- 10 Mayıs 2019
- 135
- 69
- 98
- 42
Canım ortada garip olan erkek arkadaş adam hiç adabı muaşeret görmemiş mi?aynı evde abimin odasına girerken kapısını çalar öyle girerdim ama herkes bir olmuyor tabi.kardeşin bencil ve sorumsuz biri olmalı ki rahatsız olmana rağmen tavrında bir değişiklik yok. Erkek arkadaşı ile tencere ve kapak gibiler. Belli ki kız kardeş baskın olmalıkı annen sesini çıkaramıyor. Cedelleşmeye devam edersen sinirlerin daha çok bozulacak. Evliliğe giderse ilişkileri kafan rahatlar kurtulursun. Şimdilik sabırlı olmalı ve görmezden gelmelisin. Kapıya kilit olayını hallet kapını çek otur. Allah sabır versin ne diyeyim.O kadar kişi evraklara takılmadı siz takıldınızEvet çok gizli bilgiler saklıyorum hemde o kadar sır ki devlet sırrı, bir sürü tıp okuyan arkadaşım var ve çoğunluğu mezun oldu onlarda öğrenciyken doktor öğrencisiyim diyordu geneli dediği için mutlaka avukat öğrencisiyle karşılaşmazsınız bir ihtimal ama mutlaka o tür doktorlarla karşılaşırsınız. Lütfen yazmayın daha fazla akıl almak için yazdığım yerde öğrenciliğimi bile sorgulayan birine denk gelmek çok kötü oluyor çünkü iyi günler dilerim hanımefendi
Bende gelmesine bir şey demiyorum her allahın günü gelmesine bişey diyorum yoksa ‘benim annemin/kardeşimin arkadaşı geldi gitsin gelmesin’ diye bişey demiyorum fakat aynı kişi her allahın günü gelince sevesin varsada kaçıyor sevgi. Kilit olayını bir kaç kişi daha attı alıcağım en kısa sürede teşekkürler kilit tavsiyesi için.Bende rahatsız olurum bu bir gerçek rahatsız olmam her Allahın günü kendi erkek arkadaşım gelsede rahatsız olurum ama ailemle yaşıyorsamda mantıklı olarak ailemin yakınları gelsin gitsin karışamam buda bir gerçek. Yoksa rahatsız edici bir durum hele odanıza dalması vs kabul edilir bir durum değil. Kapınıza ufak bir kilit alabilirsiniz. Hani dışarda wc lerde çekmeli aparat kilitler var ya işinizi görür
Ay çok teşekkür ederim beni ananem yetiştirdi kardeşimi babannem ve anannemde sizin dediğiniz gibi oda kapısı çalmasını öğretirdi bir şey alırken sormamı falan gösterilen davranışların normal olmadığını bir çok kişiden duymak çok güzel bir şey artık eğitimi konusunda ısrarcı olmayıp evlenmesinden yanayım :) iyi günler dilerimCanım ortada garip olan erkek arkadaş adam hiç adabı muaşeret görmemiş mi?aynı evde abimin odasına girerken kapısını çalar öyle girerdim ama herkes bir olmuyor tabi.kardeşin bencil ve sorumsuz biri olmalı ki rahatsız olmana rağmen tavrında bir değişiklik yok. Erkek arkadaşı ile tencere ve kapak gibiler. Belli ki kız kardeş baskın olmalıkı annen sesini çıkaramıyor. Cedelleşmeye devam edersen sinirlerin daha çok bozulacak. Evliliğe giderse ilişkileri kafan rahatlar kurtulursun. Şimdilik sabırlı olmalı ve görmezden gelmelisin. Kapıya kilit olayını hallet kapını çek otur. Allah sabır versin ne diyeyim.
Ayrı eve çıkınÇok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizc
Beni çok iyi anlamışsınız bunun için teşekkür ederim. Kilit taktırıcağım ama dediğiniz gibi tek bir odada kalmak evde evin üyesi bile olmayan biri varken sinir bozucu kendi başlarına aynı olay geldiği zamanki tepkiler nasıl olur diye merak ediyorum. Bencede suç annemin tabiki, ayrı ev fikri çok hoşuma gitti gerçekten imkanlarım olduğunda eğlenceli olabilir dediğiniz gibi insanlar değişmiyor. Çok çok çok teşekkür ederim yorumlarınızdan dolayıCevapların %99 u samimiyetsiz kadını kendi evinde misafir yapmışlar kaynanasına 10 dk evinde tahammül edemeyen insanlar çocuğun davranışlarını normal bulmuş çok garip orası sizin eviniz sizin yaşam alanınız elin oğlunun tribini tafrasını çekmek zorunda değilsiniz söz yok nişan yok ne alaka kapını kilitle önerisi yazan arkadaşlar mümkünse siz akıl vermeyin kimse bir yabancı için odasında kilitli oturmak zorunda değil ama suç annenizde o müsade etmemeliydi dilerim imkanlarınız el verirde bir iş bulup kendi evinize çıkarsınız çünkü ne yazık ki insanlar değişmez
Çok teşekkür ederim beni anladığınız içinBurada ki üyeler gerçekten çok garip insanın odasına kendi aile bireyleri bile izinsiz giremez kaldı ki yabancı bir insan istediği gibi girip çıksın. Bunun çözümüne de kendinizi odanıza kitleyin diyenler de şaka gibi gerçekten. Çocuğun çok büyük karakter sıkıntısı var. Misafir olduğunu unutmaması gerekiyor. Kardeşiniz elbette evinde istediği kişiyi ağırlayabilir ama sizin alanınıza saygı duymayı ve duyulmasını sağlamayı öğrenmeli. Sanırım çocuğun bu saçma davranışlarının kaynağı da kardeşiniz. Sorunu onunla çözmeye çalışın. Pandemi mevzusuna hiç girmiyorum bile.
