akıl verir misiniz bana çok üzgünüm..

veronicamars1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
6
3
29
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim sizlerle dertleşmek istedim,sevgilimle birbirimizi çok sevdiğimiz ama ayrılıp barıştığımız bir ilişkimiz vardı gerek onun hataları gerek benim hatalarım yüzünden 1 buçuk ay kadar önce ufak bir tartışmada her şey güzel giderken ayrılma kararı aldım bir anlık sinirle zaten zor ve huysuz taraftım ilişkide bir çok şeyi toparlamıştık güzel gidiyordu fakat sinirime engel olamadım telefonda ayrıldım sonra pişman oldum çok yalvardım bana sen çocuk değilsin her şey güzel giderken nasıl yaptın saygı bitmiş artık sen nasıl birisin ben seni hiç mi tanıyamadım diye ağladı hayallerimizi yıktın beni de yıktın sen dedi bende ona bana zaman ver kanıtlayacağım dedim 2 hafta böyle bir süreç yaşadık her gün konuştuk ben gene duramadım problemler çıkarttım sürekli sonra karar verdi belki doğru olan ayrılmak ama ben seni seviyorum yapamam zaman göstericek bana iyi olacağını göster lütfen ama soğuduğum gerçek dedi tamam dedim barıştık çok iyi değildik ama idare ederdi, iki gün sonra büyük bir problem çıkardım tehdit ettim sayılırdı ve o an bana yeter artık usandım diyip son noktayı koydu faceten fotoğrafları kaldırdı birkaç gün sonra, hiç aramadı mesaj attı benim vicdanım rahat sen bu hale getirdin yolun açık olsun tükettin dedi ben barışmak için bir sürü şey yazdım ben istanbula gelince görüşürüz ama artık olmaz dedi bu ayrılık süresince beni öfkesini kusmak için aradı açmadım mesaj attı ,1 hafta sonra aradım ve barıştık sözlenmek istediğini ve ayrı olurken yapamadığını söyledi bana yazdığı mektupları okudu fakat bana bir şeyler anlattı ayrıldıktan sonra erkek arkadaşım bir chat sitesinde anomim olarak bir kıza yazmış konuşmuşlar seviyeli bir şekilde kız hayatını anlatmış entellektüel bir kaç konudan da konuşmuşlar sonra face adresini ve telefonunu vermiş erkek arkadaşım istersen yine konuşuruz diye, kız eklemiş aramış, bi kez de sevgilim onu aramış sonra kız açmamış konuşmaları orada bitmiş neden diye sorduğumda ,sana çok büyük öfke duyuyordum zamanımı doldurmaya çalışıyordum çapkınlık yapmadım yeni insanlarla tanışmak istedim ve bana inan yerini doldurmaya çalışmadım ayakta kalmaya çalışıyordum dedi aramızda seviyesiz bir sohbet olmadı iki insan gibi sohbet ettik dedi sizce güvenmeli miyim çünkü inanın böyle bir insan değil daha önceki ayrılıklarımızda da arkadaşlarına ben yapamam öyle şeyleri beceremem zaten vicdanım rahat etmez demiş sizce ayrılmalı mıyım yoksa güvenmeli miyim kızlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Sonuçta seni aldatmamış....Ayrı olsanız bile seni seviyormuş ki sana yeniden dönmüş...Bence güvenmelisin hem dürüstçe anlattığı için hemde söyledikleri bana da çok mantıklı geldi...Kusura bakma ama ilişkiyi raydan çıkartmışsın o da gerek boşluktan gerekse kafa dağıtmak için böyle bir hata yapmış..Ama bence çok üzerinde durulacak birşey değil...Sonuçta seni çok sevdiğini anlamış ve sana dönmek istiyor hem de ciddi niyetlerle...Bence bir şansı hak ediyor..

Kotu bisey yapmamis bana gore, ustelik sana gelip bunu kendi anlatmis. Ben guvenemiyecek bisey goremedim.

En azindan durust olmus kizla konustugunu aciklamis. Zaten ayriymissiniz aldatmamis. Sana hic soylemeye de bilirdi kendin yakalaya da bilirdin bu ssefer beni aldatti mi diye dusunebilirdin. Onu gectim hersey guzelken tartisma cikarip ayrilmak niye yani. Bunlar iliskinizi yipratiyo cok iyi biliyosundur bunu. Ama yanindayken ay beni cok seviyo nazimi da ceker istedigimi soylerim alttan alir benden vazgecemez diye dusundugun icin sikinti cikariyosun anlasilan. Ayrilinca ondan caba goremeyince de tutusuyosun. Ah be canim madem oyle niye sorun cikariyosun ki. Alttan al biraz. Sonra da sevgilim baska kizla konusmus guvenmeli miyim dersin. İyi erkekleri de cildirtiyosunuz bazen. Sonra da kocam sevgiliyken boyle degildi ustume titrerdi evlenince degisti oluyo. Ne demis filozof: iyi bir kadinla evlenirsen mutlu olursun, kotu bir kadinla evlenirsen filozof olursun. Erkekleri mutlu etmeye bakalim ki onlar da bizi mutlu etsin anacim

Aldatıp aldatmama konusundan önce, sizce bu ilişki yürür mü onu düşünün.
Çok yara almış bir ilişki..

Siz neden bu kadar sinirleniyorsunuz araştırın. Tahlil yaptırın. Yardım alın birlikte ama hemen evlenme kararı almayın derim.

çok haklısınız gerekirse ikimizibde yardım alabileceğini söyledi eğer ki sorunlar devam ederse

Tatlım sindi olmasa bile sonra yine arıza cikaracak bişi bulursun sen. Baksana kendi agzinla soyluyorsun iliskinizdeki sıkıntılı taraf sensin. Cocuga suc bulma ben sahsen taktir ettim o çocuğu o kadar sikintilara ragmen sabretmis seni sevmekten vazgecmemis. Valla baska birisi olsa coktaann silmisti seni. Problemin kaynagi sensin Üzgünüm.

ya canım çocuğa yüklenen sen, çocuğa ayrılalım diyip duran sen,çocukta hal bırakmamışsın resmen belliki çok seviyor ve kafa dağıtmak istemiş belki de seni unutmak için başkalarıyla konuşma ihtiyacı duymuş, bence bir şansı daha hakediyor derim yazık.

Bence çocuğun sen ayrıyken başka bir bayanla seviyeli bir şekilde görüşmesinden daha beter bir sorun varsa o da senin ilişkiyi agresif çıkışlarınla, tehditlerinle mafetmen. Bence çocukta kusur yok, problem sende. Çocuk senden kaçmaya çalışmış becerememiş zavallım.

söylediklerinizde haklısınız ama tabi ki çoğu zaman sıkıntılı olan taraf ben olsam da belli noktalarda onunda hataları var sandığınız kadar masum değil malesef son durumda benim büyük hatam var fakat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…