. Eğer yazarsanızda gerçekten cevap vermeyeceğim.Sandalyeyi kafaya geçir denedim kapıya koy dedim odaya dalamasın diye
Konuşunca anlasaydı konuşulurdu zaten söyledim dinlemedi demişsiniz
Anneniz kardeşiniz bir şey demiyor, en azından odayı kapatırsınız girmek istediğinde de girme odama dersin
Biz buradan o kişiyi eğitemeyiz, siz de değiştiremezsiniz, kendi anneniz dahi önemsemiyor bu durumu, o zaman bu kişiyi kötülesek de çözüm değil
Bari odanızda rahat edin diye kapınıza kilit alın diyoruz zira konuşulacak konumu yok
Stajyerim , avukat öğrencisiyim lafını ilk defa duydum ömrümdeKilit için kapı değişmesi gerekmez
Kapı kulpu ve kilidi birlikte satılıyor
Evin tapusuna ne olur, alsa gitse ne yapacak mesela
hiç kıymetli bir evrak değil kasa varsa da zaten her şey içinde ve kilitlidir
Avukat öğrencisi arkadaşım biz ona hukuk fakültesi öğrencisi yahut kısaca hukuk öğrencisi deriz, staj aşamasında da stajyer avukat deriz
Ben hala en kolayının kilit olduğunu söylüyorum zira annen bu durumdan şikayetçi değil, evin oğlu olarak kabul etmiş
Bana hiç normal gelmedi çocuğun hareketleri , sizin odanıza girmesi vs tuhaf ama annen de bişey demiyorsa bence kapını kitle çünkü kardeşin senin konuşman ile anlamıyor belli ki çocuk gelmeye devam ederse kapını kitler odanda rahat edersin bir odaya tıkılmak hoş değil ama en azından odana Dalan olmaz öyle düşünÇok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce
Teşekkürler önerileriniz içinKonu sahibi elindeki telefonu usulca yere bırak ve Sıcak suyla duş al!
Yumuşarsın fazla gerginliğini alır.
Konuna dönecek olursak da Tepkinde haklısın sürekli sürekli evde yabancı biri olması çok rahatsız edici...
Çocuk yüzsüz bir tipmiş ayağını kökten kesicek direkt bir tepkiye ihtiyacınız var.
Tabii öncelikle Anne ve kardeşinize göstermelisiniz o tepkiyi çünkü çocuk onlardan yüz buluyor.
Sürekli başınız ağrıyacağına bi kaç kere yüzünüz kızarsın. Sorun çözülür.
Belki de büyütmeli olayı. Çünkü dış kapının mandalı olan birinden kendi alanını korumak için çözüm olarak kendini kilitlemeyi, alanını daraltmayı düşünürse ilerde evlenmek ya da aynı evde biriyle yaşamak için saygısız birine denk geldiğinde başına neler gelir bilemiyorum. En azından ben böyle düşünüyorum.Haklısınız da elin çocuğuna ne çözüm önerelim
Konu sahibi söyledim dinlemedi diyor
Annesi de bir şey demiyor, çözüm kapına kilit diyoruz olmaz diyor
Yani alırsın sandalyeyi dayarsın kapıya, girerse de kavgayı büyütürsün ama konu sahibi bunu da yapmıyor
Sevgiliye buradan yapabileceğimiz bir şey yok, kardeş de zaten dinlemiyor
Kesinlikle...Belki de büyütmeli olayı. Çünkü dış kapının mandalı olan birinden kendi alanını korumak için çözüm olarak kendini kilitlemeyi, alanını daraltmayı düşünürse ilerde evlenmek ya da aynı evde biriyle yaşamak için saygısız birine denk geldiğinde başına neler gelir bilemiyorum. En azından ben böyle düşünüyorum.
Ya son sınıf hukuk öğrencisiyim ve son sınıfta staj yapıyoruz konu benim öğrenciliğime ne ara geldi. Konu burda öğrenciliğim mi yoksa fikir almak için yazdığım yerden hayatımda kimsenin sorulmadığı soruları sanki ifadede gibi cevaplamam mı? Üstelik yazdığımda ne var ben onu anlamadım.Stajyerim , avukat öğrencisiyim lafını ilk defa duydum ömrümde
Kilidi kapi koluyla birlikte degistirmen gerekiyo, kapiyi degistirmen degilAnnem muhasebeci, ben avukat öğrencisiyim ve staj yapıyorum belgelerden kastım ailemin ev gibi şeylerin tapusu ve başka tür belgeler ve kasamız onları söylememe gerektiricek başka bir konu yok heralde kapının kilitlerini hepsini attık evi aldıktan sonra kitlenince açılmıyodu ve yeni kapı kilidi almak için kapı değiştirmek lazım. Sizin yorumunuzu istedim ve tavsiye istedim ne tür bir şey denemem lazım diye sağ olun kilit alın demek çok mantıklıydı.