Çok teşekkürler hak verdiğiniz içinEvet birlikte yaşadığım insanların gelenine gidenine laf edemem ama onlar da saygı duymak zorunda.Sonuçta siz ev arkadaşı değil ailesiniz.Sık sık olması ve çocuğun laubali hareketleri hiç hoş değil.Ama ne yazık ki duruma alışılmış ve anneniz de tepki vermezse kolay kolay değişmez,kötü olan siz olursunuz.O yüzden kendiniz için çözümler bulmanız en mantıklısı.
O kadar kişi evraklara takılmadı siz takıldınızEvet çok gizli bilgiler saklıyorum hemde o kadar sır ki devlet sırrı, bir sürü tıp okuyan arkadaşım var ve çoğunluğu mezun oldu onlarda öğrenciyken doktor öğrencisiyim diyordu geneli dediği için mutlaka avukat öğrencisiyle karşılaşmazsınız bir ihtimal ama mutlaka o tür doktorlarla karşılaşırsınız. Lütfen yazmayın daha fazla akıl almak için yazdığım yerde öğrenciliğimi bile sorgulayan birine denk gelmek çok kötü oluyor çünkü iyi günler dilerim hanımefendi
Anneniz ile kız kardeşiniz çok tuhaf , bence ayrı eve çıkın imkanınız varsa yoksa daha kötü olur..Çok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce
Burada ki üyeler gerçekten çok garip insanın odasına kendi aile bireyleri bile izinsiz giremez kaldı ki yabancı bir insan istediği gibi girip çıksın. Bunun çözümüne de kendinizi odanıza kitleyin diyenler de şaka gibi gerçekten. Çocuğun çok büyük karakter sıkıntısı var. Misafir olduğunu unutmaması gerekiyor. Kardeşiniz elbette evinde istediği kişiyi ağırlayabilir ama sizin alanınıza saygı duymayı ve duyulmasını sağlamayı öğrenmeli. Sanırım çocuğun bu saçma davranışlarının kaynağı da kardeşiniz. Sorunu onunla çözmeye çalışın. Pandemi mevzusuna hiç girmiyorum bile.
Tıp fakültesi=Doktor“Umarım adliyede karşılaşmam” sözümün altındaki imayı anlamanızı ummuştum
Hani hazırlık+ 4 yıl hukuk okuyorsunuz ya benim 23. yılım bu alanda
Bu arada tıp fakültesi mezunu doktor olarak mezun olur ama hukuk fakültesi mezununun bir ünvanı olmaz
Yani avukatlık hukuk fakültesinden mezuniyet ile edinilen bir ünvan değildir
Ha yazılanlardaki çoğu şeye takılmam da mesleki deformasyon zira ayrıntı önemlidir mesleğimde, her cümlenin alt anlamını da çözmeye çalışırım
Teşekkürler bir daha sandalyeyi kapı arkasına koyup kafasına geçiricem girerse, 41 yaşında bir olarak şu şekilde konuş bence diye tavsiye vermenizi daha çok tercih edicek olsamda sadalye güzel fikir.Haklısınız da elin çocuğuna ne çözüm önerelim
Konu sahibi söyledim dinlemedi diyor
Annesi de bir şey demiyor, çözüm kapına kilit diyoruz olmaz diyor
Yani alırsın sandalyeyi dayarsın kapıya, girerse de kavgayı büyütürsün ama konu sahibi bunu da yapmıyor
Sevgiliye buradan yapabileceğimiz bir şey yok, kardeş de zaten dinlemiyor
Nişanlı değil sözlü değil ..sevgili denilen kişinin bu kadar sık evinize girip çıkmasi bu kadar rahat davranması doğru değil ..sonuçta o evde siz anneniz kardeşiniz yaşıyorsunuz ve bu kadar bayanın yanında bu kadar rahatlık olmaz ...ben de olsam bende rahatsız olurum .aslında annenizin bu durumu nasıl kabul ettiğine şaşırdım ...hiçbir sıfatı yokken evinize bu kadar sıklıkta gelmesi buzdolaplarini incelemesi odalarınıza pat diye girmesi kabul edilmez ..biraz haddini bilmesi lazım kimse birşey yapmıyorsa siz konuşun çocukla direk ..