Akıl verirseniz sevinirim

Canım ortada garip olan erkek arkadaş adam hiç adabı muaşeret görmemiş mi?aynı evde abimin odasına girerken kapısını çalar öyle girerdim ama herkes bir olmuyor tabi.kardeşin bencil ve sorumsuz biri olmalı ki rahatsız olmana rağmen tavrında bir değişiklik yok. Erkek arkadaşı ile tencere ve kapak gibiler. Belli ki kız kardeş baskın olmalıkı annen sesini çıkaramıyor. Cedelleşmeye devam edersen sinirlerin daha çok bozulacak. Evliliğe giderse ilişkileri kafan rahatlar kurtulursun. Şimdilik sabırlı olmalı ve görmezden gelmelisin. Kapıya kilit olayını hallet kapını çek otur. Allah sabır versin ne diyeyim.

Cevapların %99 u samimiyetsiz kadını kendi evinde misafir yapmışlar kaynanasına 10 dk evinde tahammül edemeyen insanlar çocuğun davranışlarını normal bulmuş çok garip orası sizin eviniz sizin yaşam alanınız elin oğlunun tribini tafrasını çekmek zorunda değilsiniz söz yok nişan yok ne alaka kapını kilitle önerisi yazan arkadaşlar mümkünse siz akıl vermeyin kimse bir yabancı için odasında kilitli oturmak zorunda değil ama suç annenizde o müsade etmemeliydi dilerim imkanlarınız el verirde bir iş bulup kendi evinize çıkarsınız çünkü ne yazık ki insanlar değişmez

Bende gelmesine bir şey demiyorum her allahın günü gelmesine bişey diyorum yoksa ‘benim annemin/kardeşimin arkadaşı geldi gitsin gelmesin’ diye bişey demiyorum fakat aynı kişi her allahın günü gelince sevesin varsada kaçıyor sevgi. Kilit olayını bir kaç kişi daha attı alıcağım en kısa sürede teşekkürler kilit tavsiyesi için.

Ay çok teşekkür ederim beni ananem yetiştirdi kardeşimi babannem ve anannemde sizin dediğiniz gibi oda kapısı çalmasını öğretirdi bir şey alırken sormamı falan gösterilen davranışların normal olmadığını bir çok kişiden duymak çok güzel bir şey artık eğitimi konusunda ısrarcı olmayıp evlenmesinden yanayım :) iyi günler dilerim

Ayrı eve çıkın

Beni çok iyi anlamışsınız bunun için teşekkür ederim. Kilit taktırıcağım ama dediğiniz gibi tek bir odada kalmak evde evin üyesi bile olmayan biri varken sinir bozucu kendi başlarına aynı olay geldiği zamanki tepkiler nasıl olur diye merak ediyorum. Bencede suç annemin tabiki, ayrı ev fikri çok hoşuma gitti gerçekten imkanlarım olduğunda eğlenceli olabilir dediğiniz gibi insanlar değişmiyor. Çok çok çok teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayı

Burada ki üyeler gerçekten çok garip insanın odasına kendi aile bireyleri bile izinsiz giremez kaldı ki yabancı bir insan istediği gibi girip çıksın. Bunun çözümüne de kendinizi odanıza kitleyin diyenler de şaka gibi gerçekten. Çocuğun çok büyük karakter sıkıntısı var. Misafir olduğunu unutmaması gerekiyor. Kardeşiniz elbette evinde istediği kişiyi ağırlayabilir ama sizin alanınıza saygı duymayı ve duyulmasını sağlamayı öğrenmeli. Sanırım çocuğun bu saçma davranışlarının kaynağı da kardeşiniz. Sorunu onunla çözmeye çalışın. Pandemi mevzusuna hiç girmiyorum bile.

Evet birlikte yaşadığım insanların gelenine gidenine laf edemem ama onlar da saygı duymak zorunda.Sonuçta siz ev arkadaşı değil ailesiniz.Sık sık olması ve çocuğun laubali hareketleri hiç hoş değil.Ama ne yazık ki duruma alışılmış ve anneniz de tepki vermezse kolay kolay değişmez,kötü olan siz olursunuz.O yüzden kendiniz için çözümler bulmanız en mantıklısı.

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için

Çok teşekkürler hak verdiğiniz için

“Umarım adliyede karşılaşmam” sözümün altındaki imayı anlamanızı ummuştum

Hani hazırlık+ 4 yıl hukuk okuyorsunuz ya benim 23. yılım bu alanda

Bu arada tıp fakültesi mezunu doktor olarak mezun olur ama hukuk fakültesi mezununun bir ünvanı olmaz

Yani avukatlık hukuk fakültesinden mezuniyet ile edinilen bir ünvan değildir

Ha yazılanlardaki çoğu şeye takılmam da mesleki deformasyon zira ayrıntı önemlidir mesleğimde, her cümlenin alt anlamını da çözmeye çalışırım

Anneniz ile kız kardeşiniz çok tuhaf , bence ayrı eve çıkın imkanınız varsa yoksa daha kötü olur..

Haklısınız da elin çocuğuna ne çözüm önerelim

Konu sahibi söyledim dinlemedi diyor

Annesi de bir şey demiyor, çözüm kapına kilit diyoruz olmaz diyor

Yani alırsın sandalyeyi dayarsın kapıya, girerse de kavgayı büyütürsün ama konu sahibi bunu da yapmıyor

Sevgiliye buradan yapabileceğimiz bir şey yok, kardeş de zaten dinlemiyor

Tıp fakültesi=Doktor
Hukuk fakültesi=Avukat

Yazdıklarınız mantık çerçevesine gerçekten uymuyor belki benim özel mevzumda değil ama bu mevzuda kesinlikle ne demek avukatlık hukuk fakültesinden sonra edinilen ünvan değildir. Kazandığım okuduğum bölümede laf edildi ne diyim, yaşınıza saygıdan iyi günler diliyorum sürekli ama artık yazmayacağım anlamaya çalışmanızı anlıyorum detayı sorgulamanızıda bir ihtimal ama keşke birazda anlattıklarımda empati yapıp beni anlasaydınız tekrar ve tekrardan iyi günler dilerim

Teşekkürler bir daha sandalyeyi kapı arkasına koyup kafasına geçiricem girerse, 41 yaşında bir olarak şu şekilde konuş bence diye tavsiye vermenizi daha çok tercih edicek olsamda sadalye güzel fikir.

Nişanlı değil sözlü değil ..sevgili denilen kişinin bu kadar sık evinize girip çıkmasi bu kadar rahat davranması doğru değil ..sonuçta o evde siz anneniz kardeşiniz yaşıyorsunuz ve bu kadar bayanın yanında bu kadar rahatlık olmaz ...ben de olsam bende rahatsız olurum .aslında annenizin bu durumu nasıl kabul ettiğine şaşırdım ...hiçbir sıfatı yokken evinize bu kadar sıklıkta gelmesi buzdolaplarini incelemesi odalarınıza pat diye girmesi kabul edilmez ..biraz haddini bilmesi lazım kimse birşey yapmıyorsa siz konuşun çocukla direk ..

Teşekkür ederim yaşanılanların normal olmadığını yazdığınız için defalarca konuşmama rağmen bir daha konuşucam anlamazsa babasına kadar arayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…