Doğrudurda bu olaylardan tek çıkardığınız şey benim kapı kolu mu? Yani çocuğun yaptığı kapı kilitli olsa sorun değilKilidi kapi koluyla birlikte degistirmen gerekiyo, kapiyi degistirmen degil
Ben illa okusun diye baskı yapmıyorum zaten her abla gibi okumasını istiyorum ve bunun uyarısınıda ona yapıyorum herkes gibi her aşamada yaptım çünkü ilerde pişman olduğunda sen beni uyarmadın demesini istemiyorum. Diğer konulara gelince evet dediğiniz gibi tabikide gelsin bişey demiyorum ama bu kadar sık ve habersiz uzun olmasın diyorum ve bundanda rahatsızlık duyuyorum. Duş alıcam evde ertesi gün sınavlarım olduğu zaman okula erken çıkıcam saat gece 11-12 olmuş duş alıcam hazırlanıcam ben gönderiyorum kendi bile kalkmaya zahmet etmiyor 100 tane odamız/banyomuz yok ben onu anlatmaya çalıştım ufak şeylerden rahatsızlık duysam buraya akıl almak için yazmazdım dediğim gibi, bana hak verdiğiniz içinde teşekkürlerAnneniz ve kardeşiniz rahatsız olmayabilir ama kim olursa olsun baskasinin evine dan diye giremez o evde siz de yasiyorsunuz ve odanizda dinlenirken kimse cat kapi girmemeli anne veya kardes de dahil, mahremiyet denen bir sey var kapı calinip musaade istenir. Hic gelmesin demektense önceden haber versin hangi gun kacta gelecek siz de ona göre kendinizi ayarlarsiniz şahsen emrivaki sevmedigim icin kardesiniz ve annenize sasirdim nasil musaade ediyorlar bu tarz davranislara
Diger konuda ise kardesinizin kendi hayatı ister okur ister okumaz sonucta siz kendinizden mesulsunuz
Tabii ki haklisiniz cat kapi geliyor gece yarilarina kadar duruyor eee sizin de bir hayatınız var sınırı koruyamiyor demek kiBen illa okusun diye baskı yapmıyorum zaten her abla gibi okumasını istiyorum ve bunun uyarısınıda ona yapıyorum herkes gibi her aşamada yaptım çünkü ilerde pişman olduğunda sen beni uyarmadın demesini istemiyorum. Diğer konulara gelince evet dediğiniz gibi tabikide gelsin bişey demiyorum ama bu kadar sık ve habersiz uzun olmasın diyorum ve bundanda rahatsızlık duyuyorum. Duş alıcam evde ertesi gün sınavlarım olduğu zaman okula erken çıkıcam saat gece 11-12 olmuş duş alıcam hazırlanıcam ben gönderiyorum kendi bile kalkmaya zahmet etmiyor 100 tane odamız/banyomuz yok ben onu anlatmaya çalıştım ufak şeylerden rahatsızlık duysam buraya akıl almak için yazmazdım dediğim gibi, bana hak verdiğiniz içinde teşekkürler
Samimi cevabınız için ve hak verdiğiniz için teşekkür ederimTabii ki haklisiniz cat kapi geliyor gece yarilarina kadar duruyor eee sizin de bir hayatınız var sınırı koruyamiyor demek ki
Siz abla olarak kardesinizi tesvik etmissiniz iciniz rahat olsun ileride size laf soylemesine fırsat vermemissiniz
Kilit takmak için kapıyı değiştirmenize gerek yok. Seyyar kilitler var, sürgülü yada çocuk kilidi tarzı, onlardan alın, monteside kolaydır siz bile yapabilirsiniz.Aynısını düşünüyorum bencede herkes haddini bilmeli ben başkasının evinde mutfağa bile giremiyorum benimde büyük kısmım odama pat diye gelmesi rahatsızlık duyuyor insan ve kilit olsa takıcam ama kilitlerimiz yok ki kapımı kapamak zorundada değilim ki ben gayet insanca evimde oturabilirim yatabilirim misafir gibi gelicekse oturur gider. Sanırım bana en çok hak veren sizsiniz