Çok aile içi bir mesele olucak belki ama akıl verirseniz çok sevinirim şimdi genel olarak sorunu tanıtıyım; 25 yaşındayım kardeşim 22 yaşında bir tane erkek arkadaşı var oda 23 yaşında bizim 2 arka sokağımızda oturuyor devamlı yasak demeden gelip duruyor ben ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam genel olarak bizim evde oluyor döndüğümde. Babamla annem ayrı 2+1 evde kardeşimle annem aynı odada kalıyor ben tek genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor hiç müsait midir tarzı düşünce yapısı yok çocuk her şeye trip atıyor bişey dendiğinde ve ben o kadar iş, aile, okul yaşantımdaki sıkıntımdan sonra elin adamını hiç çekemeyeceğim. Babannesi bir şey yapıyor yasak demeden kapıya gelip babannesinin yaptıklarını getiriyor ve gencim gerek kadınsal şeyler gerek bakımım falan evde bir erkek varken yapılmaz yani regl oluyorum ağrı çekiyorum odama gidip kapıyı kapayıyorum yatıyorum pat diye kapı açılıyo çocuk giriyo, dışardan geliyorum duş almam lazım evde çocuk devamlı böyle kardeşimle dışarı çıkalım diyorum çıkıcağımızı duyunca buda geliyor hiç kız kıza bişey yapamıyorum ve sorunun ana nedenine geliyorum anneme anlatıyorum bu durumu tamam gelmesin diyo kız kardeşim sanki kolunu kesmişler gibi bağırıyor ‘neden gelmiyecekmiş’ annem kapıda çocuğu görünce içeri davet edelim mi diye bana soruyor yasak zamanı her şeyi geçtim babası hastahanede çalışıyor bunlar yüzünden korona bile geçirdik, ananem vefat etti 2 sene önce cenazesine geldi daha geçen o çocuk kimdi diye soran bile oldu komşular size bi çocuk gelip gidiyor diyo annem çocuğa büyülenmiş gibi laf söyletmiyor kardeşimle birbirimize giricek kadar 2-3 kez kavga ettik kardeşim daha üni kazanamadı çocuk makedonyalı 2 senelik sağlık mezunu koronadan dolayı çalışmıyorum diyo yalan çalışmak istemiyor annesinden babasından hazır yiyor kardeşim daha üni kazamandan açıktan okurum onunla evlenip makedonyaya giderim evden çalışırım diyo bizdeki anne tarafında baba tarafıda en az 2 tane üni bitirmiş ve bir çok dalda tanınmış kişiler bende ders çalışması için baskı yapıyorum yine kavga evimize gelip buzdolabında kalan yemekleri yiyecek kadar rahat davranıyor sinir kat sayım her geçen gün daha artıyor yıkanıcam diyorum annem diyo gelsin kapıyı kapatırız insan evinde rahat edemiyorsa orası evi değildir diyolar gerçekten bunlar anlattıklarımın 1/4lük kısmı daha bir çok şeylerine şahit oldum psikolojim bozuldu artık her zaman evde olup kardeşimi koruyamıyorum ve davranışları bu çocukla tanıştı tanışalı baya bir değişti ne yapmam lazım sizce
Teşekkür ederim yaşanılanların normal olmadığını yazdığınız için defalarca konuşmama rağmen bir daha konuşucam anlamazsa babasına kadar arayacağımNişanlı değil sözlü değil ..sevgili denilen kişinin bu kadar sık evinize girip çıkmasi bu kadar rahat davranması doğru değil ..sonuçta o evde siz anneniz kardeşiniz yaşıyorsunuz ve bu kadar bayanın yanında bu kadar rahatlık olmaz ...ben de olsam bende rahatsız olurum .aslında annenizin bu durumu nasıl kabul ettiğine şaşırdım ...hiçbir sıfatı yokken evinize bu kadar sıklıkta gelmesi buzdolaplarini incelemesi odalarınıza pat diye girmesi kabul edilmez ..biraz haddini bilmesi lazım kimse birşey yapmıyorsa siz konuşun çocukla direk ..
Arayin Tabi..bu arada sizi babanız yokmuTeşekkür ederim yaşanılanların normal olmadığını yazdığınız için defalarca konuşmama rağmen bir daha konuşucam anlamazsa babasına kadar arayacağım
Babam yurtdışında yaşıyor evli, annem babam ayrı.A
Arayin Tabi..bu arada sizi babanız yokmu
Anladım gerekirse onada bildirin durumu gerçi uzakta ama ..sonuçta normal bir durum değil bu inşallah en kısa sürede cozersinizBabam yurtdışında yaşıyor evli, annem babam ayrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?